Ingrediente:

  • 1 pulpa curcan
  • 1 morcov mare
  • 3-4 cepe
  • 1-2 rosii
  • 2-3 cartofi
  • 1 lgt bulion
  • 1 lgt tarhon
  • 1 lgt busuioc
  • 1 lgt boabe mustar
  • 1/5 lgt piper
  • sare dupa gust
  • cateva frunze de telina

Mod de preparare:

Foarte usor!

  • Dam un clocot pulpei de curcan.
  • Tocam legumele, le asezam intr-o cratita, formand un pat de legume si presaram condimentele.
  • Tocam cubulete carnea de pe pulpa de curcan, o curatam de toate cartilajele si o asezam peste patul de legume.
  • Taiem cubulete cartofii, in marimi dorite si ii asezam peste pat.
  • Adaugam lingurita de bulion si apa cat cuprinde intreaga compozitie.
  • Acoperim cratita cu capac si lasam totul la fiert la foc mic.
  • Amestecam din cand in cand cu o lingura de lemn si lasam la fiert pana scade apa.

Pofta buna!

Tocanita curcan

Tocam ceapa, morcocul, rosiile si pregatim frunzele de telina

Tocanita curcan

Adaugam tarhonul, busuiocul, boabele de mustar si piperul

Tocanita curcan

Tocanita curcan

Intr-o cratita asezam legumele intr-un pat de legume

Tocanita curcan

Tocanita curcan

Tocam carnea de pe pulpa cubulete

Tocanita curcan

Asezam carnea peste patul de legume

Tocanita curcan

Adauga apa si cartofii taiati dupa preferinta

Ti-a placut articolul? Recomanda-l: