8 Lucruri pe care le veti face doar daca sunteti intr-o relatie serioasa

Distribuie

HealthLifeHacks8 Lucruri pe care le veti face doar daca sunteti intr-o relatie...

Când începeți o nouă relație , este foarte greu să știți dacă va dura. Nu sunteți sigur dacă tipul pe care îl întâlniți este cel potrivit. Sau cineva care vrea doar să se distreze și să plece.

Și în timp ce sunteți stresati cu privire la ceea ce se va întâmpla în continuare, veți uita să vă bucurați de cele mai bune zile cu partenerul dvs. Încercați să găsiți semne în comportamentul său care să confirme că el este cel pe care l-ați așteptat. Nu sunteți siguri unde se îndreaptă relația și încercați să vă dați seama dacă sa angajat deja în acest scop sau doar că pretinde că obține ceea ce dorește!?

Nu vă faceți griji pentru că am făcut o listă a lucrurilor pe care un care le vei face numai dacă esti într-o relație serioasă. Vrei să știi mai multe despre asta? Continua să citești!

Relatie serioasa

1. Își va împărtăși opinia fără a fi speriat

Dacă un om este angajat intr-o relatie serioasa cu tine, el va spune ceea ce este în mintea lui. Fără a fi speriat că nu vă place. El va fi mai confortabil cu împărtășirea părerii sale. Se simte bine cu tine și știe că vei înțelege ce voia să spună.

El nu va spune ceea ce vrei sa auzi asa cum a facut cu mult timp in urma, dar el va fi brutal de sincer cu tine. Și da, el chiar va spune si că ai luat in greutate.

2. Își va face nevoile de față cu tine

Dacă vă aflați într-o relație angajată, omul dvs. nu va avea nici o problemă sa isi faca nevoiele de fata cu tine. De fapt, el va fi atat de relaxat incat ar putea chiar sa traga si un pârț in baie in timp ce faceti un duș. Acesta este un semn că nu este rușinat și că poate fi el însuși.

El nu are nevoie să se prefacă în fața ta pentru că este sigur că l-ai acceptat așa cum este. Și chiar dacă acesta este un semn că o relație se îndreaptă în direcția cea bună, nu știu cât de mult vă veți permite pârțurile si râgâielile.

3. Își va face planuri pentru viitor cu tine

Când un om este gata să-și petreacă restul vieții cu tine, el îți va vorbi despre viitorul tău, al vostru. Ar putea chiar să sugereze să începeți să vă mutați împreună pentru a vă obișnui cu rutina celuilalt.

Acesta este un semn prin care arata ca își dorește cu adevărat să fie cu tine și că nu e trecator prin viața ta. El arată că este serios în relația cu tine și că vrea ca voi doi să vă cu iubiti cu adevărat.

4. Se va deschide

Când un bărbat se află într-o relație angajată, el va fi deschis și relaxat cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa. Dacă îți spune cele mai întunecate secrete ale sale și dacă e disponibil în mod emoțional pentru tine, atunci treaba e serioasă pentru voi doi.

El crede că ești cel mai bun prieten și iubit în același timp, și simte pacea pe care o voia atât de mult cu tine. Și pentru a fi sincer, asta este ceea ce majoritatea bărbaților doresc cu adevărat într-o relație – cineva care nu-i va judeca și care îi va accepta așa cum sunt.

5. Va plânge în fața ta

Ai văzut vreodată un bărbat plângând? Pentru că bărbații cred că dacă vor plânge în public, oamenii îi vor eticheta ca fiind prea sensibili. Și asta e ceva ce nu vor să fie, nu?

Ei doresc ca ceilalți să-și amintească de ei ca bărbați macho care nu plâng niciodată și care își rezolvă problemele pe calea amiabila. Dar când un bărbat se află într-o relație angajată, nu va avea probleme să plângă în fața partenerului său. Și nu, nu-l va face să pară vulnerabilă. Va fi cel mai curajos lucru pe care ar putea-l face vreodată.

6. Va vorbi despre banii lui cu tine

Bărbaților nu le place să vorbească despre bani cu străini. Dar dacă tipul tău începe să vorbească despre bani cu tine, este un semn că el este serios. Crede că poate avea încredere în tine și știe că nu vei spune nimănui despre banii lui.

Ar putea sugera chiar să economisiți niște bani pentru călătorii, deoarece el crede că ar fi minunat să petreceți ceva timp singuri. Deci, când începe să vorbească despre babi cu tine, știi doar că e gata să pună si un inel pe deget.

7. Va acționa leneș în fața ta

Crede-mă, nu vei vedea niciodată un bărbat la începutul unei relații care să fie leneș. Numai cel care se simte bine în relația sa și care e relaxat va arăta că este leneș. Deci, dacă bărbatul tău îți spune că ar trebui să-ți petreci o noapte acasa vizionând filme, pentru că nu simte că vrea să iasă, înseamnă că e fericit în relația lui.

El sa angajat de fapt pentru tine și se comportă deja ca și cum ați fi căsătoriți. Deci, fetelor, când omul tău începe să facă ceva de genul ăsta, ar trebui să știi că ai făcut ce trebuia și că vrea să-și petreacă restul vieții cu tine.

8. Îți folosește lucrurile ca și cum ar fi ale lui

Dacă ia telefonul tău pentru a efectua un apel telefonic sau iti foloseste laptopul. Trebuie să știI că face toate acestea pentru că sa angajat în relație. Poate că încă nu știe că a făcut asta, dar acțiunile lui vorbesc mai mult decât cuvintele lui.

Îți foloseste toate lucrurile și te lasă să-i folosești lucrurile lui. El îți va da mașina și cheile casei să petreaci noaptea acolo când este plecat. El are încredere în tine și știe că vei avea grijă de lucrurile lui la fel cum ai grijă de ale tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole