6 moduri de a condimenta orice petrecere

Distribuie

HealthLifeHacks6 moduri de a condimenta orice petrecere

Dar pe măsură ce îmbătrânești și pe măsură ce începi să participi la petrecere după petrecere, totul începe să-și piardă strălucirea după un timp.

Intri intr-o rutina de intalnire la casa unui prieten sau mergi la un bar, discuti despre aceleasi subiecte vechi si te plangi de aceleasi vechi agatari.

Întrucât când erai copil, petrecerile erau noi și interesante, acum fiecare este un exercițiu de a sări printre cercuri.

Dar nu trebuie să fie. Este bine să-ți arunci o petrecere epică, inspirată și memorabilă – dar nu o poți face bazându-te pe aceleași convenții vechi.

Pentru a condimenta următoarea petrecere, trebuie să condimentați fiecare element. Asta înseamnă abordarea celor 6 elemente esențiale ale oricărei părți:

  • Locul de desfășurare
  • Bauturile
  • Mancarea
  • Muzica
  • Decorul
  • Petrecerea de după

Petrecere ca la 20 de ani 2

În acest articol, să abordăm fiecare dintre aceste 6 elemente și să oferim sfaturi pentru salvatori despre cum să le condimentăm.

Aruncați locul vechi

Uită să mergi la casa prietenului tău. Uitați de întâlnirea la centrul din bar, sau la restaurantul mic de farfurii sau la club.

Întâlnește-te undeva pentru a sparge gheața, pentru a distra și a scoate pe toată lumea din zona de confort – condimentează-ți următoarea petrecere cu aruncarea toporului într-o unitate din apropiere.

Acest sport a apărut recent peste tot și își datorează ultra popularitatea faptului că face un joc perfect de petrecere.

Întâlniți-vă prietenii, aflați cum să aruncați topoare la ținte din lemn și apoi faceți față într-o competiție rotină. Este interesant, diferit și creează o oportunitate de fotografii fără egal.

Agitați selecția de băuturi

Berea și vinul sunt în regulă pentru prima porțiune a serii, când vă aflați într-o instalație de aruncare a toporului, dar dacă doriți să agitați situațiile băuturilor, trebuie să o agitați literalmente .

Vino cu un cocktail de cuplu semnat , cumpără băutura necesară, desprinde shakerul de cocktail, tipărește instrucțiunile despre cum să faci și creează o stație unde oamenii își pot face propriile cocktail-uri.

Este un mod interactiv de a împărtăși băuturi, dar să nu fiți surprinși când, spre sfârșitul nopții, oamenii încep să plece în scenariu!

Obțineți personal mâncarea

Este în regulă să stai doar câteva gustări. E bine să comanzi mâncare sau să mergi la un restaurant.

Dar niciuna dintre aceste opțiuni nu este deosebit de interesantă. Dacă doriți să condimentați porția de mâncare a petrecerii dvs., configurați o bară „do-it-yourself”.

Alegeți un tip de mâncare faimos pentru personalizarea sa – cum ar fi pizza, brânză mac n ‘sau chiar ramen proaspăt – și configurați un bar pentru ca oamenii să-și creeze propria capodoperă personală.

Este nevoie de un pic de pregătire înainte, dar, deoarece oamenii se ajută singuri, nu trebuie să le faceți „la minute”, adică puteți să vă dați înapoi și să vă bucurați.

Alegeți o listă de redare dinamică

Petrecere ca la 20 de ani

În loc să aibă același stil de muzică pe parcursul nopții, adaptați muzica pentru a se potrivi cu acțiunea.

Asta înseamnă crearea unor playlist-uri dinamice, care cântă muzică excelentă, captivantă, în porțiuni de ritm rapid de seară, precum aruncarea toporului, și muzică mai dulce în perioade precum cina.

Dacă doriți, puteți salva doar câteva playlist-uri diferite pentru utilizare pe tot parcursul serii, dar dacă doriți cu adevărat să condimentați lucrurile, încercați să creați singuri listele de redare.

Accesează-ți copilul interior

Copiii primesc toate jocurile grozave de petrecere: piñatas si muzicaaaa… Pentru a condimenta lucrurile, accesați-vă copilul interior.

Umpleți-vă piñata pentru adulți cu mici sticle de lichior și favoruri pentru petreceri (în plus chiar si bomboane, desigur – nimeni nu este prea bătrân pentru bomboane) și luați-vă în vânt. Jucați … orice doriți cu adevărat, atât timp cât nu înseamnă prea mult. Și cântă pe scaune ceva muzică rap hardcore.

Cunoaște-ți opțiunile pentru noaptea târzie

Pe măsură ce noaptea se termină, veți avea oameni care vor să plece și oameni care vor să se petreacă.

Aveți un plan pentru sfârșitul nopții? Fie că vă îmbracați și vă îndreptați către un bar de karaoke sau pur și simplu vă bazați într-un joc de masă. Indiferent de ceea ce alegeți, evită acea senzație incomodă „ar trebui să plecăm” la sfârșitul nopții.

În această seară, petrecere ca în 1999. Condimentează-ți petrecerea agitând fiecare element al petrecerii și creează o adunare pe care să o ții minte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole