50 de modalități pentru a fi mai creativ în viața ta de zi cu zi

Distribuie

InspirationCreativitate50 de modalități pentru a fi mai creativ în viața ta de...

Presupun că aveți mai multe domenii creative de interes. Mie îmi place să fiu creativ în tot felul de moduri, nu doar prin artă.

Și am constatat cât de mult flexez mușchii, deci în mare parte este o modalitate de recreere.

Cu cât cultiv mai mult mentalitatea creativă, cu atât viața mea creativă devine mai bogată. De fapt, cu cât viața mea devine mai bogată eu devin mai creativ.

Următoarele modalitățile pe care le-am folosit sau le folosesc în mod regulat pentru a-mi menține tonusul mușchilor creativi. {Nu lăsați metafora exercițiului să vă dezamăgească! Mușchii creativi sunt trebuie expuși prin creativitate}

Unele sunt în mod specific legate de artă, altele pot fi folosite peste tot. Puteți să le faceți o dată sau puteți să vă obișnuiți cu ele.

Mulți dintre noi avem nevoie de foarte puțin timp și, odată cu dezvoltarea mentalității despre care vorbeam, poate fi foarte ușor să începi să integrezi mici obiceiuri creative în viața ta.

Alegeți una, chiar acum și … incercați-o!

50 de modalități de a fi mai creativ în viața ta de zi cu zi

*******

1. Puneți-vă mai multe întrebări. – Și dacă aș încerca … în loc de …? „,” Cum pot face acest lucru mai ușor? „,” Cum funcționează acest lucru? ”

2. Începeți un proiect zilnic. Începeți cu o țintă de o săptămână, dacă nu sunteți întotdeauna buni să vă țineți de lucruri trebuie să mai încercați și apoi continuați.

3. Faceți un terariu.

4. Ieși afară în natură – balcon, grădină, parc, plajă, centru de grădină, oriunde are ceva natură! Puncte bonus dacă ai putea merge desculț și a șerpui pentru a permite ideilor noi să intre.

5. Alăturați-vă unui grup de creativitate pentru partajare și responsabilitate.

6. Saltă pe YouTube și învață cum să faci ceva nou; croșetat, monoprintare, bijuterii simple, jurnal de artă …

7. Scrie un haiku despre locul tău preferat din lume.

8. Scufundați-vă în cărțile de rețete și găsiți o rețetă nouă. Chiar mai bine ~ dacă găsiți una care utilizează ingrediente pe care le aveți deja, preparați-o pentru cină.

9. Găsiți o galerie de artă sau un muzeu în apropiere și vizitați.

10. Pictează un peisaj imaginar de cinci minute.

11. Mergeți la o plimbare foto prin cartierul dvs., fotografiind orice vă atrage atenția. Nu vă gândiți prea mult la fotografii, mirați-vă și treceți prin ele, căutând potențiale picturi sau idei de bricolaj mai târziu.

12. Redecorați o piesă de mobilier veche. | Am pictat acest sifonier și l-am ceruit și a fost ușor și profund satisfăcător |

13. Faceți o felicitare pentru cineva și trimiteți-o cu drag. Poate fi într-adevăr un colaj simplu cu litere ștampilate sau puțină acuarelă.

14. Păstrați un mic caiet de schițe și un stilou pe care îl iubiți cu adevărat pe măsuța de cafea pentru desen, doodling sau scrieti scrisori când vă relaxați seara.

15. Căutați în jurul casei dvs. lucruri neobișnuite pe care le-ați putea folosi în arta dvs., atât instrumente, cât și lucruri cu care să colajați, de exemplu.

16. Scoateți o carte, deschideți-o la întâmplare și vedeți ce înțelepciune are pentru voi. Bine de făcut atunci când aveți o anumită întrebare.

17. Decorați pietrele și lăsați-le în jur pentru ca oamenii să le găsească .

18. Treci prin garderoba ta și alcătuiește o ținută complet nouă.

19. Vezi câte lucruri te poți gândi să facei cu washi tape . {Când te blochezi, încearcă Pinterest!}

20. Decupați-vă propria ștampilă și folosiți-o pentru a decora hârtie simplă pentru împachetarea cadourilor.

21. Faceți boluri de lut uscate cu aer ușor.

22. Luați-vă la o întâlnire cu artistul {cum ar spune Julia Cameron} și vizitați câteva galerii de artă locale. Nu uitați să vă luați și voi la prânzul minunat cu o carte!

23. Ia-ți citatul preferat și fotografia preferată și folosește Picmonkey pentru a le pune laolaltă pentru a le distribui pe social media sau pe blogul tău.

24. Mergeți la piața fermierilor locali și răsfățați-vă cu o gamă colorată de fructe și legume. Distrează-te fotografiindu-le/ pictează-le înainte să te distrezi mâncându-le!

25. Ascultați o discuție TED pentru inspirație sau o perspectivă nouă.

26. Parcurgeți materialele dvs. de artă și găsiți ceva ce puteți folosi într-un mod diferit.

27. Încearcă să desenezi ceva cu mâna ta dominantă.

28. Ștergeți o zonă din casa dvs. Chiar dacă este doar o noptieră, se simte atât de bine și schimbă energia pentru a crea spațiu pentru ceva nou.

29. Refaceți o pictură anterioară într-un mediu nou.

30. Faceți ceva care vă crește ritmul cardiac. Dansează sălbatic la melodia ta preferată, mergi la alergare sau fă baie sau mergi intr-o drumeție, orice pentru a face sângele să pompeze și energia ta crește.

31. Creați un forum Pinterest pentru un lucru foarte specific care vă interesează.

32. Rearanjați mobilierul.

33. Scrieți pagini de dimineață sau propria dvs. versiune. Faceți o descărcare a creierului, astfel încât capul să fie clar.

34. Pictează pe muzică. Iată două liste de redare pe care le-am făcut pe care le puteți folosi: eclectic contemporan și clasic.

35. Accesați biblioteca și parcurgeți secțiunea de artă, meșteșuguri, bucătărie sau grădinărit.

36. Așezați-vă pentru o perioada de timp necesară pentru a sorbi o ceașcă de ceva ce vă place, savurându-o cu adevărat, fiind prezent, observând lucruri din jurul vostru, ascultând, simțind. A fi liniștit și încă îți permite să auzi ideile.

37. Faceți un pachet de cărți oracol sau cărți de afirmare.

38. Abonați-vă la un e-mail zilnic pentru picături rapide de inspirație, hrană pentru gândire.

39. Încercați ceva ce nu ați făcut până acum.

40. Desenați o mandala simplă de cinci minute.

41. Daydream. ATÂT de important pentru procesul creativ. Imaginați-vă ziua perfectă sau următorul tatuaj sau situația dorită.

42. Faceți un mobil. {Am făcut unul de pește aici, dar puteți folosi orice formă doriți.}

43. Brainstorm cu un prieten.

44. Ascultați podcast-uri – minunat atunci când sunteți ocupat să faceți ceva creativ.

45. Citiți niște poezii și rotiți în cap cuvintele și metafore.

46. ​​Acoperiți o pagină întreagă {sau spatele unui plic} cu doodle.

47. Coaseți ceva simplu ~ steaguri, pungi de lavandă sau schimbați nasturii de pe un cardigan cu butoane distractive nepotrivite.

48. Joacă în caietul de schițe.

49. Faceți mici stele origami.

50. Luați un curs ieftin și distractiv pentru a vă reîmprospăta abilitățile și energia artistică!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cuprins

Articole asemănătoare

Ultimele articole