3 Sfaturi pentru a-ți decora bradul de Crăciun simplu dar cu bun gust

Distribuie

InspirationCreativitate3 Sfaturi pentru a-ți decora bradul de Crăciun simplu dar cu bun...

Există unii oameni care chiar știu să împodobească un brad pentru a-i oferi acel factor „wow”. Acești brăduți îi fac pe toți ceilalți să fie palizi în comparație.

Cum reușesc?

Pentru început, acești oameni au un plan și nu aruncă doar decorațiuni așa la nimereală. Există o metodă care va obține rezultate uimitoare.

Nu este nevoie de o diplomă în decorațiuni interioare pentru a ști cum să o faci. Un lucru pe care acești oameni nu îl fac este să lucreze fără o strategie sau să treacă cu mână liberă la decorare.

Cu pașii potriviți la locul lor, puteți avea un brad de Crăciun care va fi o plăcere de privit și care vă va impresiona oaspeții.

Brad impodobit

Personalizează-l

Orice decorațiune de Crăciun ar trebui să arate personalitatea ta și cum sunteți tu și familia ta. Acest lucru este valabil mai ales pentru brăduț. Aceasta este piesa centrală a sărbătorii și este cea mai bună oportunitate de a lăsa să strălucească stilul și interesele.

Asigurați-vă că decorațiunile precum ornamentele hand made sau panglicile pe care le puteți face sub forme de fundite, vorbesc despre cine sunteți. De exemplu, ornamentele ar trebui să fie în principal despre interesele tale.

Dacă sunteți un fan al fotbalului, atunci un ornament gen glob în formă de minge este un element obligatoriu. Orice tip de hobby are și decorațiuni personalizate.

Dacă pescuitul este hobby-ul tău, atunci ceva care să se arate asta este o idee bună.

Iar un hobby care este în crafting vă oferă o mare șansă de a crea ceva unic. Evantaiele cu punct încrucișat pot realiza o mare varietate de ornamente interesante. Și cineva care lucrează cu metale poate crea ceva care nu este un ornament obișnuit.

Brad impodobit

Agățați mai întâi luminile

Unui pom de Crăciun fără luminițe îi lipsește în mare măsură spiritul. Pentru ca copacul să prindă viață, este nevoie de câteva tipuri diferite de lumini. Și ar trebui să fie primele lucruri care sunt agățate, astfel încât panglicile și ornamentele să nu împiedice plasarea lor.

Când luminile sunt plasate spre interiorul copacului, are un efect mult mai dramatic. Creează umbre și o stare de spirit care încântă când le vezi pâlpâind. Ar trebui să începeți de la baza copacului și să vă urcați pentru a obține cea mai uniformă acoperire.

Înfășurați luminile în jurul copacului, astfel încât să fie lumină din toate părțile și unghiurile. Apoi, când luminile sunt până în vârf, începeți din nou procesul cu o altă șuviță.

Aceasta este o oportunitate bună de a folosi un stil diferit pentru a face copacul să iasă în evidență cu adevărat.

Dacă ați folosit mai întâi lumini albe, atunci a doua șuviță poate avea culori diferite.

Brad impodobit

Adăugați panglici sau ghirlande

Încercați să evitați un copac strigător sau cu aspect ocupat, mergând ușor pe panglici și CU ghirlande. Folosiți două stiluri diferite pentru a da copacului puțină vitalitate. O idee bună este să folosiți o panglică drăguță cu puțin blitz și o ghirlandă mai simplă care atârnă ușor de ramuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole