3 moduri inocente prin care femeile isi distrug relatiile

Distribuie

HealthLifeHacks3 moduri inocente prin care femeile isi distrug relatiile

Înțelegand aceastea, găsesti răspunsul la întrebarea „De ce oamenii se retrag?”
Femeile care se întreabă cum să atragă adesea bărbații, dar nu văd că există acte benigne care îi îndepărtează pe oameni și distrug orice șansă de dragoste pe termen lung. Aceste acte sunt nevinovate, dar nu în ochii bărbatului. Iar înțelegerea aceasta ne ajută să înțelegem de ce oamenii se îndepărtează.

Aceste acțiuni sunt subconștiente, adică se termină fără să se realizeze. Și asta le face mult mai greu de înlăturat – nu poți remedia ceva ce nu știi că faci. Dar observarea este vitală deoarece aceste comportamente blochează intimitatea și nu permit oamenilor să vă vadă vulnerabilitatea.

Uneori, bărbații nici nu-și dau seama ce doresc femeile – ei pot vedea aceste fapte și pot pleca fără să fie capabili să articuleze de ce.

Femei care isi distrug relatia

Deci, care sunt modalitățile prin care femeile își distrug relațiile?

1.Dărnicia

Dacă sunteți in aceasta categorie, sunteți o femeie care dă doar ca sa primeasca. Această dăruire nu o faceti pentru că vă simțiți generoasa sau se potrivește cu personalitatea voastră naturală; mai degrabă, aveți o convingere subconștientă că dăruirea va face un om îndatorat. Creați un contract secret în mintea voastră, dând unui om ceea ce vrea. În schimb, presupuneți că va face același lucru.

Motivul pentru care acest lucru nu funcționează este evident – dăruind pentru a primi nu este un act de altruism; este un act de egoism. Dar poate avea și daune colaterale – forțează cealaltă persoană să se compromită și să se sacrifice pentru tine.

Tu crezi că făcând totul pentru cealaltă persoană, nu va avea nici un motiv să plece.

2. Independența

Independenta se află la capătul opus al spectrului. În timp ce „dărnicia” se înclină în relație, independenta se îndepărtează. Credința principală a independentei este că trebuie să aibă grijă de ea însăși – este atitudinea „mă ocup de mine”. Există o independență care poate fi atrăgătoare, dar poate fi prea mult.

Femeile independente sunt adesea privite ca o întreținere redusă, ceea ce este atrăgător pentru mulți bărbați. Și unele femei sunt independente, pentru că așa sunt ele – alte femei o fac ca apărare. Dacă nu se bazează pe nimeni, ele nu pot fi rănite.

Dar refuzul de a fi vulnerabil este dăunător pentru o relație – vulnerabilitățile distrug apărarea dar permit oamenilor să se simtă ca și când s-ar cunoaște reciproc. Aceste elemente sunt esențiale pentru o adevărată poveste de dragoste. Independenta trebuie să-și deschida brațele pentru a-și putea deschide inima.

3. Performerul

Este un cameleon, dispus să faca orice pentru a-si atinge tinta. Ea pretinde că-i place fotbalul sau orice altceva. Se preocupă de BitCoin și acționează fascinat când vorbește despre HTML. E ca un fel de văr al „dărniciei”, dar cu o nominalizare la Oscar.

Femeile care fac acest lucru nu numai că isi sabotează relația, ci și ele se sabotează – nu sunt sincere cu privire la sentimentele și dorințele lor. Ele se prefac, acționează și merg împreună cu fluxul … toate lucrurile care pot mult timp. Este epuizant și este de scurtă durată.

De asemenea, transmite slăbiciune – prin a te preface că ești altcineva, spui lumii că nu ești încrezător în cine ești. Este, de asemenea, riscant – atunci când vă prefaceți, nu-l lăsați niciodată pe respectivul să vă vadă adevărata fata. Și, cine știe, ar putea să vă placă cine sunteti de fapt mult mai mult decât orice fațadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole