20 de tehnici pentru picturi pe care copilul tău le va iubi

Distribuie

InspirationMother 2Be20 de tehnici pentru picturi pe care copilul tău le va iubi

Folosește-i palmele și piciorușele

desen din palme
Simplu cât ai clipi, procedezi exact ca la amprente. Va fi distractiv pentru copilul tău, tot ce trebuie să faci tu ca părinte, este să adaugi unele detalii pentru a contura desenul.

Transformă acuarela aruncată pe hârtie, în operă de artă

desen buline
desen fluture
Pentru prima imagine, trebuie stropita hârtia de desen cu acuarelă, iar apoi pentru a-i da o anumită textură, se mișcă hârtia în sus și în jos, apoi în stânga și în dreapta.
Pentru a doua tehnică, pune-ți copilul să arunce pe hârtie niște culoare cu pensonul, apoi învată-l să plieze hârtia și să o desfacă. Încercați să deslușiți amandoi ce imagine a-ți realizat.

Folosiți diferiți bureți

desen cu buretele
Înmuiați un burete, sub orice formă doriți, apoi tasați-l pe hârtie. Puteți crea orice personaj doriți, orice animal sau chiar flori și copaci.

Frotaj

desen frotaj
Această tehnică este simplă și adoratâ de copii. Aplică acuarelă pe o bucată de broderie sau dantelă, apoi aplic-o prin presare pe o hârtie de desen.

Desenul cu buline

desen cu buline
Dupa ce desenezi normal, ce dorești, cu celălalt capăt al pensoanelor, începi să conturezi desenul cu diferite puncte de la mici la mari. Când faci punctele cu acuarelă este indicat să amesteci culoarea cu un pic de apă.

Bright Side

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole