20 de tehnici pentru picturi pe care copilul tău le va iubi

Distribuie

InspirationMother 2Be20 de tehnici pentru picturi pe care copilul tău le va iubi

Nu există copil căruia să nu îi placă să deseneze, să nu iubească culorile și să nu le experimenteze. Pentru început pot fi pereții, cărțile părinților, parchetul sau agendele, nu conteaza atât timp cât culoarea lasă în urmă o dîră ce îi impresionează pe copii.

Când ajung să picteze cu acuarele, este o lume nouă, o joacă creativă ce le ocupă timpul, iar dacă improvizezi și încerci să aduci în acel joc și mai multă creativitate, îți vei ține copilul ocupat o mare parte din timp.

Desen cu monturile pumnului

desen cu monturile pumnului
Pentru a realiza desene cu monturile pumnilor, este necesar să vă învățați copilul să țină pumnul strâns, să bage mâna în acuarelă, apoi să își aplice ideeile creative pe foaia de desen. Desenele pot fi transpuse prin lumea acvatică, ca în acest desen afișat, sau în cea ce crezi că îi este ușor copilului tău să reproducă.

Ștampile din carton

desen stampile din cartondesen stampile din carton
Decupează cartoane de diferite mărini, pentru a avea diversitate. Apoi bagă bucata pe care vrei să o folosești în acuarelă. Ține cartonul pe verticală, așează-l pe hârtie, apoi trage de el și crează linii aproape perfecte, într-o singură direcție. Vei crea imagini cu un mare impact vizual.

Desen cu efect de ceară crăpată

desen cu efect de ceara crapata
Pentru a putea face un asemenea efect, desenul trebuie făcut pe o foaie subțire folosind creione cerate. Desenați ce doriți, noi am ales o floare după cum bine vedeți. Pentru ca fundalul să iese încrucișat, stângeți hârtia în pumn, ca atunci cand ați greșit ceva și trebuie să o aruncați. Apoi adaugați acuarelă în nuanțe închise peste tot, pentru efectul de crăpătură. Clătește desenul cu apă, apoi lasă-l să se usuce. Îl poți călca și cu cu fierul.

Ebru – desenul în apă

desenul in apa
Veți avea nevoie de un recipient cu apă. Dimensiunea recipientului trebuie să coincidă exact cu dimensiunea foii pe care o utilizați. Puteți folosi o tavă de copt. Vă trebuie acuarelă pe bază de ulei, solvenți și pensule. Cu această tehnică, veți face mai întâi modele pe apă, apoi veți introduce foaia de hârtie în apă. Când o veți scoate(imediat după introducere), desenul va rămâne imprimat pe hârtie.

Folosește diferite feluri de periuțe

desen cu periute diferite
Incearcă ceva nou, de exemplu, fă desene cu peria de curățenie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole