18 filme din martie 2018 pentru care merita sa mergi la Cinema

Distribuie

Free TimeCinema18 filme din martie 2018 pentru care merita sa mergi la Cinema

Cu aceste filme, sigur veti dori sa mergeti la Cinema.

De la povesti fantastice cu buget enorm si actiuni epopeice de razbunare la eforturi indraznete de filme horror si thrillere indie, aceasta luna este plina de titluri pe care cinefilii sigur nu vor sa le rateze. Ceea ce nu se va intampla, daca urmariti acest articol.

18. Red Sparrow (2 martie)

Red Sparrow

Dominika Egorova poate fi orice. O fiică devotată determinată să își apere mama cu orice preț. Prim balerină a cărei ferocitate a împins-o la limita absolută. O maestră a seducției și manipulării.

Atunci când cariera acesteia se termină brusc, Dominika și mama ei se confruntă cu un viitor sumbru și nesigur. Din acest motiv se trezește în situația de a fi manipulată pentru a deveni noul recrut al școlii Sparrow, o școală de servicii de informații secrete care își antrenează tinerii excepționali în a-și folosi corpul și mintea pe post de armă. După ce îndură antrenamentul pervers și sadic, ea devine cea mai periculoasă Vrabie pe care această școală a creat-o vreodată. Dominika trebuie să se obișnuiască cu noua ei identitate în care deține puterea și autocontrolul, pentru propria ei viață și a celorlalți de care îi pasă în fața riscului, inclusiv a agentului american CIA care încearcă să o convingă că este singura persoană în care poate să aibă încredere.

17. You Were Never Really Here (2 martie)

You Were Never Really Here

N-ai fost niciodată aici – O adolescentă dispărută. Un ofițer al legii brutal și chinuit într-o misiune de salvare. Puterea, corupția și răzbunarea dezlănțuiesc o furtună de violență care pot să conducă la trezirea sa.

16. Game Night (2 martie)

Game Night

Jocul de-a detectivii – Jason Bateman și Rachel McAdams fac echipă pe marile ecane din 2 martie în comedia „Jocul de-a detectivii”, regizată de John Francis Daley și Jonathan Goldstein, aflați deja la al doilea proiect după comedia de succes „Vacanță cu peripeții”, din 2015.

Max (Bateman) și Annie (McAdams) și-au făcut un obicei din a participa săptămânal la jocuri nocturne tematice organizate împreună cu grupul lor de prieteni. Însă lucrurile devin din amuzante foarte palpitante când Brooks, fratele lui Max, se gândește să organizeze o seară de rezolvare a misterului unei crime, în care sunt implicați pretinși tâlhari și agenți federali. Deci faptul că Brooks este răpit intră în plan, nu? Prin urmare cei șase competitori sunt hotărâți să rezolve cazul și să câștige, iar totul pare foarte amuzant până când lucrurile încep să arate prea mult a realitate.

De-a lungul unei nopți haotice, distracția este treptat înlocuită cu panica. Fără reguli, fără direcție și fără idee cine mai participă la joc, cursa poate deveni cea mai tare aventură sau… sfârșitul.

15. On Wheels (2 martie)

Pe roţi – Lucas are 13 ani şi este ţintuit într-un scaun cu rotile după un accident. Lais, de 12 ani, îşi ajută mama care vinde mâncare într-o parcare pentru camioane din orăşelul în care trăiesc. Fetei i-ar plăcea să-şi cunoască tatăl, un şofer care le-a părăsit pe ea şi pe mama ei când ea era mică. Lais şi Lucas se împrietenesc la şcoală, iar după ce află unde îl poate găsi pe tatăl ei, cei doi pornesc într-o călătorie cu final incert.

14. The Strangers: Prey at Night (9 martie)

The Strangers: Prey at Night

La zece ani dupa original, regizorul Bryan Bertino ofera o continuare in care ii implica pe cei trei mascati, care de aceasta data decid sa viziteze o familie care traieste intr-un parc mobil.

13. Death Wish (9 martie)

Death Wish 2018

Răzbunarea – Doctorul Paul Kersey (Bruce Willis) e un chirurg experimentat, ce și-a făcut o carieră din salvarea oamenilor aflați în pragul morții. Dar după ce soția lui e ucisă, iar fiica lui intră în comă în urma unui atac plin de brutalitate, Kersey se hotărăște să-și folosească abilitățile lui unice pentru a deveni un răzbunător ce nu cunoaște îndurarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole