16 lucruri mici pe care le puteti face pentru a va imbunatati relatia

Distribuie

HealthLifeHacks16 lucruri mici pe care le puteti face pentru a va imbunatati...

Ați avut vreodată o zi in care ați fost atât de furioși. Atât de consumați de furie și de frustrare. Atat de mult incât vă uitați la partenerul dvs și vă gândiți „de ce mă enervezi?” La un anumit nivel, fie că suntem intr-o pasa ușoară, fie că nu suntem atât de relaxati, am fost toți acolo. Relațiile și dragostea sunt cele mai grele lucrari a tuturor și cei care vă spun că ar trebui să fie fără efort, în mod clar nu au fost niciodată într-una.

Sunt momente când poate va întrebati: De ce îmi dedic atât de mult din tinerețe doar unei singure persoane? Dar apoi vei râde atât de mult încât coastele te vor durea și vei uita totul. Ca și în orice altceva, în viață, vei trece prin vremuri grele, așa că, pentru atunci când aveți nevoie de puțin ajutor, aici sunt 17 lucruri mici pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți relația …

1. Giugiuliti-va cat mai des posibil

A fi indragostit lulea, se spune că este unul dintre cele mai bune lucruri din lume. Vă face să vă simțiți mângâiați, siguri si plini de viață. Nu costa nimic sa exprimati dragostea ce o purtati partenerului prin giugiuleala!

2. Uita-te la un film amuzant / Rezervati impreuna un „pat”

Trageți perdelele, opriți luminile și înconjurați-vă cu pături, toate acestea în timp ce urmăriți cel mai amuzant film pe care îl puteți găsi. Nu numai că în timp ce vă aflați în întuneric, vă apropiați, faceți un tot ca un cuplu. Râzând împreună este un leac minunat pentru orice.

3. Gatiti impreuna

Prin gatit, nu vreau să spun că ți-ai făcut o slujbă obișnuită. Aruncati câteva ingrediente împreună, curățați bucătăria, puneți muzică și gătiți ceva simplu și gustos împreună. Îți va oferi ceva timp să te reconectezi cu partenerul și să mănânci și ceva delicios.

4. Purtați o tinuță pe care o iubeste!

Desigur, trebuie să purtați întotdeauna ceea ce doriți și dacă partenerul dvs. încearcă să influențeze acest lucru, atunci spuneți-i să facă o plimbare. Dar, fiecare dată când vă aflați într-o buna dispozitie, ieșiți îmbrăcată în acea rochie, care sigur nu-i poate scăpa din ochi.

5. Programul de sex sălbatic

„Sexul trebuie să fie spontan și sălbatic”! Ei bine, asta nu este întotdeauna realizabil, din păcate. Munca, colegiul, locul de muncă part-time și prietenii, găsirea timpului pentru a-ti programa partida de sex se poate dovedi dificil. Planificând aceasta pzrtida într-un anumit timp, știi exact că vei avea parte de o acțiune, care este de fapt destul de sexy când te gândești la asta …

6. Țineți-va de mâini cat mai mult

Ținând mâinile impreunate ne face să ne simțim dorit, iubit și mai mult „împreună ca un cuplu”. Ținerea mâinilor într-o noapte, în pat sau chiar în autobuz poate ajuta la atenuarea oricăror tensiuni iminente și vă va face să vă conectați instantaneu.

7. Un masaj când sunt stresati partenerii

Stresul este un lucru teribil și ultimul lucru pe care trebuie să-l faci atunci când cealaltă jumătate este stresata este de a stresa și mai mult. E nevoie de lniste deplina, dragoste si un masaj să-și îndepărteze stresul și tensiunea.

8. Ocazional, vorbiți după sex, în loc să adormiti imediat

Da, știm că uneori sexul este un antrenament atât de intens, încât tot ce vrei să faci după aceea este un pui de somn, dar uneori după ce faci cel mai intim lucru cu cealaltă jumătate, vorbind dupa actul in sine este o modalitate de a va apropia și mai mult. Incearca-l.

9. Uneori trebuie sa faci si cea ce vor altii

Există momente în care o persoană are nevoie doar de o farsă bună. O sansa de a scoate totul din sistem, fie ca e vorba de prieteni, de un sef sau de un idiot enervant care nu isi trage trage respiratia cand vorbeste intr-un proiect de grup. În loc să încercați să rezolvați problemele altora, lăsați-i să se hrănească și uneori să fiti de acord cu ei. Asta e tot ce trebuie să faci.

10. Surprinde l/o într-o după-amiază de marți

Timpul cel mai deprimant al săptămânii (după dimineața zilei de luni, bineînțeles) înseamnă că acesta este momentul perfect pentru a-ti surprinde partenerul cu un mic gest. Ar putea fi ceva atât de mic, ca o simpla ciocolată sau să ii trimiți biletele cu lucruri pe care le puteți face împreună in acea dupa-amiaza. Foloseste-ti imaginatia.

11. Adu-i cafeaua în pat într-o dimineață de sâmbătă

Pentru că asta te face o persoană grozavă și nu vei ști niciodată când ar putea să-și întoarcă favoarea.

12. Un mesaj cu „Te iubesc – Every Now And Then”

Cand auzi acel cuvant de la partener este important, da, dar nu este nimic mai dulcem ca atunci cant te uiti pe telefon cineva va aminteste că sunteți iubit.

13. Planuiți-vă un weekend

Vă va oferi timp să va reporniți, să vă reconectați și să faceți o mulțime de sex, care sunt necesare pentru o relație sănătoasă și fericită. Dacă puteți face acest lucru intr-un diferit, chiar mai bine.

14. Faceți un pact pentru a vă folosi telefoanele cat mai putin

Pentru că nu este vorba doar de maniere proaste, este foarte rău și pentru voi ca un cuplu. Vă poate face să vă simțiți nemulțumiți și ignorați. Puneți dispozitivele electronice la distanță și pur și simplu discutați unul cu celalalt.

15. Întrebați despre familie și prieteni din cand în cand

Acest lucru arată că vă interesează nu numai el, ci și oamenii din viața lor. Iti arata contrariul dezinteresului și a compasiunii. În plus, știi că-ți place când te întreabă același lucru.

16. Vino cu un semnal „Salveaza-mă acum”

Pentru a fi folosit în situațiile în care unul dintre dvs. este blocat vorbind cu cineva la o petrecere, momente familiale incomode sau ori când te întâlnești cu cineva care nu-ți place. Trei clipiri sau un fel de tuse ar trebui să facă truc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole