10 tendințe de rochii de nuntă pentru mirese în 2019

Distribuie

LifestyleFashion10 tendințe de rochii de nuntă pentru mirese în 2019

Daca veti fi mireasa si nu aveti nici o idee ce rochie sa purtati, nu va ingrijorati, va vom prezenta tendintele de rochie de mireasa din acest an pentru inspiratie.

1. Zâna cu pene

Plina de farmec, minimialista, usoara si visatoare, atasarea penelor pe rochia ta te va face sa arati ca si cum ai pluti.

https://www.instagram.com/p/BtSkS2LHkrb/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

2. Super mireasa

O pelerina dramatica atasata rochiei tale iti va oferi un avantaj in atragerea privirilor: ornamente, broderii si altele.
https://www.instagram.com/p/BuSyktngYdF/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

3. Miscare minimalista

Gandeste-te la clasicele si elegantele maneci, decolteuri si siluetele milostive care intotdeauna vor fi la moda. Vei arata ca o mireasa incantatoare chiar si dupa ani si ani.

https://www.instagram.com/p/BuAiozgFuIZ/?utm_source=ig_embed

4. Rochia florala

Lumea se va astepta sa vada flori in buchetul tau de mireasa, nu pe rochie. Asadar, daca ai o inclinatie in a uimi multimea in ceea ce priveste moda, atunci ia in considerare o rochie de mireasa florala care ii va lasa placut surprinsi.

https://www.instagram.com/p/BvscFzZHEqi/?utm_source=ig_embed

5. Rochia cu fundita

Nuntile sunt una dintre acele zile in care miresele sunt asteptate sa apara delicate ca o floare, dar cand vine vorba de fundite pe rochia ta, cu cat e mai mare, cu atat e mai bine.

https://www.instagram.com/p/Be4p60dBtcr/?utm_source=ig_embed

6. Muza metropolitana

Vorbim despre siluete extrem de simple si rationalizate. Fara alte kitchuri, frumusetea consta in croitorie si in toate micile detalii. Aceste tipuri de rochii sunt pentru mirese care ar prefera sa mearga pentru eleganta subevaluata.

https://www.instagram.com/p/Bsma2z0FNhw/?utm_source=ig_embed

7. Aerodinamic si structurat

Tesaturile si dantelutele nu sunt pentru tine? Inseamna ca sunteti probabil mireasa care va straluci intr-o rochie curata, bine adaptata si structurata care va arata ca stiti ce vreti si cum sa obtineti.

https://www.instagram.com/p/BjgoC2wAwZi/?utm_source=ig_embed

8. Nunta ordonata

O rochie compusa din doua piese este o optiune atractiva, mai ales pentru ca iti ofera sansa sa porti acea piesa din nou, dupa ziua nuntii. Vorbim despre faptul de a fi frumoasa si practica! Este neconventional, sigur, dar ti-a spus vreodata cineva ca este mai confortabil sa porti o rochie formata din doua piese?

https://www.instagram.com/p/BvYGVr-Dkxm/?utm_source=ig_embed

9. Distractie spumoasa

Daca vreti sa puneti accent pe impresia facuta atunci cand mergeti catre altar, atunci acest tip de rochie de mireasa vi se potriveste!

https://www.instagram.com/p/BrorLhtlOah/?utm_source=ig_embed

10. Slituri si fasii

Indrazniti sa va aratati picioarele printr-o fasie asimetrica sau slit?

https://www.instagram.com/p/BksGlYChXq7/?utm_source=ig_embed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole