Manicure

10 idei geometrice de manichiura pentru aceasta vara

unghii-geometrice

Manichiura – ca este sau nu cu gel, trebuie intretinuta. Formele geometrice fac ravagii in aceasta vara. Daca vrei sa incerci ceva nou, nu uita de geometrie. Ti-a placut sau nu matematica la scoala, acum o poti purta pe unghii.

10. Nuante pastel, triunghiuri si patrate.

Iti plac nuantele deschise!? Poti purta o astfel de manichiura la plaja. Culorile pastel se poarta indiferent de anotimp atat timp cat adopti acest gen de culori, iar faptul ca vara aceasta se poarta geometria pe unghii, indrazneste sa alegi o manichiura simpla dar totusi complexa.

9. Triunghiul isoscel

#nails #whitenails #isoscel

A post shared by SabrinaNailArt (@sabrinasabrina.90) on

Albul pe unghii confera senzatia de simplitate. Nu ezita sa iti faci unghiile albe, iar daca adaugi si un plus de savoare, gen triunghiul isoscel, vei avea cea mai de bun simt – manichiura.

8. Inimioare

Acest gen de manicura il poti purta daca esti indrazneata. Sclipici, stripes, inimioara si roz… Crezi ca iti place combinatia romantica dar totusi geometrica.?

7. Simplu si galben

Cea mai simpla manichiura, dar totusi atragatoare. Culoarea galben se combina perfect cu dungile negre. O manichiura de efect am putea spune, care atrage dupa sine priviri.

6. Triunghiuri echilaterale

O manichiura complexa cu un adaos de rafinament. Triunghiurile  de mai multe forme, dau senzatia unor diamante neslefuite. Sigur va fi o manichiura pe cinste, in plus degrade-ul in combinatie cu aceste dugi ce formeaza triungiurile ”echilaterale” , au un raport de frumusete – eleganta.

5. Culori cenusii

We're over the moon for @irina_zorg's #ManiMonday! Perfect minimal look ?

A post shared by ORLY (@orlynails) on

Daca acesti adepta culorilor mai inchise, nici o problema, exista modele de unghii foarte frumoase pentru orice culoare si orice tip de unghie. Trebuie doar sa alegi un model ca cel de mai sus, si vei avea o manichiura perfecta.

4. Alb si negru

#minimalnails #negativespacenails #unismani

A post shared by Park Eunkyung (@nail_unistella) on

O combinatie conservanta cu forme geometrice. Orice profesoara de matematica ar putea alege o astfel de manichiura. Albul si negru. un contrast intre zi – lumina.

3. Simplu, nude si ceva negru

O manichiura conservatoare putem spune, dar care totusi in aceasta vara se potriveste perfect.

2. Patratele

Вдохновение — это взрывы. Это страсть и тихое безумие, которое накрывает как цунами и нет возможности и желания говорить стоп-слово. Отдаюсь без остатка ▼ Записывайся онлайн на irinarain.com или (WhatsApp, Telegram, Direct, iMessage, Viber) ▼ в Москве +7 926 042-58-85, Духовской переулок, 17с15 ▼ в Нижнем Новгороде +7 920 111-56-88, ул. Новая, 28. #охуительныйманикюр #irina_rain #irinarain #irinaraincom #nailbaririnarain #заботливыйманикюр #маникюрныевстречи #nails #nail #nailartist #маникюр #luxio #luxiogel #akzentz

A post shared by Irina Rain (@irina_rain) on

Nu patratelele abdomenului ci formele geometrice pe unghii. Unghii nude cu patratele si triunghiuri de diferite culori, suna a manichiura si conservatoare dar si nonconformista. Potrivita pentru orice tip de caracter.

1. Indrazneste mai mult.

В моем мире за темными шторами расцветает весна, переходит в лето и укрывается мягкостью листвы осень. Я не впускаю сюда холод обжигающих слов, дерзость хлестких поступков. Оберегать свой мир — не замыкаться в условностях, раскрывать свою вселенную для тех, кто чувствует вибрации жизни в каждом движении, взгляде, полуслове молчания ▼ Записывайся (WhatsApp, Viber, Telegram, Direct, iMessage) Москва, Духовской переулок, 17с15, ‪+7 926 042-58-85‬ Нижний, Новая, 28, ‪+7 920 111-56-88‬ или онлайн на irinarain.com #irina_rain #irinarain #irinaraincom #nailbaririnarain #заботливыйманикюр #маникюрныевстречи #nails #nail #nailartist #маникюр #luxio #luxiogel #akzentz

A post shared by Irina Rain (@irina_rain) on

Poti fi in centrul atentiei daca vrei, trebuie doar sa alegi o manivhiura ca cea de mai sus, in care sa ai culori fele de fel si forme cat mai diferite. Fii diferita tu!

Indiferent de modelul ales, manichira trebuie sa iti placa, sa fie pe gustul tau si cu nuantele preferate de tine, dar orice model poate fi realizabil si pe alte culori. Indrazneste vara aceasta sa fii in pas cu „moda”.

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *