10 filme de Crăciun potrivite pentru copii

Distribuie

Free TimeCinema10 filme de Crăciun potrivite pentru copii

Faceți niște ciocolată fierbinte și floricele familiei pentru că este noaptea filmelor de Crăciun!

Filmele de vacanță sunt modalitatea perfectă de a atrage pe toată lumea în acea stare de spirit festivă și este un bonus imens dacă sunt potrivite pentru familie.

Am ales câteva dintre cele mai bune filme de Crăciun pentru familie. Să vă bucurați împreună cu copiii dvs. în acest sezon de vacanță.

Cuibarește-te cu cei mici și bucură-te de câteva filme de Crăciun!

„Elf”

Filmul Elf

Buddy a aflat că era o ființă umană crescută de elfi la atelierul lui Moș Crăciun. Dupa ce a aflat asta pleacă într-o aventură în New York pentru a-și întâlni adevăratul tată. Aventura non-stop a lui Buddy de la lucrul la Gimbels până la jocul cu fratele său se încheie cu o sarcină finală pe care trebuie să o vedeți. Acest film îi va distra pe copiii tăi (și pe tine) de la început până la sfârșit!

„Home Alone”

Filmul Home Alone

După ce a fost lăsat accidental singur acasă, Kevin McAllister, în vârstă de opt ani, trebuie să protejeze casa de doi spărgători. Poate Kevin să depășească doi escroci în vacanța de Crăciun? Fii confortabil și vezi cum Kevin își descurcă singur timpul protejând casa.

„Polar Express”

Filmul Polar Expres

Acest film animat de computer este obligatoriu pentru fiecare copil în timpul sezonului de Crăciun. Un băiat tânăr urcă într-un tren magic în Ajunul Crăciunului; Polar Express. De-a lungul călătoriei cu trenul către Polul Nord, el învață despre adevăratul sens al prieteniei, vitejiei și, cel mai important, semnificația Crăciunului. Stai jos cu copiii tăi și bucură-te de un film care îi învață pe copii să creadă în magia Crăciunului.

„Dr. Seuss „Cum Grinch a furat Crăciunul”

Filmul Grinch

Acesta este un film clasic de Crăciun animat de computer, care se bucură atât de copii, cât și de adulți. Aceasta este o poveste de Crăciun plăcută, cu o inimă care crește în trei dimensiuni. Acesta este un lucru obligatoriu în fiecare sezon de vacanță!

„Un Crăciun Charlie Brown”

Film Charlie Brown

Charlie Brown încearcă să regizeze un muzical de sărbătoare, dar în schimb învață adevăratul sens al sezonului de sărbători. Fie că sunteți mic sau adult, acesta este un film pe care fiecare familie ar trebui să îl urmărească pe măsură ce se apropie Crăciunul! Spoiler alert, are și o coloană sonoră excelentă.

„The Santa Clause”

Film Mos Craciun

Ce se întâmplă când devii brusc Moș Crăciun? Este o mulțime de muncă, dar vine cu câteva avantaje, deoarece Tim Allen vă va arăta în acest distractiv film de Crăciun de familie. Fii confortabil și urmărește cum Tim Allen devine rapid noul Moș Crăciun și cum îi întărește relația cu fiul său.

„Jingle All The Way”

Film Jingle all the way

Nimic nu vor face acești tati pentru a le aduce fiilor lor jucăria pe care o vor de Crăciun. Este un film de Crăciun distractiv și plăcut atât pentru copii, cât și pentru adulți!

„Frosty the Snowman”

Film Frosty the snowman

Acest film clasic de Crăciun îl prezintă pe cel mai popular om de zăpadă, Frosty The Snowman. Pentru a evita topirea lui Frosty, Karen și Frosty încearcă să împiedice un magician lacom să nu ia pălăria magică a lui Frosty. Urmăriți acest film și apoi ieșiți afară și creați-vă propriul om de zăpadă (dacă aveți zăpadă)!

„Rudolph the Red-Nosed Reindeer”

Film Red nose

Unul dintre, dacă nu chiar cele mai populare filme de Crăciun pentru copii, Rudolph the Red-Nosed Reindeer a fost tachinat pentru nasul său unic, roșu aprins. În ajunul Crăciunului, când nasul roșu al lui Rudolph a îndrumat renii, în timp ce Moș Crăciun livra cadourile. Dacă copiii dvs. nu au văzut încă acest film de Crăciun, luați o pătură și porniți-o!

„A Christmas Carol”

Film A Christmas carol

O bază populară de Crăciun, A Christmas Story prezintă clasica lampă pentru picioare, o listă de dorințe sălbatice de Crăciun și unele dintre cele mai memorabile one-liners („Îți vei arunca ochiul, copil”). Gândește-te cu copiii tăi și bucură-te de multe râsete în timpul „O poveste de Crăciun”.

Acestea sunt doar câteva dintre filmele de Crăciun pentru familie de care nu ne putem sătura. Dacă nu le-ați văzut, bucurați-vă de ele în acest sezon.

Dacă da, urmărește-le din nou! Sunteți gata să verificați melodiile de Crăciun indispensabile pentru lista dvs. de redare pe vacanță?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole