Zece combinatii clasice de imbracaminte pentru a obtine imaginea perfecta!

Distribuie

LifestyleFashionZece combinatii clasice de imbracaminte pentru a obtine imaginea perfecta!

De la cele mai deschise pana la cele mai provocatoare culori, in functie de preferintele fiecareia, tinuta de zi cu zi arata diferit dar intr-un mod placut si modest, chiar daca folosim aceleasi haine, trebuie doar sa stim cum sa le asortam pe culori si cum sa completam golurile vestimentare.

Ce culori poti adauga nuantei de alb!?

imbracaminte-alb

Albul in contrast cu negrul, este cea mai perfecta combinatie, ar crede multi! Dar pentru o tinuta impecabila, de bun gust si asortata corect din punct de vedere al culorilor, albul merge foarte bine cu nuante de diferite rozuri si maro. Aceste culori rezervate arata foarte bine daca ai o intalnire de afaceri.

Ce culori poti adauga nuantei albastru!?

imbracaminte-blue

Albastru este una dintre cele mai aristocrate culori din tot paletarul. Se combina bine cu nuante de alb, bej si fildes. Dar cea mai indrazneata combinatie este cea dintre albastru cu galben, rosu sau maro.

Ce culori poti adauga nuantei de blue marine!?

imbracaminte-blue-marine

Coco Chanel a inceput sa poarte un costum de marinar in anii 1930, iar dunga albastra inchisa este inca considerata una dintre cele mai elegante printuri. Culorile temelor marine sunt albastru, alb, negru si rosu. Designerii recomanda adaugarea de accesorii de aur pentru a crea o imagine sofisticata.

Ce culoare poti adauga nuantei denim!?

imbracaminte-denim

Pentru o lunga perioada de timp, combinatia de nuante diferite denim a fost ridicularizata, dar acum sunt foarte populare. Simtiti-va liber sa combinati lucrurile de denim. Principala regula: nuantele nu ar trebui sa fie identice. De exemplu, purtati o camasa usoara si blugi de culoare inchisa.

Ce culoare poti adauga nuantei gri!?

imbracaminte-gri

Gri nu inseamna o culoare plictisitoare. Este o baza ideala pentru birouri, dar nu recomandam sa purtati gri de la cap pana la picioare. Este mai bine sa o combinati cu verde. Culoarea gri se amesteca bine cu orice nuanta de verde, de la menta la masliniu.

Ce culoare poti adauga nuantei marsala!?

imbracaminte-marsala

Aceasta culoare incredibil de frumoasa a fost numita dupa vinul sicilian, Marsala. Este usor sa combinati aceasta nuanta de vin cu multe alte culori. Se combina perfect cu un trio clasic: negru, alb si gri. Marsala poate fi de asemenea potrivita cu culori bej, lapte si cafea.

Ce culoare poti adauga nuantei mustar!?

imbracaminte-mustar

Mustarul se combina perfect cu maro, ciocolata, lemn, bej si galben. De asemenea, pentru a crea un aspect clasic, il puteti combina cu culori de baza, cum ar fi alb si negru.

Ce culoare poti adauga nuantelor pastel!?

imbracaminte-pastel

Nu va fie frica sa combinati nuantele pastelate. Institutul Pantone, renumit in intreaga lume, a numit doua culori din 2016 – cuart trandafir si levantica palida. Primavara viitoare promite sa fie delicata si sentimentala!

Ce culoare poti adauga nuantei rosu!?

imbracaminte-rosu

Daca purtati haine rosii, pregatiti-va sa fiti in centrul atentiei: aceasta culoare este pentru oamenii increzatori in sine. O combinatie de negru si rosu este un adevarat clasic. Alegeti haine care arata culorile in blocuri de culori mari. De exemplu, potriviti o rochie alb-negru cu colanti negri si o un sarafan rosu.

Ce culoare poti adauga nuantei roz!?

imbracaminte-roz

Purtati roz pentru a crea un aspect delicat si feminin. Se combina bine cu alb, bej, albastru deschis, maro si albastru. Rozul are cea mai avantajoasa combinatie cu alb: puteti merge la serviciu sau la o intalnire de afaceri in aceasta costumatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole