Uscatul din perie este coafura simpla si perfecta!

Distribuie

LifestyleHairStyleUscatul din perie este coafura simpla si perfecta!

Coafura simplă și perfectă!

De multe ori poate nu avem timp să mergem la coafor sau pur și simplu suntem comode și ne spălăm părul acasă!

Cu toții suntem diferiți, unele femei sunt îndemânatice în a-și coafa singure părul, altele nu au nici în clin nici în mânecă. Dar asta nu ne poate cataloga pe deplin neîndemânatice! Fiecare persoană este specială în felul ei!

O coafură zilnică pentru serviciu sau pur și simplu o coafură simplă dar totuși aranjată, este uscatul din perie.

Poate multe femei nu consideră această manevră un coafat dar teoretic și practic este! Spălăm părul, îi facem tratamente, apoi folosim produse de styling, în concluzie este o coafură și faptul că ne uscăm din perie.

Uscatul din perie…

Coafura simplă și perfectă!

Este o coafură simplă și perfectă indiferent de lungimea părului. Părul uscat, drept sau ondulat din perie, poate fi apoi prins intr-o singură agrafă, în coadă sau chiar împletit de la baza gâtului.

Acest gen de coafură se potrivește stilului de viata de zi cu zi și este necesară tuturor femeilor.

Ne este indispensabilă. Cine nu vrea să se simtă confortabil în propria piele? Și apoi care va fi diferența dintre un coafat pentru evenimente și cel de zi cu zi?

Acest gen de coafură o putem face cu lejeritate acasă. Pun pariu că sunt multe femei care experimentează uscatul din perie acasă.

De ce uscatul din perie? Căci pentru persoanele cu păr lung este costisitor, dar oare ce altă modalitate de a face părul să stea stylizat cateva zile, exista?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole