Un ultim ghid pentru manichiură

Distribuie

LifestyleManicureUn ultim ghid pentru manichiură

Manichiura, cum se face și ce trebuie să știi!

Manichiura cu gel

Ce este o manichiură?

O manichiură este lustruirea și modelarea unghiilor și de obicei include un strat nou de lac de unghii. Esteticienii îți vor împinge înapoi și îți vor tăia cuticulele, lăsând unghiile să fie lucioase și elegante chiar înainte de adăugarea culorii. Nu toate sedințele de manichiură sunt la fel. O manichiură cu gel va dura mult mai mult decât una standard și o manichiură cu parafină vă va lăsa cu o piele mai moale și mai sănătoasă.

Cât durează o manichiură?

O manichiură standard va dura de la trei zile până la o săptămână completă, în funcție de cât de bine ai grijă de ea și de cât de des lucrați cu mâinile. O manichiură cu oja semipermanenta sau gel, pe de altă parte, poate dura până la două săptămâni (chiar 4 săptămâni dacă nu te deranjează unghia crescută).

Cât de mult costă o manichiură?

În medie, o manichiură de bază vă va costa cel mai puțin. Cu toate acestea, tipurile speciale de manichiură, cum ar fi acrilic, gel, șelac și tips-uri, variază, în funcție de salon.

Ce înseamnă NailArt?

Dincolo de o lucrare simplă ce constă în curățarea unghiilor, arta unghiilor ridică unghiile la un alt nivel. Tehnici specializate în acest tip de manichiură pot face totul, de la pictura florilor delicate la animalele drăguțe și multe altele. Doar asigurați-vă înainte dacă salonul dvs. preferat este specializat în artă. Pentru inspirație, consultați câteva dintre modelele noastre preferate de mai jos.

manichiura cu gelCiteste si despre Modele manichiura cu gel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole