Tunsorile ce au predominat anul 2020

Distribuie

LifestyleHairStyleTunsorile ce au predominat anul 2020

Dacă în ultima vreme v-ați simțit blazat de părul nestilizat, s-ar putea să vă gândiți să vă schimbați aspectul. Cu toate acestea, trebuie să ții cont de câteva lucruri înainte de a rezerva o întâlnire cu foarfeca.

„Pentru a obține un aspect nou este necesar să vă puneți identitatea în mâinile unei alte persoane și să doriți să găsiți un stilist care să se alinieze viziunii respective”.

Dacă nu vă puteți imagina o tăietură până la bărbie, un bob de lungime medie poate fi mult mai bun pentru postura ta. Nu sunteți sigur de unde să începeți? Permiteți-ne să oferim puțină inspirație pentru tunsori.

>Lista< a vorbit cu experți în păr și stilisti pentru a determina cele mai tari tendințe de tunsori pentru 2020.

Cereți o tunsoare bob

Tunsorile ce au predominat anul 2020

Un bob bun nu iese din stil . Coafura iconică a câștigat popularitate în  anii ’60 – iar tunsoarea nu prezintă semne de dispariție în curând. De fapt, 2020 va fi un an și mai mare pentru aspectul clasic. „Toate stilurile diferite de bob se întorc și în mare măsură”. Ce face acest stil atât de atrăgător? „Boburile sunt minunate și ușor de gestionat – vă spălați și plecați”.

În timp ce un bob – indiferent dacă este ascuțit sau stratificat – este un pariu sigur pentru noul an, veți dori totuși să aveți grijă înainte de a schimba totul. Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți părul lung. „Vă recomandăm mai întâi o tranziție lentă și să începeți mai întâi cu un stil de bob mai lung.” Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați un look fără regret.

„Shagul modern” este o tunsoare pe care ați văzut-o foarte mult în 2020

Tunsorile ce au predominat anul 2020

Boburile nu sunt singura tunsoare retro prevăzută să domnească peste 2020.

„Pe măsură ce ne apropiem de un nou deceniu, vom vedea câteva readuceri distractive din anii 1970 și 1980”. În mod surprinzător, se așteaptă ca shagul iconic să-și facă revenirea triumfătoare. Cu toate acestea, se spune că acest aspect va fi reinventat într-un „shag modern” care „are mai multe straturi și texturi”.  „Acesta va fi un aspect actualizat și mai sofisticat din părul metalic din anii ’80”.

S-ar putea să fii îngrijorat de capacitatea ta de a scoate acest tip de tunsoare, dar ne putem asigura că funcționează bine cu toate formele feței.

„Scurtă sau lungă”, „o tunsoare de păr poate și va funcționa pentru aproape oricine!” Nu numai asta, dar este un stil „foarte distractiv [și] fără efort” de aranjat!

Tunsoarea Rachel revenită în 2020

Tunsorile ce au predominat anul 2020

Dacă căutați o tunsoare pentru 2020, de ce să nu îmbrățișați una din anii ’90?  „Vom vedea că tendința anilor 90 continuă în 2020, cu revenirea tunsorii Jennifer Aniston [The Rachel] – straturi grele, franjuri, stil minimal.”

S-ar putea să vă surprindă că acest stil se întoarce, dar nimeni nu poate fi mai șocat de întoarcerea sa decât vedeta Friends , Jennifer Aniston . „Îmi place [stilistul Chris McMillan] și este în același timp pustiul existenței mele, pentru că a început acea nenorocită Rachel, care nu a fost cel mai bun look al meu”, a spus actrița pentru Allure . „Cum spun asta? Cred că a fost cea mai urâtă tunsoare pe care am văzut-o vreodată.”

O mulțime de femei nu au fost de acord. La urma urmei, The Rachel a devenit tunsoarea de bază a deceniului. Și, întrucât ne îndrăgostim cu toții încă o dată de look în 2020, ne putem întreba doar dacă Aniston se va răzgândi și va veni să-și îmbrățișeze stilul iconic din nou.

Bretonurile pentru copii itty bitty au fost o tunsoare populară în 2020

Tunsorile ce au predominat anul 2020

Vogue Australia a numit baby bangs „cea mai mare tendință de păr din 2018”. Dacă nu ați adoptat tendința de tunsoare, atunci 2020 este un moment la fel de bun ca oricare altul. „Cred că bretonul este mereu la modă – poate fi lung sau scurt în funcție de față”. „Este întotdeauna drăguț și tânăr , este foarte francez. Cred că este foarte fermecător ” spune Emma Watson.

Bretonul scurt va fi și mai popular în 2020. Înainte de a vă arunca cu capul înainte și de a intra în mintea copilului din tine, veți dori să vă gândiți cu adevărat la decizie. Cu bretonul atât de scurt, nu este posibil să-l trageți înapoi sau să-l îndepărtați în lateral pentru a-l masca. Dacă nu vă simțiți sigur cu coafura lui Watson va sfătuim să încercati un breton fals pentru a simți stilul îndrăzneț.

Toată lumea a cerut sau și-a dorit breton lung în 2020

Tunsorile ce au predominat anul 2020

Pe lângă stilurile mai scurte de breton, s-a dezvăluit că franjurile lungi pe frunte vor fi o tunsoare fierbinte pentru 2020. Înainte de a vă opri la salon pentru a  solicitata bretonul care acoperă ochii, totuși, veți dori să vă consultați guru-ul de păr. „Roagă-ți stilistul să creeze cel mai bun breton pentru forma feței tale”.

În general vorbind, fețele în formă pătrată arată de cele mai multe ori cel mai bine cu „franjuri mai moi, mai lungi în jurul templelor”. Pe de altă parte, fețele în formă de inimă și rotunde pot, adesea, să scoată orice fel de explozie. Stonehouse a explicat că bretonul va atrage atenția asupra zonei feței unde se termină, astfel încât bretonurile mai lungi vor accentua „pomeții sau nasul”.

„Bretonul măgulitor ar trebui să vă încadreze și să se concentreze asupra trăsăturilor voastre pozitive – nu să vă copleșească sau să vă acopere fața”.

Bretonul perdea – tunsoarea „cool-girl” din 2020

Tunsorile ce au predominat anul 2020

Dacă nu sunteți un fan al franjurilor în ochi, dar vă place în continuare aspectul bretonului mai lung, bretonul perdea poate fi potrivit pentru dvs. Această tunsoare a fost „popularizată inițial în anii ’70” . În 2020, se așteapta ca bretonul perdea să dea „atmosfera supremă de cool-girl”.

Bretonul perdea este, de asemenea, „deosebit de măgulitor dacă aveți o frunte mai lungă”. „Trucul este să îți bagi bretonul în spatele urechilor, astfel încât să capete o formă moale și să facă tot felul de perdele”.

Și, dacă nu mai ai chef să ai breton, poți pur și simplu să dezvolți marginea în straturi. Odată ce laturile părului sunt suficient de lungi, le poți pur și simplu „ascunde ușor după urechi”.

2020, nu ai fost pregatită să vezi tunsori „straturi cu pene Farrah Fawcett”

Tunsorile ce au predominat anul 2020

„Straturile cu pene Farrah Fawcett au fost cele mai bune tăieturi pentru 2020”. „Straturile lungi [funcționează] minunat pentru toate tipurile de păr și minunat pentru părul mai lung, deoarece adaugă formă și straturi rafinate.” De asemenea, se împerechează perfect cu breton perdea.

În anii ’70, Farrah Fawcett a introdus femeile într-un mod nou de a-și purta părul. Aspectul necesită straturi mai scurte în jurul feței, potrivit lui Allen Edwards, omul responsabil pentru tunsul iconic al lui Fawcett. „Ceea ce a făcut tunsoarea diferită a fost că nu era plină pe partea de sus. Era mai plată, iar partea” Farrah „erau marginile, care se răsuceau înapoi”, a spus el pentru Stylelist.

Pe lângă tăierea părului în straturi, va trebui să învățați cum să-l coafați. „Folosiți un ondulator mare, ia secțiuni de un centimetru distanță de față, pentru a obține o interpretare modernă a aspectului ei”. De asemenea, veți dori să vă uscați bretonul perdea folosind o „perie plată”. Si nu uita, o mulțime și o mulțime de fixativ.

Tunsorile de lungime medie, la modă în 2020

Tunsorile ce au predominat anul 2020

Când vă gândiți la acest aspect mai blând , inspirat de Charlie’s Angels , este posibil să vă imaginați părul foarte lung. Cu toate acestea, Edward Tricomi, coafor și cofondator al Warren Tricomi Salons , a declarat pentru The List că se așteaptă ca tunsorile „până la umăr” să fie populare în 2020. Se prezicea că părul „medium” ca lungime vor fi un stil preferat.

Din fericire, părul nu trebuie să fie foarte lung pentru a scoate o tunsoare asemănătoare. FrankJames Dibrino, coafor și proprietar al Twisted Bangz Salon cu sediul în New York , a declarat pentru The List că orice, de la un pixie foarte scurt până la un bob stratificat, „va fi în mare parte cu părțile centrale”.

Tunsorile pixie „scurte, cochete și nebunești” au domnit suprem în 2020

Tunsorile ce au predominat anul 2020

„Coafurile scurte” îi pot oferi purtătorului un „aspect proaspăt”. „Va adăuga încredere și va ajuta femeile să gândească îndrăzneț”.

Gândindu-ne la lunile mai calde din 2020, putem spune că „scurt, cochet și simplu, cu o gamă completată cu culori reci și distractive, va face o coafură perfectă pentru [vara]. ” Desigur, nu trebuie să așteptați până când se încălzește pentru un stil mai scurt.

Tunsoarea pixie, care a fost populară la sfârșitul anului 2019, „va continua să câștige popularitate în 2020”- de asemenea, se credea cu tărie că pixie va fi un favorit pentru tunsoarea din 2020.

Tot felul de extensii pe păr în 2020

Tunsorile ce au predominat anul 2020

Anul 2020 a fost un an binevenit pentru femeile care doresc să-și debute părul natural cu o nouă tunsoare, dar nu există niciun motiv pentru care nu îți poți falsifica lungimea. „Extensiile au fost în tendință!” . „Cu sărbătorile pe drum, mulți oameni vor să-și schimbe aspectul doar momentan”.  „Vom vedea o mulțime de bretonuri extensii, cozi de cal, extensii cu bandă și clipuri”.

Extensiile sunt într-adevăr o tendință mondială în creștere . Până în 2023, se așteaptă ca piața globală a extensiilor de păr și a perucilor să depășească venituri de 10 miliarde de dolari, cu o rată anuală de creștere compusă de aproximativ 9% din 2017 până în 2023. Este ușor de văzut de ce devin din ce în ce mai populare. Atâta timp cât le folosești corect, extensiile nu îți vor afecta părul natural.

Potrivit expertilor, extensiile de tip clip-in, sew-in, glue-in și tape-in ​​durează aproximativ două luni.

„fără griji” este o tunsoare pe care au dorit-o multe femei în 2020

Tunsorile ce au predominat anul 2020

Așa cum Winona Ryder a revenit triumfătoare, la fel și tunsoarea. Tăierea decupată inspirată din 1994 ne amintește de toate momentele mai simple – cel puțin în ceea ce privește îngrijirea părului. „A fost o epocă în care părul era lipsit de griji și nu foloseam în exces produse sau instrumente de coafare”.

Deși tunsoarea s-ar putea simți nostalgică astăzi, a fost revoluționară când a intrat pentru prima dată pe scenă. „A urmat deceniul de fixare și tachinare”, „așa că are sens o reapariție acum că ieșim din era îndreptării chimice”. Dacă ești frustrat de capetele tale deteriorate, nu există niciun motiv să le păstrezi. Pur și simplu du-te și încearcă în schimb această tunsoare fără efort.

„Clavi-cut” tunsoarea perfectă pentru 2020

Tunsorile ce au predominat anul 2020

Deși s-ar putea să vă gândiți la tunsori ca fiind scurte, medii sau lungi, există și stiluri care se încadrează între ele. Tunsoarea clavi-cut atinge clavicula și arată bine cu orice formă de față sau tip de păr.

Da, indiferent de textura părului tău, această tăietură va funcționa. „Ajută la menținerea volumului și a grosimii în părul fin și drept”.

Clavi-cutul nu este cu siguranță un bob, dar nici nu ar trebui clasificat ca lob. „Acest stil prezintă șuvițele din spate așezate pe ceafă, cu șuvițele care încadrează fața scufundând un centimetru în plus până când va săruta clavicula – un stil nervos, dar sofisticat, toate în același timp timp.” Sau, după cum se mai spune , este „scurtătura pentru părul lung”.

Tunsoare lungă cu breton de candelabru pentru 2020

Tunsorile ce au predominat anul 2020

Este posibil să fiți familiarizați cu câteva tipuri de BRETONURI pentru frunte, dar bretonul candelabrelor este atât de lung încât nu vă dați seama că este breton – cel puțin nu la început. Deși este similar cu bretonul perdea, deoarece sunt și despărțite în mijloc, este mai blând și mai lung, Alan Vuong, proprietarul Salon Blanc din Honolulu, Hawaii, a explicat despre creația sa de candelabru atunci când a vorbit cu Glamour .

Vuong recomandă o tunsoare lungă pentru a merge împreună cu acest stil de franjuri, spunând publicației: „Împreună curg fără probleme alături de conturul feței tale, cu bretonul care îți scoate ochii în evidență”. De asemenea, el i-a sfătuit pe clienți să ceară stilistilor „straturi lungi în spate și straturi netede, gradate, pentru a încadra fața”

Pe lângă faptul că sunt măgulitoare, bretonurile candelabru sunt, fără îndoială, unul dintre cele mai puțin descurajante tipuri de breton datorită lungimii lor. Spre deosebire de franjuri drepte, nu veți avea nicio problemă să le dezvoltați, făcându-le bretonul perfect pentru începători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole