tunsoare-barbati

Atunci cand hotarasti  sa-ti schimbi tunsoarea, trebuie sa tii cont de cateva lucruri.  Primul dintre ele si cel mai important este forma fetei – ovala, rotunda, patrata. Al doilea este tipul de par – drept, cred, ondulat, des, rar.

Este adevarat ca multe tunsori moderne ne atrag atentia zilnic in revistele de moda si chiar si pe strada. Imediat ce le vedem parca ne dorim sa aratam ca cei care le poarta. Insa nu orice ni se potriveste! Nu orice tunsoare ne pune in valoare trasaturile fetei, chiar daca gandim ca ea ne evidentiaza personalitatea. Drept urmare, e bine sa nu ne aliniem noilor tendinte prea repede, inainte de a vedea care dintre ele este cea mai potrivita.

Barbatii nu sunt scutiti nici ei de astfel de probleme.

Desi suntem tentati sa credem ca doar femeile se preocupa de tendintele actuale in materie de par, adevarul este ca nici barbatii nu se lasa mai prejos. Anul 2016 a fost pentru reprezentatii sexului puternic unul foarte permisiv  in ceea ce priveste lungimea parului, venind cu multe stiluri de tunsori barbatesti. Se poarta acum tunsorile perfect aranjate si foarte bine definite. In topul tunsorilor preferate apar acum cele care dau un aspect rafinat, creat parca pentru evenimente speciale.

tunsori-barbati

Ti-a placut articolul? Recomanda-l: