Tunsoarea bob

Ce stim despre tunsorile bob?

De multe ori vrem o tunsoare bob dar nu stim prea bine la ce ne referim. ”Vreau un bob lung, drept sau foarte scurt la spate.” Bobul este o tunsoare foarte complexa si bine definita. O suvita gresita si sa dus bobul.

O tunsoare bob este o solutie destul de decenta si relativ scazuta la intretinere pentru parul fin. La acestea pot fi intotdeauna adaugate tehnici de styling simple si produse pentru definire si stilizare. Daca aveti parul fin, trebuie sa invatati mereu trucuri si sfaturi noi, pentru a va mentine parul cat mai aratos. Trebuie sa alegeti bobul potrivit trasaturilor dumneavoastra. Orice stilist isi va da cu parerea asupra tunsorii si trebuie sa va invete cum sa il aranjati, indiferent daca este drept sau cret.

Boburi scurte

Boburile au fost si vor ramane tunsori populare si modeste.

Cand a aparut aceasta tunsoare, inainte de primul razboi mondial, era considerata nerespectabila, apoi aceasta tunsoare a schimbat statutul social al femeilor care au trecut prin razboi, devenind o tunsoare demna de doamne.

Femeile cu fata ovala sunt avantajate de o tunsoare bob scurta, bobul clasic se adapteaza fiecarei fizionomii si texturi ale parului. Boburile asimetrice avantajeaza fata rotunda. Ondulati tunsoarea bob si va ascunde cu naturalete fata patrata. Bobul cu breton a fost in trend o buna perioada de timp. Bobul scurt cu breton asimetric avantajeaza fata rotunda.

Tunsori bob

Ti-a placut articolul? Recomanda-l: