Trucuri si modele pentru o manichiura perfecta

Distribuie

LifestyleManicureTrucuri si modele pentru o manichiura perfecta

Cum sa iti protejezi pielea cand iti faci manichiura!?

Exista tot felul de metode aparute pentru a avea o manichiura de invidiat. Vaselina, lacul special iar acum, putem folosi aceasta metoda <sablonul>. O modalitate foarte usoara de a-ti proteja pielea din jurul unghiei, fara a depune prea mult efort. Nu vei mai avea nici o grija si nu te va mai impiedica nimic in a-ti face orice model de manichiura doresti.

https://www.instagram.com/p/BqGJHCsl80o/

Poti folosi noile unghii false

Nu esti adepta manichiurii cu gel. Nu suporti gelul sau acrilul. Nu suporti unghiile facute in general, dar totusi ai nevoie de o manichiura mai speciala cand se iveste cate un eveniment. Cea mai simpla metoda este sa folosesti unghiile false. Sunt foarte usor de aplicat si foarte usor de dat jos. O metoda necostisitoare si rapida.

https://www.instagram.com/p/BqVv0jglSUa/

Modele simple dar de efect

In ziua de astazi se gasesc diferite modele de unghii, cu miile putem spune. Unul dintre modele este acesta. Simplu dar cat se poate de sofisticat. Poti alege acest model pentru o manichiura de week-end sau in concediu. Oricum ar fi, te poti inspira pentru orice model doresti sau poti fi creatoarea unui model unic, doar al tau.

https://www.instagram.com/p/BqVJTBVgouC/

Fel de fel de sabloane pentru constructie

Parca ar fi plasa de constructie… ceea ce si este. O modalitate mai simpla de a face constructia unghiilor. Uita de sabloanele costisitoare carora trebuie sa le dai forma dupa unghia fiecarei cliente in parte. Modeleaza unghii usor si repede.

https://www.instagram.com/p/BqWR4RhhH0i/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole