Trucuri de infrumusetare! Manichiura

Distribuie

LifestyleManicureTrucuri de infrumusetare! Manichiura

Pentru a arata fabulos tot timpul, ducem o munca cu noi insine care ne cere indemanare si energie.

In mod natural, pe masura ce timpul trece, fiecare femeie este creativa si isi inventeaza propriul stil extrem de util si isi dezvolta propriile trucuri de infrumusetare.

Manichiura…

Spa

Doresti ca unghiile sa ti se usuce mai repede? Cand ati terminat de aplicat oja si pictura, inmuiati unghiile intr-un vas de apa cu gheata timp de aproximativ un minut. Acest lucru ajuta ajuta la uscare si solidificare.

Spa

Inainte de a aplica lacul de unghii, folositi ulei de masline pe cuticule. In acest fel, va fi mai usor de a elimina cu usurinta excesul de oja de pe pielea din jurul unghiei. Este o crema bonus.

Spa
Daca trebuie sa va refaceti manichiura dar nu aveti timp, o puteti reimprospata, daca aveti ceva sclipici la indemana. Pur si simplu aplicati un strat de lac, apoi jucativa cu unghiile si rostogoliti-le in sclipici inainte ca lacul sa se usuce. Voilà- brand nou si unghii stralucitoare.

Manichiura spa

Cand utilizati benzile pentru manichiura french, asigurati-va ca marginile autocolante sa se extinda dincolo de marginile unghiilor.

Manichiura spa

Pentru a indeparta mai usor sclipiciul de pe unghii, puteti aplica acetona pe o discheta din bumbac iar apoi inveliti unghiile in discheta si intro folie de aluminiu. Dupa cateva minute sclipiul se va desprinde foarte usor de pe unghii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole