Top coafuri pentru mamele mireselor

Distribuie

LifestyleHairStyleTop coafuri pentru mamele mireselor

Aceasta este cea mai mare zi din viața fiicei tale și vei dori să arati cel mai bine. Ceremoniile și recepțiile de nuntă sunt o ocazie excelentă de a încerca ceva nou cu părul și atragerea fotografiei perfecte.

Când vine vorba de coafurile de mireasă, toată lumea are aceeași întrebare; „Care este aspectul perfect?”.

Pentru a răspunde la această întrebare, am creat acest ghid de stil pentru toate tipurile și lungimile de păr, croieli pentru rochii și toate varietățile de teme de nuntă.

Există o mulțime de stiluri clasice de luat în considerare și o mulțime de coafuri mai noi pentru mama miresei pe care vei dori să iti fie prezentate. Am avut în vedere bucle, împletituri, actualizări și toate accesoriile pe care le-ați putea dori. Există, de asemenea, câteva sfaturi – cum ar fi să vă asigurați să nu vă extenuati fiica în ziua ei cea mare.

Coafurile mamei miresei

Primul lucru de luat în considerare atunci când alegeți coafurile de mireasă este tema nunții. O nuntă tradițională solicită de obicei o coafură mai formală. Temele de nuntă în aer liber, rustice și boho permit mai multă flexibilitate precum buclele desfăcute și sălbatice. Stilul de rochie joacă, de asemenea, un rol major. O rochie lungă și plină de obicei se împerechează cel mai bine cu părul lung purtat. O formă mai strânsă sau decolteul inferior arată superb cu actualizări. Ingredientul principal final este lungimea părului cu care lucrați. Extensiile sunt foarte mult o opțiune aplaudată, dar dacă doriți să rămâneți cu ceea ce aveți deja, părul scurt, mediu și lung are toate restricțiile și oportunitățile lor.

Updos este primul aspect pe care ar trebui să-l ia în considerare. Updos oferă o varietate de stiluri care se vor potrivi oricărei teme, oricărei rochii și majorității lungimilor părului. Pentru teme moderne și tradiționale deopotrivă, dacă optezi pentru un updo, mergi cu preferatul nostru, chignon. Pronunțat „shen-yan”, acest stil trage părul înapoi într-un frumos sau un nod care este foarte măgulitor și un aspect minunat pentru mama strălucitoare a miresei. Acesta este un stil deosebit de atractiv pentru mamele care poartă breton. Împreună, această coafură creează o senzație delicată și un cadru excelent pentru față. Aspectul inspirat Audrey Hepburn poate fi purtat moale și clasic, îmbrăcat cu o împletitură complexă sau îmbrăcat ca un „pusti dezordonat” pentru nunțile în aer liber.

Coafuri pentru mama miresei cu părul mai scurt

Dacă sunteți în căutarea coafurilor de mireasă pentru părul scurt, primele opțiuni de luat în considerare sunt updos sau jumătate în sus, jumătate în jos. Updos oferă o mare versatilitate atunci când vine vorba de drepturi, bucle și opțiuni de stil țesut. Această lungime a părului este absolut fantastică cu accesoriile pentru păr. Un sfat la care să acorde atenție nu este să strălucești mireasa. Având în vedere acest lucru, veți dori să evitați o tiara sau o bandă elaborată. Dar, pieptenele și ace sunt foarte recomandate. Din nou, veți dori să vă cântăriți opțiunile în funcție de rochia pe care o veți purta, precum și de tema nunții.

Opțiunile excelente includ perle, bijuterii și orice lucru delicat și ornat. Coafura noastră preferată de nuntă scurtă dacă Knotul francez. Mamele elegante, care sunt aventuroase cu tendințe noi și retro, pot adăuga unele flăcări acestui aspect cu câteva bucle sau ringlet-uri pentru ansamblul perfect echilibrat. Tăieturile Pixie și bobii drăguți pot părea un stil de zi cu zi, dar cu accesorii potrivite. Flori, pene și benzi de art deco pot transforma toate un standard într-un aspect luxos. O regulă mare trebuie să țineți cont de faptul că accesoriul dvs. este mai mare și mai ornamental, cu atât mai simplă ar trebui să fie coafura dvs.. În caz contrar, se vor întâmpla prea multe și veți părea echilibrat.

Coafuri cu păr mediu pentru mamele mireselor

Coafurile pentru mireasa pentru părul cu lungime medie este poate cel mai ușor de lucrat, având în vedere toate opțiunile. Cel mai bun pariu este să răsfoiți toate fotografiile noastre și să aduceți preferințele dvs. la hairstylist cu câteva săptămâni înainte. Consultarea cu el sau ea vă va oferi șansa de a vă gândi la alegerea dvs. înainte de a trece prin orice decupare, colorare sau stil. Dacă ați prefera o mică inspirație înainte de a vă îndrepta spre salon, regula noastră mare este să lucrați mai întâi cu accesoriile dvs.

Fără îndoială, veți avea cercei, coliere și piepteni sau ace care trebuie pur și simplu afișate. De asemenea, aveți noroc când vine vorba de decolteul rochiei dvs. atunci când treceți la asortarea părului cu rochia. Multe decoltee au probleme cu împerecherea cu părul foarte lung sau cu părul foarte scurt, dar lungimea medie este tocmai potrivită. De exemplu, o rochie de pe umăr sau o umăr nu ar merge bine cu încuietori lungi care acoperă gâtul elegant și umerii, iar părul scurt are adesea dificultăți în a arăta destul de bine cu o rochie tradițională. Părul de lungime medie vă permite să-l purtați, să-l purtați sau să-l purtați oriunde între ele.

Acest lucru lasă cerceii tăi frumoși din perlă expuși în timp ce încă se potrivesc rochiei și temei. Valurile de umeri sunt perfecte pentru o nuntă pe plajă. Încuietorile tale vibrante vor scânteia în lumina soarelui și vor face cu adevărat să apară înălțimea și luminile joase. Pentru ceremonii și recepții de nuntă interioară, mergeți cu o coafură răsturnată. Acest stil clasic este aspectul perfect pentru mamele de orice vârstă și este aspectul clasic perfect care complimentează temele tradiționale. Boho Chic nu este doar pentru nunți tematice boeme.

Acest aspect este excelent pentru toate temele rustice și în aer liber, și funcționează bine într-un cadru tradițional, dacă este asociat cu accesoriile potrivite. Aduceți-vă aspectul boho chic într-un decor tradițional, cu o coafură laterală strălucitoare. Sau adăugați câteva piese art deco pentru aspectul vintage perfect. Luând în considerare toate acestea, vă va ajuta să obțineți o rezolvare perfectă a fotografiilor.

Idei de păr lung pentru mama modernă a miresei

Coafurile pentru mireasa pentru părul lung pot fi super distractive cu care să lucrezi. Dincolo de toate împletiturile, țesăturile, topurile și opțiunile în jos, mamele miresei care caută coafuri pentru părul lung pot dori să ia în considerare o culoare aventuroasă.

Tendințele moderne implică o culoare naturală proaspătă, sau ceva puțin în afara tradiționalului, cum ar fi albastru sau roșu profund. Nu poți merge peste bord cu coafura și să termini prin mireasa, dar asta nu înseamnă că nu poți întoarce capul. Pentru mamele miresei care găsesc o culoare nouă, o atingere prea îndrăzneață, vă recomandăm un stil traseu, ușor desfăcut, combinat cu un accesoriu modest pentru păr.

De asemenea, adorăm aspectele aruncate și stratificate, pe care ar trebui să le luați în considerare dacă rochia dvs. de recepție este lungă și curgătoare. Dacă acesta este aspectul ales, asigurați-vă că investiți într-un produs final de înaltă calitate, astfel încât blocajele dvs. să fie corespunzător netede și vibrante. Stilul nostru preferat pentru părul lung este valurile în cascadă, cu un pic de sare pentru un plus de textură.

Pentru mamele miresei care preferă să-și poarte părul, folosiți un fier cu oțel mediu, puneți câteva fire de păr strategice și sunteți toate setate pentru tradițional, boho și fiecare temă între ele. Mamele la modă, cu părul lung, ar trebui să ia în considerare bucle în spirală legate împreună cu înfloririle florale. Nuntile pe plaja apeleaza la o inspiratie retro stralucitoare. Coafurile grecești fac o revenire vizibilă și sunt perfecte pentru părul lung. Pentru o rezolvare perfectă a fotografiilor, legați-vă părul în sus și accesorizați-le cu frunze de laur sau cu benzi de frunze de măsline aurii.

Pentru mamele miresei care preferă să-și poarte părul, folosiți un fier cu oțel mediu, puneți câteva fire de păr strategice și sunteți toate setate pentru tradițional, boho și fiecare temă între ele. Mamele la modă, cu părul lung, ar trebui să ia în considerare bucle în spirală legate împreună cu înfloririle florale. Nuntile pe plaja apeleaza la o inspiratie retro stralucitoare.

Coafurile grecești fac o revenire vizibilă și sunt perfecte pentru părul lung. Pentru o rezolvare perfectă a fotografiilor, legați-vă părul în sus și accesorizați-le cu frunze de laur sau cu benzi de frunze de măsline aurii.

Pentru mamele miresei care preferă să-și poarte părul, folosiți un fier cu oțel mediu, puneți câteva fire de păr strategice și sunteți toate setate pentru tradițional, boho și fiecare temă între ele. Mamele la modă, cu părul lung, ar trebui să ia în considerare bucle în spirală legate împreună cu înfloririle florale. Nuntile pe plaja apeleaza la o inspiratie retro stralucitoare. Coafurile grecești fac o revenire vizibilă și sunt perfecte pentru părul lung.

Pentru o rezolvare perfectă a fotografiilor, legați-vă părul în sus și accesorizați-le cu frunze de laur sau cu benzi de frunze de măsline aurii. Nuntile pe plaja apeleaza la o inspiratie retro stralucitoare. Coafurile grecești fac o revenire vizibilă și sunt perfecte pentru părul lung.

Pentru o rezolvare perfectă a fotografiilor, legați-vă părul în sus și accesorizați-le cu frunze de laur sau cu benzi de frunze de măsline aurii. Nuntile pe plaja apeleaza la o inspiratie retro stralucitoare. Coafurile grecești fac o revenire vizibilă și sunt perfecte pentru părul lung. Pentru o rezolvare perfectă a fotografiilor, legați-vă părul în sus și accesorizați-le cu frunze de laur sau cu benzi de aur.

Idei coafuri împletite elegante

Îndemnăm mireselor să ia în considerare o temă pentru coafurile petrecerii nunții tale. Nu este nevoie să forțezi pe toți să arate identici, dar împletiturile, de exemplu, pot fi modalitatea perfectă de a uni mireasa, mama miresei și coafurile domnișoarei de onoare. Mamele miresei poartă mai des coafuri împletite și ne place aspectul.

Motivul pentru care funcționează atât de bine este versatilitatea. Împletiturile lungi și desfăcute sunt cel mai bun pariu pentru nunți rustice și în aer liber. Strânse și trase înapoi sau trase în sus sunt mai potrivite pentru temele nunților tradiționale și clasice. Oricum, veți dori să accesorizați! O pereche de cercei cu picături de diamante și un pieptene delicat de păr îți vor alătura coafura tradițională împletită. Fie că legați o singură împletitură într-un ponei, înfășurați o serie de împletituri în jurul valorii de coroană sau înnebuniți cu o serie de împletituri franceze, nu puteți greși.

Ne plac împletiturile, iar eleganta mamă modernă a miresei îi va plăcea și pe ei, dar nu trebuie să îți împletesc tot părul, dacă nu este stilul tău. Mamele miresei iubesc o singură împletitură de păr în față, cu încuietori curgătoare pe partea de sus și în spate. Amestecarea acestor stiluri este o modalitate excelentă de a adăuga un anumit interes cu o varietate de texturi și de a amesteca foarte bine cu o gamă largă de stiluri vestimentare.

Aceasta este nunta fiicei tale și o ocazie cu totul specială, așa că nu este nevoie să ții pasul sau să păstrezi lucrurile simple, dacă acesta nu este stilul tău. Du-ți fotografiile de nuntă la nivelul următor, îmbrăcând o împletitură complicată cu coadă de pește sau umpleți mulțimea cu o împletitură elegantă în sus. Mamele miresei iubesc o singură împletitură de păr în față, cu încuietori curgătoare pe partea de sus și în spate.

Amestecarea acestor stiluri este o modalitate excelentă de a adăuga un anumit interes cu o varietate de texturi și de a amesteca foarte bine cu o gamă largă de stiluri vestimentare. Aceasta este nunta fiicei tale și o ocazie cu totul specială, așa că nu este nevoie să ții pasul sau să păstrezi lucrurile simple, dacă acesta nu este stilul tău.

Du-ți fotografiile de nuntă la nivelul următor, îmbrăcând o împletitură complicată cu coadă de pește sau umpleți mulțimea cu o împletitură elegantă în sus. Mamele miresei iubesc o singură împletitură de păr în față, cu încuietori curgătoare pe partea de sus și în spate. Amestecarea acestor stiluri este o modalitate excelentă de a adăuga un anumit interes cu o varietate de texturi și de a amesteca foarte bine cu o gamă largă de stiluri vestimentare.

Aceasta este nunta fiicei tale și o ocazie cu totul specială, așa că nu este nevoie să ții pasul sau să păstrezi lucrurile simple, dacă acesta nu este stilul tău. Du-ți fotografiile de nuntă la nivelul următor, îmbrăcând o împletitură complicată cu coadă de pește sau umpleți mulțimea cu o împletitură elegantă în sus. Aceasta este nunta fiicei tale și o ocazie cu totul specială, așa că nu este nevoie să ții pasul sau să păstrezi lucrurile simple, dacă acesta nu este stilul tău.

Du-ți fotografiile de nuntă la nivelul următor, îmbrăcând o împletitură complicată cu coadă de pește sau umpleți mulțimea cu o împletitură elegantă în sus. Aceasta este nunta fiicei tale și o ocazie cu totul specială, așa că nu este nevoie să ții pasul sau să păstrezi lucrurile simple, dacă acesta nu este stilul tău. Du-ți fotografiile de nuntă la nivelul următor, îmbrăcând o împletitură complicată cu coadă de pește sau umpleți mulțimea cu o împletitură elegantă în sus.

Coafuri elegante pentru mamele mireselor

Coafurile mamei de mireasă pe jumătate sau cu un full on updo sunt o alegere elegantă pentru temele nunții tradiționale și clasice. Acest aspect este deosebit de elegant pentru rochiile cu spatele deschis, decolteu plonjat sau decupat pe umăr.

Mamele conservatoare care doresc să arate cât mai bine în ziua cea mare a fiicei lor vor iubi acest stil testat timp. Mamele la modă ale miresei își împerechează țesăturile din spate fixate cu flori, ace, piepteni și tiare pentru a moderniza acest stil atemporal.

Dacă vi se pare acest lucru, vă recomandăm cu tărie un accesoriu mai mic, cum ar fi un știft delicios, cu caracteristici inspirate din natură. O opțiune super chic implică împletirea părului într-un cozonac neted și ținerea acestuia împreună cu o clemă antică lungă și zveltă. Aceste stiluri fantastice nu au probleme să rămână în loc în timp ce dansezi noaptea, și sunt practic rezistente la intemperii dacă participi la o nuntă în aer liber.

Dacă sunteți în tendințe de celebrități, un look creativ este pentru dvs. Actrițele și notiștii au făcut sport actualizări retro la gală, covoare roșii și ceremonii de premii din ce în ce mai multe în aceste zile. Kate Middleton s-a răsucit cu gâtul zgâlțâit The Creative Industries Reception din Londra, în timp ce puiul de pieptene cu degetul lui Kate Hudson a lăsat fălcile la Festivalul de Film de la Veneția.

Aceste look-uri sunt cu adevărat inspirate și sigur vă vor ajuta să încercați cel mai bun stil pentru ziua cea mare a fiicei dvs. și să părăsiți evenimentul cu o ședință foto fantastică. Kate Middleton s-a răsucit cu gâtul zgâlțâit The Creative Industries Reception din Londra, în timp ce puiul de pieptene cu degetul lui Kate Hudson a lăsat fălcile la Festivalul de Film de la Veneția.

Aceste look-uri sunt cu adevărat inspirate și sigur vă vor ajuta să încercați cel mai bun stil pentru ziua cea mare a fiicei dvs. și să părăsiți evenimentul cu o ședință foto fantastică. Kate Middleton s-a răsucit cu gâtul zgâlțâit The Creative Industries Reception din Londra, în timp ce puiul de pieptene cu degetul lui Kate Hudson a lăsat fălcile la Festivalul de Film de la Veneția. Aceste look-uri sunt cu adevărat inspirate și sigur vă vor ajuta să încercați cel mai bun stil pentru ziua cea mare a fiicei dvs. și să părăsiți evenimentul cu o ședință foto fantastică.

Idei superbe pentru părul cret

Mamele miresei cu părul cret știu prea mult cât timp, atenție și produs poate fi nevoie pentru a îmblânzi buclele sălbatice într-o nuntă formală. În timp ce îți alegi stilul, va trebui să fii conștient de produsele pe care trebuie să le scoți.

Primul pas este identificarea tipului dorit de bucle. Aceste categorii sunt, în mod normal, defalcate în dezlănțuite, medii, strânse și obraznice. Fiecare categorie necesită, de obicei, propriile produse de styling, cum ar fi detangerele și șampoanele de tratament.

Părul ondulat este o potrivire perfectă pentru nunțile cu temă boemă. Spiritul boho relaxat și confortabil este perfect pentru bucle medii sau libere. Pentru teme în aer liber, plajă și rustică, actualizați-vă buclele într-o bucată cu jumătate în sus. Pentru teme tradiționale, purtați-vă părul complet în jos sau legat înapoi în împletituri. Un updo cu tuck scăzut este un stil elegant, perfect pentru temele tradiționale de nuntă și mamele miresei care preferă un aspect modest.

Pentru mame aventuroase cu părul cret al miresei, care doresc să strălucească în albumul foto de nuntă, vă recomandăm jumătate în jos pe jumătate în jos. Acest stil nu este prea sus, dar cu accesoriile potrivite și cu o culoare proaspătă veți fi definiția grației și frumuseții. Aceste stiluri sunt menite să fie un pic dezordonate, așa că nu va trebui să vă deranjați să vă bateți cu părul pe măsură ce festivitățile progresează.

Indiferent de stilul pe care îl încheie alegând, asigurați-vă că vă purtați buclele tare și mândru. dar cu accesoriile potrivite și cu o culoare proaspătă veți fi definiția harului și frumuseții. Aceste stiluri sunt menite să fie un pic dezordonate, așa că nu va trebui să vă deranjați să vă bateți cu părul pe măsură ce festivitățile progresează.

Indiferent de stilul pe care îl încheie alegând, asigurați-vă că vă purtați buclele tare și mândru. dar cu accesoriile potrivite și cu o culoare proaspătă veți fi definiția harului și frumuseții. Aceste stiluri sunt menite să fie un pic dezordonate, așa că nu va trebui să vă deranjați să vă bateți cu părul pe măsură ce festivitățile progresează. Indiferent de stilul pe care îl încheie alegând, asigurați-vă că vă purtați buclele tare și mândru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole