Top 7 tendințe de bijuterii pe care le veți vedea în 2020

Distribuie

LifestyleFashionTop 7 tendințe de bijuterii pe care le veți vedea în 2020

Consultați 7 dintre preferatele noastre de top aici!

Moda se schimbă atât de des încât poate fi greu să rămâneți la curent cu tendințele sezoniere. De exemplu, care sunt oricum marile tendințe de bijuterii din 2020?

Dacă nu vrei să fii prins purtând un stil învechit, este important să știi ce este în trend în lumea bijuteriilor.

Descoperiți cele mai bune tendințe de bijuterii făcându-va apariția prin magazine și aflați cum să le asortați.

1. Multă culoare
Bijuteriile îndrăznețe și colorate sunt una dintre cele mai importante tendințe de bijuterii din acest an. Totul este să te joci cu modele și să îți îmbrățișezi copilul interior. Căutați pietre mari și luminoase, în culori distractive.

Bijuterii colorate

Aspectul de bijuterii de înaltă calitate a preluat pista Spring Spring 2020. Ulla Johnson a prezentat modele florale mari, iar culorile nepotrivite au fost uriașe atât la Marc Jacobs cât și la Ports 1961.

Pentru ajutor în ceea ce privește culoarea, consultați raportul Pantone pentru tendințele în culori pentru 2020.

2. Cercei single
Așa este, cerceilul unic este in top acum. Desfaceți seturile de cercei și prezentați-l altfel. Cu cât este mai mare și mai îndrăzneț cu atât mai bine!

Cercei single

Formele geometrice sau stilurile de drapaj arată bine solo. Pentru a le arăta, trage-ți părul pe spate sau adaptează o coafură mai scurtă în acest sezon.

3. Forme rotunde
Tendințele bijuteriilor încorporează forma, precum și culoarea. Formele sferice sunt mari în acest sezon care apar pe toate, de la coliere până la cercei. Gândiți-vă la forme și modele planetare sau bile de cristal inspirate de fantezie.

Bratara cu motiv rotund

Așteptați să vedeți cercuri, cercuri mari și accente în formă ovală pe bijuterii la modă în 2020.

4. Lanțuri zdrobitoare
Unul dintre modelele de bijuterii la modă în acest an sunt lanțurile grozave. Așteptați-vă să vedeți coliere cu o mulțime de lanțuri mari ca de lanț.

Lantisoare de aur

Dacă nu sunteți un fan al uriașului lanț de aur și argint, luați în considerare un lanț alb. Nu este la fel de îndrăzneț și se potrivește bine atât la ținute casual, cât și la modă.

5. Perle
Nu sunt perlele bunicii tale. Noul aspect al sezonului sunt perlele modernizate, ceea ce înseamnă că veți vedea un aspect elegant și modern asupra aspectului clasic.

Perle

Dacă perlele nu sunt suficient de interesante pentru tine, de ce să nu le împerechezi cu diamante?

Diamantele create de laborator sunt o alternativă etică și ecologică la diamantele tradiționale. Asta înseamnă că acesta este un stil pe care îl poți simți bine când poartă.

6. Gulere cu declarații
Bijuteriile de modă se referă la a vă exprima și anul acesta nu este diferit. În 2020, așteptați-vă să observați gulere și chokers cu declarații îndrăznețe.

chokers aurii

 

Piesele sculptate în aur într-o varietate de modele diferite au făcut apariție pe pistă. Pentru a imita acest stil, căutați chokers aurii în modele îndrăznețe cu diamante sau pietre prețioase colorate.

7. Coliere Y
Deși chokerul este mare anul acesta, la fel este și colierul cu y mai lung. Acest stil vă șterge și vă accentuează caracteristicile.

Poate arata elegant sau sexy, în funcție de modul în care îl porți.

Coliere Y

De exemplu, împerechează unul cu un decolteu tăiat scăzut pentru un aspect flirty perfect pentru noaptea de întâlnire.

 

Dacă preferi un aspect modest, dar modern, asortează unul cu o bluză albă cu coloană înaltă.

Rămâneți elegant cu cele mai bune tendințe de bijuterii din 2020

Și acolo îl aveți, cele mai bune tendințe de bijuterii de așteptat pentru 2020.

Multe dintre aceste stiluri vizează să te distrezi și să te exprimi în moduri îndrăznețe și colorate. Vă puteți aștepta să vedeți multe dintre aceste stiluri în magazine în curând, așa că încercați unele dintre ele.

Căutați mai multe modalități de a rămâne la modă? Verificați zilnic blogul nostru pentru mai multe sugestii de inspirație și stil de viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole