Coafuri simple si usor de facut acasa.

Coafuri simple si usor de facut acasa.

Cozile de cal, impletiturile si cateva coafuri pentru toate tipurile de par, sunt simple si pot fi facute de oricine incearca.

Va prezentam cateva imagini pentru a va fi de folos.

Coada laterala impletita in doua

Coada impletita in doua

Te gandesti ca poate impletiturile sunt grele pentru tine. Nu trebuie. Impletitura in doua este foarte simple. Este de fapt o rasucire.

Toata operatiune consta in rasucirea a doua suvite de par, preferabil in partea din fata, pentru a crea o coafura simpla si unicata. Nu esre greu deloc iar rezultatul poate fi peste asteptari.

Coada laterala impletita spic

Coada impletita

Aceasta coafura poate fi un pic mai dificila, dar nu imposibila. Daca sti sa impletesti in 3, coafura poate deveni o joaca pentru tine.

Iti trebuie doar un pic de indemanare si imaginatie. Tor ce trebuie sa face, este sa impletesti 3 suvite, dupa care in decursul impletiturii, mai adaugi cate o suvita dintr-o singura parte, astfel incat coada ta, sa fie prinsa in laterala.

Coc impletit lateral

Coada coc

Impletitura in partea laterala a capului este cea mai simpla. Iar daca parul lung te deranjeaza in decursul zile, poti transforma din acea impltitura, cel mai frumos coc impletit.

Ca in fiecare imagine, gasesti si aici fiecare pas care trebui facut pentru obtinerea acestei coafuri simple.

Trei cozi cu efect de una singura

Trei codite

Vrei sa dai impresia de mai mult par? Parul tau este subtire si putin, iar de fiecare data cand il prinzi in coada nu are volum de loc?

Ai aici, in aceasta imagine cea mai simpla modalitate de a-ti prinde parul in coada care ii ofera si volum. In loc de una singura, poti prinde 3 cozi. Acest lucru iti va da si efect de par mai lung.

Coc simplu cu efect elegant

Coc

Esti o fire mai fina, mai eleganta? Vrei ca coafura ta sa iti de-a o alura de „personalitate”?

Incearca acest coc din imaginea de mai sus. Este simplu, eficient si usor facut.

Mai intai prinzi parul in coada, apoi o rasucesti. O procedura simpla, cunoascuta de noi toate. Apoi te joci cu coada ramasa cum doresti pentru a obtine un coc simplu. Acesta trebuie prin cu agrafe si ii poti oferi orice design doresti. Il poti face de la cel mai finisat la cel mai dezordonat.

Ti-a placut articolul? Recomanda-l: