Sfaturi pentru ingrijirea unghiilor: Cum sa obtineti unghii sanatoase si frumoase

Distribuie

LifestyleManicureSfaturi pentru ingrijirea unghiilor: Cum sa obtineti unghii sanatoase si frumoase

Unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le facem este să ne îngrijm unghiile. A avea unghii sănătoase și frumoase nu este dificil. Trebuie doar sa luam în considerare cele mai bune sfaturi de îngrijire a unghiilor .

Hidratati unghiile

Pentru a avea unghii sănătoase, nu trebuie doar să hidratați corpul, ci și unghiile folosind ulei de cuticule. Acest sfat de îngrijire a unghiilor vă va ajuta să vă păstrați unghiile sănătoase și frumoase.

Stilistii de unghii susțin că uleiul cuticulei îți va hrăni unghiile. Va afecta in mod constructiv calitatea unghiilor. Acesta va pătrunde prin celulele unghiilor tale și ingredientul fantastic își va împlini misiunea.

Vitamine

Ingrijirea unghiilor

Un alt sfat excelent pe care trebuie să-l urmați în timp ce vă îngrijiți unghiile: impreună cu calciu, unghiile tale au nevoie și de biotina.

Ar trebui să mănânci alimente bogate în vitamine și proteine. Toate acestea sunt foarte esențiale pentru unghiile frumoase, deoarece au o calitate nutritivă.

Asigurați-vă ca unghiile sunt netede

Ingrijirea unghiilor

Experții recomandă mentinerea manichiurii prin aplicarea unui lac de unghii. Poate nu sunt durabile dar nu sunt atat de nocive ca alte produse de mentinere a manichiurii.

Intaritorul de unghii: important

Consolidarea unghiilor este de o importanță egală ca aplicarea lacului pe ele în mod regulat.

Intaritorul de unghii se foloseste prin aplicarea unui strat subtire inainte de a aplica lacul de bază. Această combinație vă va face unghiile să crească rapid.

Trebuie să repetați acest proces cel puțin de două ori pe săptămână.

Protejați-vă unghiile

Acest sfat de îngrijire a unghiilor este foarte esențial. Ar trebui să vă protejați unghiile în timp ce lucrați în gospodărie sau în timp ce lucrati cu apă.

Cea mai bună metodă este folosirea mănușilor. Această metodă vă va face proteja unghiile. Așadar, nu uitați de mănuși, deoarece fără ele, unghiile vor fi expuse unor mari daune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole