HairStyle

Sertarul amintirilor: coafuri din mainile incepatorilor

coafuri simple

Parul este martorul transformarilor noastre.

Parul lung a fost in permanenta la moda. Reprezentand un etalon al elegantei si gratiei feminine, parul lung a fost si va fi adulat de milioane de femei.

Ce este coafura? Am putea spune ca obiectul coafurii este parul:ingrijirea lui, aranjarea etc. Dar cofura nu inseamna numai aceasta. Este si unul dintre domeniile modei, pe langa design, machiaj si altele, mai mult, este o meserie care tine de sfera esteticului, ea se ocupa de fapt cu frumusetea femeii. In feminitatea unei femei, un rol foarte important este jucat de par. De cate ori nu ne-a atras atentia o coafura deosebita si un par sanatos?

Meseria de coafeza aduce si o satisfactie materiala? Raspunsul clar este “da”. Intotdeauna o femeie va dori sa arate cat mai bine, deci prin perseverenta puteti ajunge la un numar destul de mare de cliente permanente si fidele. De aici, urmatoarea treapta ar mai ramane hairstyling-ul… Si totusi, pentru a ajunge acolo, este necesara ambitia, dedicatia si nu in ultimul rand depunerea de efort si exercitiul psihic al imaginatiei.

coafuri simple

coafuri simple

coafuri simple

coafuri simple

coafuri simple

coafuri simple

coafuri simple

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *