Regula de modă pe care am învățat-o în carantină

Distribuie

LifestyleFashionRegula de modă pe care am învățat-o în carantină

Lumea modei ne-a învățat întotdeauna să ne alegem ținutele pe baza planurilor noastre specifice. De exemplu, dacă lucrăm într-un mediu corporativ, s-ar putea să ne simțim înclinați să purtăm mai multe costume și cămăși cu butonii albi, cu fuste creion, înainte de a merge la birou. Pentru brunch-ul după-amiezii, de obicei, păstrăm lucrurile la modă într-un tricou și blugi și avem tendința de a salva rochii scânteie pentru nunți și nopți de fantezie.

Cu toate acestea, odată ce pandemia de coronavirus a lovit și am început carantina acasă, procesul nostru de gândire din spatele îmbrăcării a început să se schimbe. Alternând între transpirații și pijamale zi de zi moda și-a pierdut repede atracția și a început să ne lipsească restul garderobei noastre – articolele elaborate și ridicole incluse.

Regula de modă pe care am învățat-o în carantină

Ne-am jucat cu bijuterii doar pentru a ne ridica spiritele și am testat tendințele pe care eram inițial prea nervoase pentru a le încerca. Cu cât am fost mai mult în interior, cu atât am experimentat mai mult cu moda și, în curând, ne-am lăsat să ne întrebăm: cine spune că topurile și dresurile nu sunt potrivite pentru a sta pe canapea? Nu am putea purta pantaloni scurți cu talie înaltă și un top de revoltă pentru a plimba câinele?

Am vrut întotdeauna să „regulile” modei învechite după ce ne-am dat seama că au sens „zero”. Purtarea pantalonilor albi dincolo de Ziua Muncii nu mai este considerată un faux pas, iar paiete pe timp de zi sunt complet acceptabile. Poate că ne-a luat câteva săptămâni, dar după ce am privit de multă vreme toate hainele uzate din dulapurile noastre, am descoperit cea mai bună regulă de modă dintre toate: că nu există cu adevărat.

Regula de modă pe care am învățat-o în carantină

Este timpul să uităm să fim excesiv de precauți atunci când determinăm ceea ce este „adecvat” sau normal pentru locul în care ne îndreptăm. Poate că nu ne-am fi gândit să alunecăm pe o rochie neagră decupată și pantofi înfrumusețați cu arcuri pentru a ne îndrepta către dentist, dar nu există nimic care să ne împiedice să facem acest lucru.

Desigur, este ceva ce ar fi trebuit să cerem tot timpul. Așadar, multe dintre pictogramele noastre preferate ale modei, precum Amal Clooney sau Beyoncé , aleg în mod constant să iasă în evidență într-o mulțime . Nu par să le pese că toți ceilalți au ajuns în gri și negru; își vor arăta cu încredere un aspect verde strălucitor. Dacă decupajele din denim par să fie uniformele de un fel pentru un anumit eveniment, vor opta pentru ceva înfundat. Aceste femei trăiesc după propriile lor reguli și se bucură de un anumit simț al stilului. Este timpul pentru noi să le urmăm conducerea.

Desigur, carantina ne-a obligat, de asemenea, într-o mulțime de moduri de a gândi practic. Poate că adidașii sunt cu adevărat cea mai bună alegere pentru mersul pe distanțe lungi, iar uneori, simplu și subtil este într-adevăr cel mai bun traseu. Dar, în același timp, nu are rost să aștepți oportunitatea „perfectă” de a dezlipi tocuri fără mână și structuri slabe. S-ar putea să nu vină niciodată. Nu vă negați șansa de a purta ceva ce vă place doar pentru că momentul perfect nu s-a întâmplat încă.

Pe măsură ce țara începe să se deschidă din nou, cu siguranță intenționăm să ne menținem estetica fără griji. Ne vom prezenta până la baruri cu mâneci supradimensionate și polka-dots, iar ținuta noastră de birou ar putea fi mai modernă decât școala veche. La urma urmei, există lucruri mai mari de care să vă faceți griji.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole