Manicure

Psihologia culorii verde in manichiura!

Este culoarea care denota trufie, orgoliu si atractie.

Doamnele care prefera verdele sunt perfectioniste, autoritare, contemplative. Nu va vor acorda incredere decat dupa indelungi teste si de obicei cauta sa iasa in avantaj in orice situatie.

Cam asa s-ar traduce pe scurt semnificatia culorii #verde. Este o culoare larg raspandita in lumea naturala. Detine toata natura si frumusetea ei. Suntem obisnuiti cu aceasta culoare si si poate fi o alegere inspirata pentru interiorul unei case. Este considerat a fi linistitor si improspator , cu un echilibru natural intre o nuanta rece si una calda.

manichiura-verdeSemnificatiile culorii verzi incep cu natura, primavara, iarba, renastere, puritate- ce tiind sa dea spectrului uman o calitate importanta. Cea de bunatate si seninatate. Alte semnificatii precum belsug, sanatate, pace, echilibru si dezvoltare. Persoanele ce sunt inspirate de culoare #verde, au intotdeauna potential. Este imprtant sa stii cum sa il manevrezi.

Din punct de vedere fiziologic si psihologic , verdele are efect asupra psihicului si este o culoare relaxanta atat fizic cat si mental. Ajuta la depasirea depresiei, nervozitatii si anxietatii. Ofera in schimb autocontrol, armonie si puritate.

De asemenea este o culoare a naturii, a lemnului si este cheia succesului catre obtinerea usoara a banilor, properitate si abundenta.

Unghiile tale verzi vor spune ca  esti o persoana generoasa si calma, la care poate apela cu incredere oricine are o problema. Stii sa dai cele mai bune sfaturi si esti capabila sa empatizezi cu ceilalti.

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *