Manicure

Psihologia culorii negru în manichiură!

manichiura-cu-negru

Culoarea negru

Semnificația culorii negru folosită în manichiură exprimă răceală, mister sau nevoia de singurătate. Femeile care poartă unghiile negre nu sunt neapărat depresive sau sub influența culturii gotice, ele își exprimă atitudinea de revoltă față de personalitatea lor. Deși aceste femei sunt inabordabile, conservatoare și singuratice, ca fiecare om, au și o latură pozitivă. Pot combina negrul cu alte culori în degrade, cu simboluri gotice, chiar și cu flori.

De multe ori culoarea negru este purtătoarea unui mesaj de autoritate și putere. Culorile combinate cu negru, indiferent dacă sunt vii sau mai puțin, nu schimbă cu nimic faptul că persoana în cauză evocă emoții puternice.

Manichiura gotica

manichiura-stil-gotic

Manichiura stiletto

manichiura-stilleto-neagra

Negrul este de asemeni culoarea imbracaminții clasice, o explicație a acestui lucru este ca îl face pe purtător să pară serios, suplu și sofisticat. În ziua de astăzi culoarea negru este clasificată pe stilul rock, în general aceștia sunt atrași de culoare deoarece, pentru ei simbolizează incertitudine și singurătate. „Nu cred că a văzut cineva un rocker pe stradă zâmbindu-i!” Revenind la culoarea negru pe unghii, dacă adopți des această manichiură, poate simboliza un strigăt de ajutor sau nevoia de o vorbă bună! Acest lucru nu îl vei recunoaște!

Culoarea negru este controversată. O asociem de multe ori cu forțele răului dar în același timp poate fi culoarea durabilității și a încrederii. Poate inspira autoritate și putere iar pe de altă parte, disperare și jale!

În antichitate culoarea negru simboliza magia și iar ajungem să divizăm culoarea „magia bună sau albă” și „magia rea sau neagră”.

Oricum ar fi, în zilele noastre este la modă să porți negru. Indiferent de îl porți în îmbrăcăminte, pe unghii sau într-un make up.

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *