Manicure

Psihologia culorii galben în manichiură!

Semnificatia galbenului

Culoarea galben

Exprimă caldură, noblețe și strălucire. Femeile care preferă galbenul sunt vesele și pline de viață, dar totodată sensibile și delicate. Se spune că este culoarea geloziei, dar poate mai degrabă din cauza nesiguranțelor proprii. Este nevoie de o anumită energie spirituală pentru a purta aceasta culoare, iar persoanele care o poartă sunt sănătoase fizic și mental și, sunt directe și sincere.

Galbenul este cea mai luminoasă culoare din toate culorile spectrului. Este culoarea care captează atenția mai mult decât oricare altă culoare.

Este culoarea fericirii, și a optimismului, iluminare și creativitate, soare și primavară.

psihologia-culorii-galben

psihologia-culorii-galben

Ascunsă în fundal partea întunecată a galbenului reprezintă: lașitate, trădare, egoism, și nebunie. În plus, galbenul este culoarea de precauție și a bolilor fizice. Poate este o coincidență faptul că sursele de pigmenți galbeni sunt metale toxice – cadmiu, plumb, crom.

Semnificațiile globale ale galbenului: are asemanări semnificative. În aproape fiecare cultură galbenul reprezintă soare, fercire și căldură.

Galbenul este culoarea asociată divinității în mai multe culturi și religii. De asemeni este culoarea semafoarelor și indicatoarelor de precauție peste tot în lume.

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *