Mother 2Be

Patutul potrivit pentru copilul tau

patut-cristal

Stii care este patutul potrivit pentru copilul tau? Este acel patut cu personalitate!

Poate multe persoane sunt de parere ca nu este necesar sa cumperi un patut pentru copil, din diferite motive necunoscute de noi, dar omit un lucru important! Un patut de copil nu este o simpla mobila, nu este o componenta pe care irosesti bani ci este o necesitate de care te vei folosi ani buni dupa achizitia lui. Poate ca parinte te simti mai protectiv atunci cand preferi sa iti culci copilul langa tine, dar trebuie sa ai in vedere si dezavantajele care pot compromite cresterea usoara si adaptarea copilului tau in asa-zisa societate. Cum altfel il poti invata sa nu ii fie frica sa doarma singur? Sau cum crezi ca va invata sa nu depinda intotdeauna de cineva si sa se poata juca in liniste fara sa iti faci probleme ca trebuie sa stai numai dupa copil cand de altfel, mai ai si alte treburi?

Un patut pentru copilul tau inseamna siguranta,

inseamna locul in care se doarme, spatiul in care se joaca. Stii ca te poti increde sa lasi copilul pentru cateva momente singur pentru ca nu va cadea, stii ca poti sta linistit cand copilul doarme pentru ca ai siguranta ca acel patut, pe care l-ai achizitionat, ii ofera copilului confort, esti implinit cand vezi ca totul decurge bine si patutul este folosit in scopul ajutarii si invatarii copilului de a isi dezvolta propria personalitate si de a-si crea propriile momente memorabile!

Patut pentru copii

Am ales sa fiu acel parinte care doreste sa isi invete copilul ca necesitatea de a depinde de altcineva nu este un ideal. Atat timp cat invata de bebelus sa fie independent, drumul ce-l are de parcurs va fi mult mai usor. Pentru inceput, am ales un patut cu personalitate, cum imi place sa spun, care sa ii ghideze primii pasi si care sa ii transforme somnul in cel mai usor fulg. Am ales siguranta, calitatea si creativitatea.

Patutul pentru copii Cristal,

un patut marca Marvis, este patutul care s-a incadrat perfect atat in dorintele mele decorative cat si in modul in care doresc sa fie caracterizata personalitatea copilului meu. Un copil mult dorit, rasfatat si nu in ultimul rand, iubit. Culoarea este calda, sculptura rafinata si modelul demn de o printesa. Ce parinte nu doreste sa isi rasfete copilul cum nimeni altcineva nu o va face?
Este important sa nu neglijam acest mic indiciu ce va ajuta la cresterea si dezvoltarea copiilor. Un patut pentru copii este un mic univers in care se invart amintirile, nazbatiile si nazdravaniile cu care ne vom delecta pe perioada cresterii lor.

Patuturi copii

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *