HairStyle

Parul scurt pentru femei- idee fantastica sau un gand vicios?

Tunsori scurte

Uneori, toata feminitatea din noi are ”momente” cand doreste sa ne tundem parul cat mai scurt!

Acest lucru apare pe neasteptate in viata fiecarei femei. Ideea de a ne tunde parul, dupa ce am asteptat atat timp sa creasca, si care in sfarsit a ajuns la lungimea pe care am dorit-o, este intr-un fel ”ingrozitoare”, dar totusi exista cateva dezavantaje si unul este faptul ca acasa sau la munca il tinem legat in coada.

Dupa o perioada de timp parul prea lung devine incomod si ne decidem brusc si deodata ca trebuie scurtat. Multe femei il tund dar il lasa totusi ”lung” pentru a putea sa il mai prinda in coada, iar altele se decid sa faca o schimbare majora.

Trebuie sa intelegem ca parul va creste, indiferent cat de scurt il vom tunde. Sunt cazuri in care ne decidem sa il tundem atat de scurt incat dimineata sa putem trece doar cu mana prin el sa se aranjeze. Daca vrem sa il lasam sa creasca lung dupa aceasta schimbare, trebuie sa ne pregatim pentru perioada critica, atunci cand parul ajunge sa cada peste urechi si nu are nici o forma care sa se aranjeze cat de cat!

Tunsori scurte

In incercarea noilor provocari, ne asteptam la schimbari majore care cu siguranta vor avea impact si asupra personalitatii macar pentru cateva zile. Se vor observa ”placerea de viata”,” latura impresionanta” si instinctul de a ne baga de nenumarate ori mana prin par. Indiferent ce fel de schimbare facem, ca este aproximativ totala sau doar cativa centimetri, pentru cateva zile se va simti placerea pe fata noastra.

Sunt unii barbati care adora femeile cu parul scurt! Care sunt motivele?

1. Este ceva diferit!

Schimbarile majore pentru barbati sunt ca niste ”electrosocuri”, insa exista barbati care cred ca o femeie cu parul scurt este diferita fata de cele carora le este frica sa se tunda! Pentru ”unii barbati” parul scurt la femei este un act de curaj.

2. Inspira incredere!

Femeile care prefera parul scurt au o alura specifica doar acestora. Tind sa fie persoane puternice si descurcarete in orice situatie.

3. Spun ca ar fi o companie buna!

Daca la modul general o femeie ce poarta parul scurt este puternica, atunci orice barbat ar ravni la o asemenea companie. Ii excludem pe cei care inca cred ca femeile ”nu ar trebui sa aibe drept de vot”.

4. O tunsoare scurta accentueaza trasaturile!

Si nu numai. Exculzand parul care de obicei ascunde gatul, urechile cat si o parte din fata, o tunsoare scurta va pune in valoare toate atuurile pe care o femeie le acunde sunt buclele de par

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *