Petrecere de nunta in portocaliu si maro!

Distribuie

InspirationInspiratiePetrecere de nunta in portocaliu si maro!

Se petrece totul intr-un hambar. De la cununia civila, la cea religioasa si apoi petrecerea.

Hambarul este amenajat cu flori din origami, in nuantele toamnei, atat de fin si elegant, incat contrastul puternic dintre nuantele de portocaliu, se va pierde subtil in aramiul ce il confera frunzele cazute din copaci. De ce portocaliu? Fiindca tiinde sa tina echilibrul spiritualitatii. Portocaliul este perceput ca fiind cea mai calda culoare din spectrul solar. Este o culoare senzuala si energica si, desi nu este la fel de puternic ca rosul, acesta este revigorant si stimulant.

Organizarea nuntii

Fiind la jumatatea drumului dintre galben si rosu, portocaliul este cea mai actinica dintre culori. Cu alte cuvinte, are cea mai mare capacitate de a produce reactii fotochimice. Intre aurul celest si rosul htonian, aceasta culoare simbolizeaza in primul rand punctul de echilibru dintre spirit si libido. Daca acest echilibru tinde sa se rupa intr-un sens sau intr-altul, portocaliul devine atunci fie revelatia iubirii divine, fie emblema desfraului. Este o culoare antioboseala prin excelenta. Confera stare de bine si reactii placute din partea naturaletii omului.

Portocaliul si maroul, nuantele toamnei, vor oferi gratitudine si placere celor ce  vor fi invitati.

Organizarea nuntii

Maro este o culoare calda care nu apartine culorilor curcubeului. In combinatie cu portocaliul transmite liniste si fericire. De ce aceste culori? De ce toamna? Pentru ca este anotimplul prosperitatii si al belsugului. Pentru ca toamna cu culorile ei, vestesc bunatatea pamantului si ne da o lectie de viata uimitoare.

Organizarea nuntii

Poate ca maroul pare o culoare inchisa, dar transmite multa caldura. Este culoarea care infrange extravaganta. In unele cazuri, aceasta culoare creeaza o senzatie de tensiune dar totodata maroul este culoarea pamantului si padurii. Este solid, de incredere si ajuta la creerea unei atmosfere neutre, confortabile si primitoare. Este culoarea care comunica sinceritate, putere, maturitate.

Organizarea nuntii

pinterest.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole