O carte ce merita citita – „Fantoma si iubirea”- Marc Levy

Distribuie

Free TimeBooksO carte ce merita citita - "Fantoma si iubirea"- Marc Levy

Marc Levy s-a născut în Boulogne-Billancourt , Hauts-de-Seine. A studiat management/calculatoare la Universitatea Paris Dauphine.

La sfârșitul anilor 90, Levy a scris o poveste pe care sora sa, mai apoi devenita apoi scenaristă, l-a încurajat să o trimită lui Robert Laffont. Acesta a decis imediat să publice If Only It Were True.

Înainte de a fi publicat, Steven Spielberg ( DreamWorks ) a dobândit drepturi de film la roman. Filmul, la fel ca Heaven , produs de Steven Spielberg și cu Reese Witherspoon și Mark Ruffalo , a fost un box office numărul 1 în America în 2005.

Fantoma si iubirea

O carte ce merita citita - "Fantoma si iubirea"- Marc Levy

Ce ai face dacă, după cinci ani de la moarta sa, fantoma tatălui tău te-ar bântui? Rugându-te mai apoi să îl ajuți să își îndeplinească o dorință veche. Cum ai reacționa? Ai crede că e posibil? Ai nega totul?

Ai accepta că asemenea miracole se pot întâmpla? Ai încerca să îți ajuți tatăl, chiar dacă dorința lui presupune să te urci în avion și să călătorești până la capătul lumii?

Este de prisos să menționăm că nu poți dezvălui nimănui acest secret. Secretul că încerci să îți ajuți tatăl, pentru că toți știu că tatăl tău a murit și te vor considera nebun.

Thomas, protagonistul nostru, un pianist de renume francez, este pus în situația de a alege să fie rațional. Să nege orice posibilă fantomă a tatălui său și, să refuze să îl ajute. Punând intr-un tarziu pe seama oboselii viziunile pe care le are cu tatăl său!

Sau, să se autonumească nebun și să plece într-o călătorie în San Francisco. Calatorie facuta pentru a ajuta pe fantoma tatălui său. Aceasta doreste să își îndeplinească o promisiune mai veche.

O carte ce merita citita - "Fantoma si iubirea"- Marc Levy

Fantoma și iubirea este o poveste de dragoste, o încercare de regăsire a timpului pierdut, o a doua șansă pentru Thomas de a petrece timp și de a-și cunoaște mai bine tatăl, dar cel mai important, este o călătorie în care protagonistul va afla răspunsul la o întrebare pe care ia adresat-o tatălui său când avea opt ani, și la care tatăl său a fost incapabil să dea un răspuns pe înțelesul său.

“…un adult e un copil care are datorii.”
“Nu mă întreba de ce, instinctul feminin e un mister mai mare decât al creației.”
“- Nu văd nimic vessel în asta.
-Pentru că privești lucrurile cu ochelari de cal. Te gândești la absență, în loc să ții seama de tot ce a existat.”
“Dragostei nu-I poruncești.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole