Magia Craciunului! Motiv de bucurie sau stres si agitatie?

Distribuie

InspirationInspiratieMagia Craciunului! Motiv de bucurie sau stres si agitatie?

Se apropie Sărbătorile

Incet încet se apropie si Crăciunul. Pentru unii motiv de bucurie, de speranță , de împlinire sufletească și dăruire! Pentru altii in schimb Sărbătorile nu aduc decat stres, agitație și nervi întinși la maxim. Bine ar fi daca am reuși să ne organizăm sau sa ne facem un program din timp, pentru a evita ca sărbătorile noastre sa devina obositoare si pline de nervi!

Magia Sarbatorilor de iarna

Trebuie să luăm în calcul, ca avem de mers la serviciu unele dintre noi, astfel timpul este limitat, curățenia în casa este de obicei in capul listei, sa pregătim meniul pentru masa de Crăciun , sa repetăm colindele si poeziile cu copilașii, sa pregătim lista de cumpărături si nu in ultimul rand sa cautam cadourile perfecte pentru cei dragi.

Dacă e să aruncăm un ochi, încă de pe acum magazinele ne sar in ajutor si incep sa isi etaleze” artileria „ pentru sărbători! Bradul necesita si el o atentie speciala, trebuie ales cu grija, sa fie bogat si sa se încadreze perfect în decorul casei! Pentru asta , daca nu avem deja unul care sa corespundă cerințelor, trebuie sa mergem sa sondam piața. Multe din aceste lucruri desi par mărunte si usor de făcut, de multe ori ajung sa ne ocupe destul de mult timp, mai ales daca le lăsăm pe ultima sută de metri!

Goana dupa cadouri

Magia Sarbatorilor de iarna

Goana dupa cadouri devine de multe ori o bătălie contra cronometru! In perioada apropiată Crăciunului agitația din magazine si oboseala ne pun serios nervii la încercare! Studiați din timp magazinele on-line, acestea va pun la dispozitie aceleași produse ca si magazinele clasice, doar ca veti economisi timp si energie! Cel mai simplu ar fi sa ne facem din timp o lista cu ce avem de facut si sa incercam sa o respectăm !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole