Idei creative de anunțuri pentru sarcină

Distribuie

InspirationMother 2BeIdei creative de anunțuri pentru sarcină

Acum, dacă sunteți gata să anunțați în cele din urmă familia ți prietenii despre sarcină această postare vă va oferi ideile uimitoare de top.

Se spune că este bine să aștepți trei luni înainte de a spune tuturor că ești însărcinată. Dar nu este o regulă de aur. Depinde foarte mult de tine, de felul tău de a fi și de o posibilă istorie a unor evenimente gen pierderea unor sarcini în trecut.

Idei creative de anunțuri pentru sarcină

Cum îți anunți partenerul!?

Nu este nici un dubiu în ceea ce privește prima persoană care trebuie anunțată. Acea persoană trebuie să fie partenerul tău. De aceea, nu este recomandat să încerci să-i faci o surpriză și să anunți că ești însărcinată la una dintre reuniunile familiei.

Chiar dacă vestea îi va aduce multă bucurie, probabil că nu va fi confortabil pentru el să facă față unei asemenea vești în prezența atâtor persoane… Dacă dorești să îl anunți într-un mod inedit ai câteva idei în rândurile următoare:

O carte
Dacă este primul vostru copil, atunci va avea câte ceva de învățat. Și tu la fel. Așa că o carte despre creșterea și îngrijirea copilului va fi utilă în casă. O poți împacheta și i-o poți oferi în dar.

Împachetează testul de sarcină
Ai putea să îl pui într-o cutie mică, pentru cadouri, și să îl lași undeva, la vedere. Când îl va deschide sigur va avea o surpriză.

Încălțămintea pentru bebeluși te poate ajuta
Cumpără o pereche de pantofi pentru bebeluși. Îi poți spune partenerului că ai fost la cumpărături și îl poți ruga să te ajute să scoți totul din sacoșe, ori poți lăsa pantofiorii undeva lângă încălțămintea lui. Când îi va vedea va fi cu siguranță surprins și fericit.

Scrie cu cretă pe o tablă
Dacă ai la îndemână cretă și o tablă pe care poți scrie informația, atunci profită! Poți desena un bebeluș sau lucrurile referitoare la sarcină și copii, poți scrie data care estimează nașterea copilului etc.

Te poți folosi de baloane
Cumpără câteva baloane și scrie pe ele. Poate pe fiecare vei scrie o literă pentru a forma cuvinte ca “baby”, “sarcină”, “tati”, “copil” etc. Sau poți desena pe ele ceva care să dea de înteles că ești însărcinată. Apoi le vei pune undeva, în casă, pentru a le vedea când vine de la serviciu, de exemplu.

Te poate ajuta copilul vostru
Dacă nu este prima sarcină, atunci copilul vostru îți poate veni în ajutor. Poate îmbrăca un tricou pe care să apară mesaje ca: “In curând voi avea un frate sau o soră”, “Vine bebe 2”, sau orice alt mesaj care crezi că ar fi mai potrivit în această situație.

Anunță-l cu o prăjitură
Poate fi un fursec sau orice prăjitură îi place lui. Pe ea poate fi scris un mesaj sau un cuvânt care să îi dea de înțeles că urmează să devină tată.

Cumpără scutece
Poți cumpăra câteva scutece pentru nou născuți. Lasă-le undeva, poate pe scară sau la intrarea în cameră. Își va da seama imediat ce se întamplă și vă veți bucura împreuna de vestea cea mare.

Organizează o ședință foto
Poți plănui o ședință foto de familie în timpul căreia să îi spui partenerului tău că ești însărcinată. Fotograful va imortaliza momentul.

Oferă-i un puzzle personalizat
În acea imagine poate fi mesajul care îl anunță că va fi tată, ori o imagine cu un bebeluș sau o poză de la prima ecografie.

Fă loc în șifonier pentru lucrurile bebelușului
Nu trebuie să fie un spațiu mare. Acolo pune un mesaj pe care scrie: “Tati, fă loc pentru hainele mele!”, sau poți pune jucării și câteva hăinuțe pentru bebeluși.

Înrămează un mesaj
Poate fi o imagine creată de tine, sau un text simplu: “Tati, te iubesc!” sau “Loc pentru prima poză a bebelușului nostru”.

Un loc în plus la masă
Înainte de a veni partenerul tău la bucătărie pentru a lua masa, pune pe masă o farfurie mică pentru a-i da de înțeles că în curând acolo va sta copilul vostru.

Înlocuiește paharul sau cana cu un biberon
Când te va ruga să îi aduci un pahar cu apă, îi poți aduce apa într-un biberon. Probabil va fi confuz, dar în acel moment poți face semn către abdomenul tău. Va fi entuiasmat când își va da seama ce se înâamplă.

Poartă un tricou personalizat
Pe el ar putea să fie printată o imagine cu un bebeluș, un mesaj sau urme mici ale palmelor sau tălpilor unui bebeluș.

Mesaj într-o sticlă
Poate pare un clișeu, dar va fi entuziasmat cînd va afla vestea. Scrie pe o hârtie mesajul, apoi pune-o în sticlă după care lasă sticla undeva la vedere.

Scrie un mesaj pe burta ta
Ceva de genul: “Bebe vine în curând”, “Bună, tati!”, sau orice altceva care să îi dea de înțeles că ești însărcinată.

Animalul de companie te poate ajuta
Dacă aveți un animal de companie, atunci îi poate da vestea. Pune-i la gât sau pune lângă el un mesaj pe care scrie, de exemplu: “Mama este însărcinată!”.

Desenezi?
Dacă îți palce să desenezi sau să pictezi, poți face o pictură înrămată cu o familie. Poți pune tabloul undeva în casă, pe perete, sau i-l poți oferi în dar.

Pregătește un video
Acolo poți pune imagini și filmulețe cu voi, de la începutul relației și până în prezent. La final poți pune acolo o poză cu testul de sarcină.

Trimite-i un mesaj
Acolo poți pune poza cu testul de sarcină, poți scrie o poezie sau un citat despre sarcină, familie etc.

Scrie mesajul pe oglindă
Poate fi oglinda din baie, de exemplu. Poți folosi un ruj pentru a scrie acel mesaj. Când îl va vedea va fi tare fericit și emoționat.

Mesaj în cană
Folosește o cană goală în interiorul căreia să scrii că ești însărcinată. Sau scrie pe exterior, dacă în interior nu este suficient loc.

Scrie mesajul într-o carte
Dacă partenerului tău îi palce să citească și chiar citește o carte în perioada în care afli că ești însărcinată, poți scrie un mesaj pe semnul de carte sau poți face tu un semn de carte special pentru a-i da vestea cea mare.

Folosește umerașe pentru haine
Cumpără câteva hăinuțe pentru bebeluși și pune-le pe umerașe lângă hainele voastre. Îți imaginezi reacția lui când le va vedea?

Cum îți anunți mama!?

Este un lucru foarte natural să îi spui mamei tale că ești însărcinată. În astfel de momente, ai nevoie să discuți cu cineva care te cunoaște foarte bine și care se pricepe de minune să te liniștească și să îți dea sfaturile de care ai nevoie.

Indiferent de cât de stăpână ești pe tine în majoritatea situațiilor, este imposibil să nu îți faci griji cu privire la ceea ce va urma. Este normal să pui multe întrebări și să fii nerabdătoare să afli răspunsurile, iar mama ta este persoana ideală pentru a-ți oferi răspunsurile.

Cum îți anunți tatăl!?

A-i spune tatălui tău că ești însărcinată, nu este tocmai simplu și multe femei își găsesc cu dificultate cuvintele. A-l anunța pe tatăl tău că ești însărcinată e ca și cum i-ai dezvălui sexualitatea ta, ceea ce nu este întotdeauna usor, deși depinde foarte mult de relația pe care o ai cu acesta.

Dacă îți este greu să-ți găsești cuvintele, atunci îl poți anunța la o întâlnire de familie, mama si partenerul tău fiind prezenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole