Idei Crazy: Cele mai cool coafuri si tunsori

Distribuie

LifestyleHairStyleIdei Crazy: Cele mai cool coafuri si tunsori

Nuante de roz in mare cautare

Mulți nu ar considera acest aspect a fi nebunesc, dar totul depinde de nuanța de roz pe care o alegeți.

Nuante de par roz

Nu stiți sigur cum să alegeți o nuantă?

Iată câteva linii directoare care trebuie păstrate în minte:

  • Fair Hair sau Light Hair – un roz luminos și clar te va prinde bine. Dar și un roz pastel, roz care arata mai degraba ca un ton subtil decat ca o culoare principala.
  • Pielea de măsline sau părul întunecat – aproape orice nuanță de roz te va prinde, indiferent dacă mergeți pe un roz trandafiriu placut și delicat sau o magenta întunecată.
  • Pielea întunecată – puteți să vă delectati cu o nuanță foarte strălucitoare și vie de roz, cum ar fi o fuchsia sau un roz fierbinte, deoarece acestea vor contrasta frumos cu tonul pielii.

Odată ce ati decis care este nuanta de roz, amintiți-vă că va trebui să utilizați un șampon și un balsam cu formula pentru părul colorat.

Te întrebi dacă acest lucru face de fapt vreo diferență?

Cu siguranță, pentru că aceste produse vă vor ajuta să păstrați vibrația culorii părului dvs., în timp ce alte șampoane vor aduce mult mai rapid decolorarea culorii din par.

De fapt, există șampoane care au formula pentru culori specifice, așa că încercați să găsiți unul care este proiectat pentru culoarea vopselei pe care ați ales-o.

Căutarea unui șampon care conține și protectie solara poate fi de ajutor în păstrarea noii voastre culori a părului.

Cum?

Deoarece razele ultraviolete ale soarelui vor sfârși prin decolorarea parului, un șampon cu protectie solara va ajuta la prevenirea acestui lucru.

Tot nu găsești un șampon bun?

Adesea, magazinele de bacanie nu se dau in vant. Este vorba totusi de produse de păr de calitate pentru părul colorat. Incercați să vizitați un salon de coafură. Probabil acolo vei gasi produse de păr de calitate superioară. Vor putea, de asemenea, să vă informeze în mod corespunzător cu privire la exact ceea ce aveți nevoie.

Bow Bun

Bow Bun este un stil de distracție, și nu este de fapt atât de dificil de a fi creat, iti poate lua doar câteva minute,după ce ai ajuns sa stăpânesti tehnica.

Fundita Bow Bun

Acesta este un stil care va funcționa cel mai bine pentru cele cu păr mai lung și mai gros, precum și cu părul care nu a fost proaspăt spălat.

Doriți să încercați?

Iată pașii următori:

  • Strângeți tot părul deasupra capului;
  • Începeți să legați o coadă de cal, dar nu trageți părul prin bucla finală. În schimb, lăsați-o să creeze o bucla proprie, cu capetele îndreptate spre frunte;
  • Împărțiți această bucla în două secțiuni;
  • Luați capetele părului și împingeți-l prin cele două jumătăți de buclă, deoarece acesta va crea apoi partea centrală a arcului;
  • Asigurați-vă aceste capete în banda dvs. elastică, ținându-le ascunse spre spatele capului, astfel încât acestea să nu fie vizibile;
  • Utilizați degetele pentru a răspândi ușor arcul, până când plasarea fiecărei buclă este exact așa cum doriți;
  • Finisați aspectul cu un puf de spray de păr pentru a ține totul la un loc.

Este întotdeauna atât de distractiv să experimentați coafuri nebunești, pentru că, chiar dacă ați putea crede că nu le veți purta niciodată în public, niciodată nu știți ce ar putea să vă ajute și să vă completeze caracteristicile.

Ultra-Glam Updos

Complexitatea și nivelul de detaliu în ultra-glam updos sunt cu siguranță impresionante. La fel și timpul și răbdarea necesare pentru a crea un stil precum acesta.

Coafuri foarte bine finisate

Există o anumită frumusețe si un anumit rafinament pentru aceste aspecte complexe. Trebuie doar să știți că va trebui să practicați aceste tipuri, aceste stiluri destul de mult înainte de a reuși să le stăpâniți.

Este de la sine înțeles că aceste coafuri sunt pentru ocazii speciale. Acest stil va adăuga o astfel de dimensiune unică aspectului tău general.

Vi se pare ca parul nu este coafat in mod corect?

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să creați un Updos perfect:

  • Veți avea nevoie să utilizați o mulțime de spelci, plasându-i cu partea lor ondulată împotriva părului, deoarece acest lucru vă oferă o cantitate maximă de aderență;
  • Pentru a da și mai multă aderență acestor spelci, împroșcați-i cu un spray de păr înainte de a le pune în păr;
  • Părul care nu este spălat proaspăt va fi ușor de manipulat, datorită acumulării uleiurilor naturale ale părului;
  • Dacă ați spălat recent părul, aplicați un șampon uscat pentru a vă oferi o aderență suplimentară și o buna textură.

Nuante de albastru

Încă de când Kylie Jenner a apărut cu nuante puternice albastre, această tendință nebună a decolat într-adevăr.

Suvite albastre

Vrei să-i dai drumul?

Adăugarea de suvite albastre in păr poate fi un proces destul de lung, în funcție de culoarea parului. Cei care au părul mai închis la culoare vor trebui să se decoloreze mai întâi pentru a ajunge la părul alb, în ​​timp ce cei care au par deschis natural pot doar sa adauge direct albastru.

Indiferent care este cazul dvs., este important să mergeți la un profesionist pentru un astfel de stil.

Nu sunteți sigură că puteți scoate acest aspect?

Secretul acestui aspect este totul despre nuanța albastră pe care o alegeți, precum și despre plasarea suvitelor.

Asigurați-vă că optați pentru nuanțe de albastru care completează tonul pielii dvs. , nefăcând uz de nuanțe multiple pentru a vă oferi părului o abstractie suplimentară.

În timp ce s-ar putea să fiți tentate să ieșiți și să vă vopsiți tot părul albastru, menținându-l ușor tonat, lăsând coroana naturală, vă va ajuta să evidențiați albastrul și să păstrați acest stil mai degrabă trendy decât scandalos.

Mohawk-ul

Dacă sunteți în căutarea unui stil care este nebun, dar clasic în același timp, atunci puteti alege tunsoarea.

Tunsoarea Mohawk

Vă întrebați dacă un Mohawk vi s-ar potrivi?

Este probabil din moment ce există mai multe stiluri diferite de Mohawks:

  • Shaggy Mohawk – grozav pentru păr cu multă textură și ideală pentru femeile cu o formă alungită a feței;
  • Curly Mohawk – face părul să pară mai dens și mai gros, și se potrivește cu adevărat femeilor cu fețe diamante și alungite;
  • Mohawk împletit – are o panglică pe ambele părți ale capului, chiar deasupra urechilor. Acest lucru adaugă un volum suplimentar în părțile laterale ale feței, ceea ce îl face deosebit de complementar pentru cei cu o față subțire

Nu esti destul de curajoasa să alegi mohawk?

Gandeste-te la capul unui soim. Acesta este similar cu un mohawk, cu partea superioară a părului, în același mod, cu excepția faptului că parul este tuns. Există, de asemenea, mai multă libertate de a alege atunci când vine vorba de părțile laterale ale părului dvs., ceea ce înseamnă că il puteți menține mult mai lung dacă doriți.

Inspiratie – Prințesa Leia

Cocurile Printesei Leia sunt cu adevărat iconice, ceea ce le face să pară mai degrabă clasice decât nebune.

Cocuri Printesa Leia

Indiferent de categoria pe care credeți că ar putea să o încadreze, acesta este un stil care funcționează bine pe multe forme diferite ale feței, făcându-l bine meritat.

Te gandesti poate ca acest stil poate dura mult timp pentru a-l finisa?

Poate la început, dar nu ar trebui să dureze mai mult de zece minute după ce ați stăpânit tehnica.

  • Pentru a crea acest stil, începeți să legați strâns o coadă de cal de sus dupa fiecare ureche.
  • Apoi, va trebui să vă răsuciți părul în jurul fiecărei coadă de cal, asigurându-vă că răsucirea pe care o formați arată perfect.
  • Încercați să faceți acest lucru într-o singură mișcare, răsturnând părul în jurul aceleiași direcții, rotind-o într-un coc.
  • Desigur, această perfecțiune nu este necesară dacă optați pentru un aspect mai casual.
  • Veți avea nevoie de numeroși spelci pentru a ține fiecare suvita în poziție, și apoi puteți acoperi chiar fiecare coc cu o plasă transparentă pentru a vă asigura că nici un fir de păr nu se rătăcește.
  • Finisați aspectul dvs. cu un puf de spray pentru păr puternic.

Bucle voluminoase

Acesta este un aspect destul de distractiv, feminin, și are un simț ușor vintage. În timp ce este potrivit pentru ocazii speciale, poate fi purtat și pe o bază zilnică și va oferi o margine elegantă și sofisticată pentru aproape orice aspect.

Bucle foarte voluminoase

Pentru acei dintre voi care au păr lung și gros, acest stil va funcționa foarte bine.

Când vine vorba de a crea acest aspect …

Aveți două opțiuni disponibile; folosind bigudiuri sau folosind un ondulator.

Ca și în cazul fiecărui instrument de coafare de păr, există argumente pro și contra pentru fiecare dintre acestea.

Ondulatoarele curling sunt rapide și ușor de utilizat, deși procesul va dura un pic mai mult timp pentru un astfel de stil. Ele sunt, de asemenea, extrem de versatile atunci când vine vorba de crearea de bucle, oferindu-vă posibilitatea de a increti cu exactitate fiecare secțiune de păr exact așa cum doriți să se miște.

Pe de altă parte, bigudiurile vă permit să va  jucati custilul părului și apoi sa il lăsați să se fixeze, ceea ce înseamnă că există mai puțin timp și efort implicate. Acestea vă vor oferi, de asemenea, volumul maxim și tind să fie cea mai bună opțiune atunci când vă incretiti întregul păr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole