„Foilayage” este cea mai nouă tehnică pentru nuanțarea părului

Distribuie

LifestyleHairStyle„Foilayage” este cea mai nouă tehnică pentru nuanțarea părului

În timp ce efectul subtil al balayage este încă foarte solicitat, mulți optează pentru o nouă versiune mai pronunțată a look-ului folosind o tehnică numită „foilayage”.

Ce este foilayage?

Foilayage este o combinație de balayage cu utilizarea de folii mai des aplicate în metoda tradițională de evidențiere pentru a crea secțiuni mai luminoase și mai ușoare, păstrând în același timp un finisaj natural.

Cum se aplică foilayage?

Coloristul secționează părul și aplică strategic vopseaua de păr, înainte de a înfășura secțiunea în folii și de a începe să se dezvolte. Acest lucru amplifică strălucirea și luminozitatea secțiunii, păstrând în același timp avantajele măgulitoare și încadrate pe față ale balayage-ului.

Cheia aspectului constă în modul în care coloristul aplică foliile. În evidențierea tradițională, coloristul ar aplica vopsea de la rădăcină până la vârf, înainte de a plia întreaga secțiune într-o singură bucată de folie.

În folie, secțiunea a fost vopsită cu atenție, lăsând adesea rădăcina sau cu vopsea aplicată la un unghi specific. Pentru a evita amestecarea secțiunilor de păr cărora li s-a aplicat vopsea și a secțiunilor care au fost în mod deliberat ratate, coloristul folosește două foi de folie pentru a face sandwich-ul părului, menținând culoarea perfect pe loc în timp ce se dezvoltă. Foliile accelerează procesul de iluminare și creează un rezultat mai luminos și mai strălucitor.

@coloredbycaitlin: Shadow Foilayage + Money Piece

Care sunt beneficiile foilayage?

Rezultatul foilayage-ului este un efect de balayage mai strălucitor, mai luminos, care are un gradient frumos de la rădăcină la vârf. Mulți oameni preferă un contrast mai mare de culoare, asemănător cu un finisaj ombré, dar mult mai bine amestecat.

La fel ca balayage, foilayage este una dintre cele mai eficiente tehnici de întreținere a culorii părului și poate arăta la fel de minunat crescut ca și proaspăt vopsit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole