Filme in premiera la cinema in noiembrie 2018

Distribuie

Free TimeCinemaFilme in premiera la cinema in noiembrie 2018

17. Bohemian Rhapsody (premiera: 2 noiembrie 2018)

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody (2018) este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă.

Filmul urmărește ascensiunea meteorică a trupei prin melodiile lor iconice și sunetul revoluționar, apropierea de colaps a formației pe măsură ce stilul de viață al lui Mercury scapă de sub control, dar și reuniunea lor triumfătoare în ajunul concertului „Live Aid”, unde Mercury, care se confruntă cu o boală amenințătoare, conduce trupa într-una dintre cele mai puternice performanțe din istoria muzicii rock.

În cadrul concertului caritabil „Live Aid” din 1985, trupa a hipnotizat stadionul Wembley din Londra și audiența TV la nivel mondial cu hituri precum „We Will Rock You” și „Radio Ga Ga”. Trupa a continuat să concerteze și să înregistreze chiar și atunci când sănătatea lui Mercury s-a deteriorat. În 1991, la o zi după ce a recunoscut public că are SIDA, Mercury a decedat din cauza bolii sale la vârsta de 45 de ani.

16. Goosebumps 2: Haunted Halloween (premiera: 2 noiembrie 2018)

Goosebumps 2: Haunted Halloween

Goosebumps 2: Halloween bântuit – Halloween-ul revine la viață într-o nouă aventură bazată pe seria de cărți pentru copii cu același nume a scriitorului R.L. Stine. Continuarea se învârte în jurul a trei prieteni care trebuie să-l oprească pe Slappy The Dummy de la începerea apocalipsei de Halloween.

În micul oraș Wardenclyffe, în noaptea de Halloween, doi băieți pe nume Sonny și Sam găsesc un manuscris numit „Haunted Halloween” într-o casă abandonată, care anterior fusese deținută de R. L. Stine. Când l-au deschis, ei l-au eliberat fără să știe pe Slappy, care intenționează să declanșeze o apocalipsă de Halloween cu ajutorul aliaților săi monștrii. Prietenii întâmpină accidental un nou val de necazuri condus de marioneta Slappy.

Acum, Sonny, sora lui, Sarah, și Sam trebuie să lucreze împreună pentru a contracara complotul lui Slappy înainte ca totul să fie pierdut.

15. Seule à mon mariage (premiera: 2 noiembrie 2018)

Seule à mon mariage

„Singură la nunta mea / Seule a mon mariage” este povestea Pamelei, o tânără din comunitatea romă, o femeie spontană și amuzantă. Trăiește cu copilul ei în vârstă de doi ani și cu bunica într-o casă dărăpănată unde împart același pat.

Ea visează la libertate și se îmbarcă spre necunoscut, renunțând la tradițiile care o sufocă. Speră să se căsătorească pentru a-și schimba destinul, dar și pe al fiicei ei. O poveste despre curajul și determinarea de a-ți depăși condiția.

14. Overlord (premiera: 9 noiembrie 2018)

Overlord

Cu numai câteva ore înainte de Marea Debarcare din Normandia, o trupă de parașutiști americani aterizează în Franța ocupată de naziști cu o misiune crucială pentru succesul invaziei.

Însărcinați cu distrugerea unui emițător radio aflat pe o biserică fortificată, soldații își unesc forțele cu o tânără localnică pentru a distruge turnul bisericii. Dar biserica ascunde ceva terifiant în catacombe – un laborator secret nazist, unde soldații americani vor avea de înfruntat inamici cum nimeni nu a văzut vreodată.

13. Elliot the Littlest Reindeer (premiera: 9 noiembrie 2018)

Elliot: O poveste de Crăciun – Când unul dintre renii lui Moș Crăciun anunță brusc că se pensionează, e nevoie urgentă să i se găsească un înlocuitor! Deși e cel mai nepotrivit candidat, Elliot, ajutat de Hazel, prietena lui cea mai bună, e ferm hotărât să dovedească lumii întregi că el e “renul” care trebuie să facă parte din echipa Moșului.

Așadar, Elliot și Hazel o pornesc înspre Polul Nord, ca să participe la probele din concurs, dar Hazel află că un mare dezastru pune în pericol Crăciunul așa cum îl știm cu toții. Dar asta nu e singura nenorocire, căci, între timp, la fermă, o doamnă diabolică pune în pericol viețile prietenilor lor.

Iată cum Elliot e pus în fața celei mai dificile alegeri din viața unui căluț ambițios, dar inimos: să-și salveze prietenii, sau să-și împlinească visul, și să salveze Crăciunul. Dar poate că alegerea lui o să fie mai simplă, fiindcă, până la urmă, cei care îndrăznesc să aibă visuri mărețe, își găsesc și forța să le facă să devină realitate.

12. The Girl in the Spider’s Web (premiera: 9 noiembrie 2018)

The Girl in the Spider's Web

În thriller-ul “Prizonieră în pânza de păianjen,” fanii vor lua contactul cu o nouă aventură a lui Lisbeth Salander, războinica pentru dreptate a secolului XXI, care se angajează în cea mai periculoasă şi îndrăzneaţă cruciadă a sa de până acum.

Atunci când un om de ştiinţă o angajează să recupereze de la americani o lucrare de-a sa, Lisbeth se trezeşte angrenată într-un hăţiş întunecat şi violent de intrigi, în mijlocul cărora forţe misterioase reuşesc să sustragă baza de date, dau foc apartamentului ei şi o lasă acolo mai mult moartă decât vie.

Împreună cu vechiul ei prieten si aliat, jurnalistul MIKAEL BLOMKVIST, Lisbeth trebuie să pornească pe urmele atacatorilor săi, să-l protejeze pe fiul omului de ştiinţă şi să recupereze ceea ce i se furase. Pe măsură ce năvodul se strânge, ea este absorbită tot mai mult în penumbrele trecutului său misterios.

Se pare însă că rău-făcătorii vor plăti scump războiul pe care i l-au declarat lui Lisbeth Salander. Dar pentru cei care simt nevoia unui erou de tip nou, ea este acel rebel al dreptăţii de care lumea are acum nevoie, mai mult ca niciodată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole