Filme in premiera la cinema in iunie 2021

Distribuie

Free TimeCinemaFilme in premiera la cinema in iunie 2021

In luna iunie, vor aparea cateva titluri interesante de filme, unele filme remake, alte filme facand parte dintr-o serie mai lunga de filme.

Mai jos enumeram aceste filme si data aparitiei lor la cinema.

Tom and Jerry (premiera: 4 iunie 2021)

Tom and Jerry (2021)

Cu: Chloë Grace Moretz, Michael Peña

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie

Tom și Jerry – Tom and Jerry, în regia lui Tim Story, începe când Jerry se mută în cel mai luxos hotel din New York în ajunul „nunții secolului”, forțând planificatorul disperat al evenimentului, pe tânăra Kayla, să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de șoricel. Lupta care urmează amenință să distrugă cariera ei, nunta și, in consecinţă, hotelul în sine. Dar în curând apare o problemă și mai mare: un angajat diabolic şi ambițios conspiră împotriva celor trei.

Un amestec de animație clasică și acțiune live, noua aventură pe marele ecran a lui Tom și Jerry aduce personajele legendare pe un teren nou și le obligă să facă ceva de neimaginat: să lucreze împreună pentru a se salva.


Cruella (premiera: 4 iunie 2021)

Cruella (2021)

Cu: Emma Stone, Emma Thompson

Gen film: Acţiune, Comedie, Crimă

Cruella – Cruella, o adaptare live-action inspirată din 101 Dalmaţiei, spune povestea de origine a celebrei răufăcătoare.


The Conjuring: The Devil Made Me Do It (premiera: 4 iunie 2021)

The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021)

Cu: Vera Farmiga, Patrick Wilson

Gen film: Horror, Mister, Thriller

Trăind printre demoni: E mâna diavolului – „Trăind printre demoni: E mâna diavolului” dezvăluie o poveste îngrozitoare de teroare, crimă si o forță malefică necunoscută, care îi șochează chiar și pe experimentații investigatori din viața reală, Ed și Lorraine Warren. Unul dintre cele mai senzaționale cazuri din dosarele lor, începe cu lupta pentru sufletul unui tânăr băiat și îi duce apoi dincolo de tot ce mai văzuseră până acum, pentru a marca primul caz din istoria Americii în care un suspect de crimă invoca posesia demonică ca strategie de apărare.

Vera Farmiga și Patrick Wilson revin în rolurile Lorraine și Ed Warren, sub îndrumarea lui Michael Chaves („Blestemul La Llorona”). Filmul îi mai are în roluri principale pe Ruairi O’Connor („Printesa spaniola” a lui Starz), Sarah Catherine Hook („Monsterland” al lui Hulu) și Julian Hilliard (seria „Penny Dreadful: City of Angels” si „The Haunting of Hill House”) .


Boss Level (premiera: 4 iunie 2021)

Boss Level (2021)

Cu: Mel Gibson, Annabelle Wallis, Naomi Watts, Ken Jeong, Michelle Yeoh

Gen film: Acţiune, SF, Thriller

Boss Level. Capcana timpului – Roy (Frank Grillo – The Purge: Anarchy, The Purge: Election Day, The Grey, Billions), un ofițer din forțele speciale, acum retras din activitate, se trezește prins într-un soft care îl duce într-o buclă temporală unde, la finalul aceleiași zi, e mereu ucis. Odată ce înțelege acest lucru, Roy începe un șir nesfârșit de încercări de a scăpa viu din acea zi, chiar dacă asta înseamnă explozii, urmăriri, căderi spectaculoase, lupte cu inamici neașteptați, și, evident, să moară din nou și din nou, în cele mai sângeroase moduri. Va reuși Roy să iasă din ceea ce pare un joc, o farsă sinistră, sau va fi nevoit să se resemneze cu ideea că în fiecare zi se trezește doar pentru a se lupta pentru viața lui, și a pierde, câteva ore mai târziu?


Madre (premiera: 4 iunie 2021)

Madre (2019)

Cu: Marta Nieto, Jules Porier, Alex Brendemühl, Anne Consigny, Frédéric Pierrot

Gen film: Dramă, Thriller

Mama – Au trecut 10 ani de când fiul Elenei, atunci de doar 6 ani, a dispărut. Acum femeia trăiește la malul mării și lucrează într-un restaurant. Într-o zi întâlnește un adolescent care îi amintește de fiul ei dispărut.


Love, Weddings & Other Disasters (premiera: 4 iunie 2021)

Love, Weddings & Other Disasters (2020)

Cu: Maggie Grace, Diane Keaton, Jeremy Irons

Gen film: Comedie, Romantic, Dragoste

Iubire, nunți & alte dezastre – Poveștile întretăiate ale mai multor cupluri, unele în formare, unele pe cale să se destrame, altele care doar visează să fie împreună, toate, unite de participarea la organizarea unei nunți.

Să-i cunoaștem pe protagoniști.

Jessie organizează contracronometru nunta fastuoasă a unei cliente, Liz, care se căsătorește cu Richard, candidat la primărie. Va lucra alături de un proprietar de restaurant faimos, Lawrence Phillips. Lawrence iese la întâlnire pe nevăzute cu Sara, o femeie care e oarbă. Mack, liderul unei trupe, acceptă să cânte la nuntă, și înfiripă o relație cu Jessie. Fratele lui Richard, viitorul mire, participă la o emisiune TV de întâlniri amoroase pe care o poate câștiga doar dacă rămâne alături de partenera lui, Svetlana, cât mai mult timp posibil. Căpitanul vasului unde va avea loc nunta, Ritchie, se îndrăgostește de o fată pe care nu știe cum o cheamă, și nici unde o poate găsi, pentru că nu a apucat să vadă decât că are un tatuaj cu un pantof de cleștar. Cu toții se străduie să ofere viitorilor miri cea mai frumoasă și mai romantică zi din viața lor, încercând, în același timp, să facă față haosului din viața lor personală.


A Quiet Place Part II (premiera: 11 iunie 2021)

A Quiet Place Part II (2020)

Cu: Cillian Murphy, Emily Blunt, Noah Jupe, Millicent Simmonds

Gen film: Horror, Thriller

Fără zgomot 2 – Familia Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) și-a părăsit casa unde au avut loc tragicele evenimente, și este acum nevoită să înfrunte terorile lumii exterioare.

Mama și cei trei copii își continuă lupta pentru supraviețuire cu îndârjire, deși creaturile care vânează după zgomote nu mai sunt singurele pericole mortale care pândesc din întuneric…


Peter Rabbit: The Runaway (premiera: 11 iunie 2021)

Peter Rabbit: The Runaway (2021)

Cu: Margot Robbie, Elizabeth Debicki, Rose Byrne, Domhnall Gleeson, James Corden

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic

Peter Iepuraşul: Fugit de acasă – Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina unui fermier. Peter revine pe ecrane cu un nou capitol. Grădina a fost doar începutul.


Godzilla vs. Kong (premiera: 11 iunie 2021)

Godzilla vs. Kong (2021)

Cu: Millie Bobby Brown, Eiza González, Alexander Skarsgård, Rebecca Hall, Kyle Chandler, Kaylee Hottle, Danai Gurira

Gen film: Acţiune, Dramă, SF, Thriller

Godzilla vs. Kong – Legendele se ciocnesc în „Godzilla vs. Kong”, în timp ce acești adversari mitici se întâlnesc într-o bătălie spectaculoasă pentru secole, cu soarta lumii atârnând în echilibru. Kong și protectorii săi întreprind o călătorie periculoasă pentru a-și găsi adevărata casă. Alături de ei se află și Jia, o tânără orfană cu care uriașa gorilă a format o legătură unică și puternică. Dar aceştia se găsesc în mod neașteptat în calea unei Godzilla furioase care distruge tot ce-i iese în cale. Ciocnirea epică dintre cei doi titani – instigată de forțe nevăzute – este doar începutul misterului care se află adânc în miezul Pământului.


The Unholy (premiera: 18 iunie 2021)

The Unholy (2021)

Cu: Jeffrey Dean Morgan, Cary Elwes, William Sadler, Katie Aselton, Christine Adams

Gen film: Horror

Altarul – O copilă cu deficiențe de auz este vizitată de Fecioara Maria. Evenimentul nu doar că îi redă auzul și vorbire, dar o și înzestrează cu puteri vindecătoare. Vestea ajunge departe, oamenii se îngrămădesc să vadă miracolul cu ochii lor, însă lucrurile nu sunt ceea ce par. Să fi fost cu adevărat lucrarea Fecioarei Maria?


The Nest (premiera: 18 iunie 2021)

The Nest (2020)

Cu: Jude Law, Carrie Coon, Oona Roche, Charlie Shotwell

Gen film: Dramă, Romantic, Dragoste

Cuibul – Rory este un antreprenor ambițios care își aduce soția americană și copiii în țara lui de origine, Anglia, pentru a explora noi oportunități de afaceri. După ce își abandonează liniștitul cămin din suburbiile americane, familia este aruncată în nebunia anilor ’80 din Marea Britanie, iar noua lor viață prea scumpă într-un conac englezesc amenință să le destrame familia.


The Hitman’s Wife’s Bodyguard (premiera: 18 iunie 2021)

The Hitman's Wife's Bodyguard (2021)

Cu: Ryan Reynolds, Salma Hayek, Samuel L. Jackson, Antonio Banderas, Morgan Freeman

Gen film: Acţiune, Comedie, Thriller

Michael Bryce încearcă să trăiască o viață pașnică după ultimele evenimente, în care Darius Kincaid și soția sa, Sonia lui Salma Hayek, îl trag în misiunea lor de a provoca haos pe Coasta Amalfi din Italia, care este cumva menită să ajute la salvarea Europei. Michael Bryce, care este o fostă gardă de corp de elită, dar care a căzut in dizgratie, atunci când unul dintre clienții săi a fost ucis. Doi ani mai târziu, dornic să facă orice pentru a demonstra că este încă în forma, a fost însărcinat să-l protejeze pe infamul hitman Darius Kincaid, după ce acesta a acceptat să depună mărturie împotriva dictator brutal care este judecat la Curtea Penală Internațională, în schimbul eliberării soției sale, Sonia Kincaid, din închisoare. Bryce trebuie să se asigure că Kincaid rămâne în viață pentru a depune mărturie . Singura problemă este că garda de corp nu suportă asasinul cu care este protejat, iar sentimentul este reciproc.


Raya and the Last Dragon (premiera: 18 iunie 2021)

Raya and the Last Dragon (2021)

Cu: Kelly Marie Tran, Awkwafina, Izaac Wang, Gemma Chan, Daniel Dae Kim

Gen film: Acţiune, Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic, Muzical

Raya și ultimul dragon – În Lumandra, tărâm aflat pe un Pământ redesenat, populat de o civilizație antică, războinica Raya este hotărâtă să găsească ultimul dragon în viață.


Mortal Kombat (premiera: 18 iunie 2021)

Mortal Kombat (2021)

Cu: Jessica McNamee, Hiroyuki Sanada, Josh Lawson, Joe Taslim, Tadanobu Asano, Ludi Lin, Mehcad Brooks

Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF, Thriller

Mortal Kombat – Scenariul, imaginat de Oren Uziel (Mortal Kombat: Legacy) și Dave Callaham (The Expendables), are în centru un bărbat aparent inofensiv, care își descoperă potențialul de luptător odată ce este prins într-o confruntare între luptătorii Pământului și monștrii din Outworld. Pentru a putea salva Pământul de la anihilarea totală, el trebuie să câștige turneul de arte marțiale cunoscut sub numele de Mortal Kombat.


Fast & Furious 9 (premiera: 25 iunie 2021)

Fast & Furious 9 (2021)

Cu: Charlize Theron, Vin Diesel, John Cena, Helen Mirren, Amber Sienna, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster

Gen film: Acţiune, Aventuri, Crimă, Thriller

Furios și iute 9 – Dom Toretto duce o viață liniștită alături de Letty și fiul său, micuțul Brian, cu toate că pericolul planează întotdeauna asupra orizontului lor pașnic. De data aceasta, această amenințare îl va forța pe Dom să-și înfrunte greșelile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei pe care îi iubește cel mai mult. Echipajul său se reunește pentru a opri un complot periculos condus de cel mai priceput asasin și șofer profesionist pe care l-au întâlnit vreodată: un bărbat care se întâmplă să fie și fratele abandonat al lui Dom, Jakob. Pe parcurs, vechi prietenii vor fi readuse la viață, vechi dușmani se vor întoarce, istoria va fi rescrisă, iar adevăratul sens al familiei va fi testat mai mult ca niciodată.


Bigfoot Family (premiera: 25 iunie 2021)

Bigfoot Family (2020)

Cu: Jules Medcraft, Kylian Trouillard, Alexis Victor, Marie Chevalot, Frederic Souterelle, Sébastien Desjours

Gen film: Animaţie, Familie

Ne-am întors cu familia lui Adam, la câteva luni după aventurile uluitoare ale primului film! Bigfoot este acum foarte celebru și vrea să-și folosească celebritatea pentru a schimba lumea. El este contactat de o organizație non-guvernamentală pentru a ajuta la protejarea celei mai mari rezervații de animale împotriva contaminării de către o companie petrolieră. Când Bigfoot va dispărea, fiul său, Adam și restul familiei vor face tot ce trebuie pentru a-l găsi și pentru a salva rezervația…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole