Extensiile de păr. Argumente pro și contra – Merită timpul și banii?

Distribuie

LifestyleHairStyleExtensiile de păr. Argumente pro și contra - Merită timpul și banii?

extensii-par

O multitudine de fete/femei ar alege să își lase părul lung pentru efectul aspectului atrăgător pe care îl poate aduce și, un alt motiv mai evident, părul lung înseamnă mai multe coafuri de încercat.

Pentru femeile care au părul foarte subțire, adesea intervine disperarea pentru că anumite coafuri nu vor putea fi încercate niciodată. Părul subțire și fin, este greu de modelat, nu are o textură propice pentru anumite coafuri, deoarece se lasă imediat după ce acesta este stilizat. Astfel, multe femei pot alege extensiile pentru a scăpa de zilele disperate.

Cu toate acestea, ce știți despre ideile pro și contra ale extensiilor? Chiar merită timpul și banii investiți? Dacă credeți că nu merită, înainte de a vă grăbi să faceți un pas spre această idee, citiți acest articol pentru a putea lua decizia corectă.

extensii-par

Argumente pro și contra despre utilizarea extensiilor!

Argumente pro:

1. Numele de extensii denotă prelungirea părului, ceea ce înseamnă nu doar literalmente extinderea lungimii părului, ci și îmbogațirea volumului. Acest lucru este grozav pentru orice tip de păr, deoarece grosimea ar crea cu siguranță un aspect drastic atrăgător pentru deținător. Este un mare beneficiu pentru persoanele care au părul subțire și își pot îmbogăți părul pe orice perioadă de timp.

2. Extensia părului poate dura aproximativ de la trei luni până la un an, depinde de calitatea acestora. În același timp, puteți obține stilul pe care l-ați dori în mod normal pentru părul dumneavoastră. Acest lucru este foarte benefic pentru cei care au textura rigidă pe părul lor natural, pentru că nu permite prea multă interferență la chimice și la căldură. De asemenea, cu un set de extensii, aveți mai mult spațiu pentru a vă juca cu nuanțele preferate ori de câte ori doriți, fără teama de a încerca de mai multe ori.

3. După cum am spus mai sus, mai multe păruri înseamnă mai multe stiluri de coafuri. Fie că este o împletitură de pește, bucle naturale, o coadă de cal sau un coc elegant, veți putea să străluciți la orice petrecere, la teatru sau oriunde veți merge.

4. Datorită concurenței și dezvoltării tehnologiei, în ziua de astăzi s-au inventat metode noi, speciale, pe bază de silicon cu o bună aderență pentru a vă proteja părul de prea multe daune.

Argumente contra:

1. Evident, va mânca o parte considerabilă din portofel. În majoritatea cazurilor, această cifră este o avere. Dar deja știți, frumusețea costă.

2. Odată ce ați decis să vă puneți extensii, va trebui să gândiți ce opțiuni veți alege, fie păr sintetic, fie păr natural uman. Sigur că părul uman este mult mai scump decât cel artificial. Deși este mai ieftin, părul sintetic în mod normal nu este obișnuit să se încălzească. Asta înseamnă că dacă alegi extensiile sintetice, nu îți pot lăsa părul neuscat.

3. Fiecare dintre metodele enumerate mai sus au propriile dezavantaje. Adezivul poate provoca imense daune atât la rădăcina părului cât și pe scalp. Căldura poate rupe textura părului și îl poate slăbi din interior. Între timp, coaserea ar putea fi prea grea și tensionată; acest lucru pune o presiune suplimentară asupra scalpului, care vă poate provoca iritații sau chiar dureri de cap. O bandă pe termen lung înseamnă, de asemenea, că întregul păr nu va primi suficientă igienă frecvent și acest lucru ar cauza mătreața. Banda de prelungire îngreunează de obicei procesul de periere în fiecare dimineață. Dacă sunteți o persoană de ultim moment, trebuie să vă gândiți de două ori, înainte de a vă pune extensii cu clip; pur și simplu nu doriți să vă rupă întregul scalp din întâmplare în timp ce vă grăbiți pentru școală/ muncă. Și amintiți-vă că aplicarea extensiilor este o muncă grea; tratați-le delicat. Extensiile cu inelul metalic este un alt potențial rău pentru păr atunci când vă uscați cu aer cald.

4. În mod normal, părul crește natural și are o greutate unică. Ideea este că scalpul tău are întotdeauna timp să se adapteze greutății, dar nu este indicat să folosești mai multe șuvițe decât trebuie. Când adăugați mult mai mult păr la un moment dat, o gravitate bruscă vă va trage părul în jos și vă va slăbi elasticitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole