Mother 2Be

Eu si mama, ca doua picaturi de apa!

eu-si-mama-6

Sufletul tau pereche se afla chiar sub nasul tau, acel mic suflet de fata care iti incalzeste inima indiferent de stare ta de spirit. Evident nu este vorba numai de micile fetite ci de copilasi in general, dar fetele pentru mama sunt un tot!

In ultima vreme din ce in ce mai multe mamici tind sa se imbrace identic cu fetita/ele lor, si sunt atat de dragute incat crezi ca sunt doua papusi. Ca le intalnesti pe strada, la mare pe plaja, la evenimente sau oriunde altundeva, hainele indentice iti vor atrage privirea!

Nu e de mirare ca frumusetea se transmite urmasilor, atunci cand incerci sa o indentifici, ajungi sa ramai blocat, prin urmare asemanarea dintre mama si fiica, ne referim la vestimentatie, ne introduce intr-un tablou al carui pictor este natura! Natura, care imbina frumusetea si dragostea neconditionata a unei mame cu simpatia copilului.

Din dragoste pentru copii

# ne putem imbraca la fel cand iesim la plimare
eu-si-mama-10

# prin casa

# cand facem sport

# in parc

# putem avea pijamale identice
eu-si-mama

# Mickey si Minnie
eu-si-mama-8

# la plaja

# elegant

# cat mai lejer, cat mai simplu si doar o pereche de jeansi

# putem merge la sala

Arunca o privire si peste alte asemanari ale vestimentatie ”Asa mama, asa fiica”- poate va este cunoscuta sintagma „Asa mama, asa fiica” sau cea care spune ca daca vrei sa afli cum va fi viitoarea sotie, trebuie sa te uiti, intai, la mama acesteia. Desi la o prima vedere acestea par doar vorbe din popor…

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *