Curiozități uimitoare despre zodia Vărsător

Distribuie

InspirationAstrologyCuriozități uimitoare despre zodia Vărsător

Dacă data nașterii tale este între 20 ianuarie și 18 februarie, atunci ai avut norocul să te naști sub zodia Vărsător.

Au existat, desigur, nenumărați Vărsători celebri de-a lungul istoriei, inclusiv Franklin D. Roosevelt și Bob Marley.

Oamenii născuți sub semnul Vărsător sunt adesea considerați progresiști ​​pentru timpul lor, adesea excentrici și destul de independenți.

Totuși, există întotdeauna două fețe ale monedei, iar Vărsătorii sunt adesea temperamentali și puțin dezvăluiți.

Ei se bucură de conversațiile intelectuale de noaptea târziu la fel de mult pe cât găsesc răsplată în lupta pentru ceea ce cred ei a fi corect.

 

Pentru ce sunt cunoscuți Vărsătorii?

În cea mai mare parte, Vărsătorii sunt cunoscuți pentru dorința lor de a schimba lumea în orice mod pot.

În loc să vadă probleme cu felul în care sunt lucrurile, ei se bucură că sunt atât de multe încât sunt capabili să se schimbe în bine.

Ei tind să vadă lumea fără nicio formă de prejudecăți, ceea ce le face destul de ușor să detecteze nedreptățile.

Nu este de mirare că încearcă să facă orice diferență pot! Vărsătorii pot avea deseori dificultăți în a se integra, dar asta se întâmplă pur și simplu pentru că prosperă atunci când găsesc comunitatea potrivită și se pot lupta puțin până când o fac.

Deși sunt adesea incredibil de energici și pasionați, poate fi dificil pentru Vărsător să-și exprime cu adevărat sentimentele la un nivel mai profund.

5 curiozități interesante despre Vărsător.

  1. În ciuda faptului că are cuvântul aqua în numele său, Vărsătorul nu este un semn de apă. Acestea fiind spuse, numele Vărsător este de fapt latin pentru „purtător de apă”.
  2. În loc să fie un semn de apă, Vărsătorul este un semn de aer. Vărsătorul se ocupă de cunoașterea și intelectul, care sunt atribute ale aerului.
  3. Vărsătorul este a unsprezecea zodie, chiar dacă este primul zodiac complet din anul calendaristic. Se intervine între Capricorn și Pești.
  4. Simbolul zodiacului Vărsător este un băiat numit Purtătorul de apă. Potrivit legendelor grecești, acest purtător de apă a fost odată un tânăr prinț din Troia, înainte ca Zeus să-l alunge pentru a fi paharnicul zeilor.
  5. Multe alte civilizații, atât de Est cât și de Vest, leagă constelația Vărsător cu apa. În zodiacul hindus, constelația este „ulciorul de apă”, iar în cataloagele stelelor babiloniene, era zeul Ea ținând o vază debordând.

Cum sunt Vărsătorii cu banii?

Curiozitati depre varsatori

Este destul de dificil să judeci dacă Vărsătorii sunt buni cu banii sau nu, deoarece nu este atât de alb-negru.

În timp ce Vărsătorii tind să posede un intelect extraordinar și abilități de rezolvare a problemelor (trăsături care sunt grozave pentru a face bani buni), ei nu merg întotdeauna pentru carierele cele mai pline de satisfacții financiar.

Orice bani reușesc să facă Vărsătorii, adesea cheltuiesc puțini pentru ei înșiși, în loc să găsească modalități de a face fapte bune cu ei.

De ce sunt atât de rari Vărsătorii?

Se pare că vărsătorii nu sunt mai mult sau mai puțin rari decât toate celelalte zodii, deoarece toate au mai mult sau mai puțin același număr de zile.

Unii spun că sunt mai puțini Vărsători acolo, deoarece mai puțini oameni se nasc în lunile de iarnă, dar acești oameni par să fi uitat că ianuarie este și mijlocul verii în emisfera sudică.

Unul dintre motivele pentru care vărsătorii în ansamblu sunt considerați rari este că sunt oameni destul de unici și individuali, făcându-i pe fiecare Vărsător să pară un tip rar de persoană.

Ce îi face pe Vărsători fericiți?

Curiozitati depre varsatori

Cea mai semnificativă influență asupra fericirii unui Vărsător constă în stimularea mentală, deoarece fără aceasta, ei tind să devină rapid plictisiți și lipsiți de apa.

Le plac surprizele sub toate formele și nimic nu le aduce un zâmbet mai mare pe buze decât plecarea în aventuri.

În cele din urmă, totuși, a-i ajuta pe alții îi pune pe Vărsător în cea mai bună stare de spirit, mai ales când este combinat cu cele de mai sus!

5 fapte distractive despre vărsătorii celebri.

  1. Abraham Lincoln s-a născut pe 12 februarie 1809 și a fost un luptător pasionat. Datorită membrelor sale lungi, Honest Abe era deosebit de talentat să-și lupte oponenții să se supună, refuzând rareori o luptă. Lincoln a luptat în peste 300 de meciuri și a pierdut doar unul dintre ele.
  2. Cristiano Ronaldo s-a născut pe 5 februarie 1985 și a fost numit după președintele Ronald Reagan. Tatăl legendarului fotbalist avea o mare dragoste pentru fostul președinte, dar această admirație s-a câștigat de fapt mai devreme în viața lui Reagan, când era actor.
  3. Elijah Wood s-a născut pe 28 ianuarie 1981. Apariția sa de debut într-un film a fost în Back to the Future II în 1989. Wood a fost un pic un copil minune și a obținut un rol minor în film când avea doar nouă ani. .
  4. Thomas Edison (născut pe 11 februarie 1847) a fost probabil prima persoană din lume care a făcut videoclipuri cu pisici. A construit primul studio de film din lume în laboratoarele sale în 1893, iar în 1894 a filmat niște pisici care se luptau cu mănuși de box.
  5. Charles Darwin s-a născut pe 12 februarie 1809 și îi plăcea să mănânce animale exotice. În timp ce călătorește prin lume, studiind animalele pentru teoria sa despre evoluție, nu a putut rezista tentației de a afla cum au gust unele dintre creaturile mai neobișnuite.
    Dacă ești Vărsător, sperăm că ți-a plăcut lectura și ai găsit o legătură personală cu informațiile pe care le-am împărtășit astăzi.

Dacă cineva pe care îl cunoașteți este Vărsător, data viitoare când îl vedeți, ar trebui să vedeți cât de bine se încadrează în modelul general al Vărsătorului!

În timp ce Vărsătorii nu au întotdeauna toate trăsăturile de personalitate pe care le-am menționat, cu siguranță există o mulțime de oameni care le au.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole