Curiozitati interesante despre zodia Capricorn

Distribuie

InspirationAstrologyCuriozitati interesante despre zodia Capricorn

Dacă te-ai născut între 22 decembrie și 20 ianuarie, ești unul dintre minunații Capricorni ai lumii.

În timp ce Crăciunul și Anul Nou oferă scuza perfectă pentru o petrecere, Capricornii vă vor spune adesea că nu este cel mai bun moment pentru o zi de naștere.

Dar, în ciuda acestui fapt, Capricornii sunt hotărâți și orientați spre obiective și vor fi adesea văzuți țintind visele lor mari.

Există multe calități unice pe care le au Capricornii și sunt considerați a fi una dintre cele mai prietenoase dintre semnele zodiacale.

Din multe puncte de vedere, ele sunt polivalentele perfecte. S-ar putea să recunoști unele dintre aceste trăsături dacă ești suficient de norocos să cunoști (sau să fii!) un Capricorn.

Pentru ce sunt cunoscuți Capricornii?

Capricornii sunt cunoscuți pentru că sunt muncitori și ambițioși.

În general, sunt dispuși să lupte pentru ceea ce își doresc și le este greu să se oprească înainte de a-și îndeplini obiectivele.

Capricornii și-ar stabili propriile reguli, mai degrabă decât să-i urmeze pe alții, așa că probabil că veți întâlni acest semn zodiacal în poziții de nivel înalt.

Din punct de vedere social, Capricornii nu păstrează cercuri mari de prieteni, deși sunt cunoscuți pentru că sunt de ajutor și prietenoși.

Ei pot deveni profund atașați de iubiți, suflete pereche și prieteni apropiați.

Deoarece Capricornul este un semn de pământ, semnele de apă precum Scorpionul , Fecioara și Taurul pot ajuta la echilibrarea lor.

Personalitatea lor generală este calmă și abordabilă, deși pot deveni iritabili și capricioase dacă ajungi pe partea greșită a unui Capricorn.

Ei au adesea un accent puternic pe ceea ce doresc să realizeze și au energia necesară.

5 fapte interesante despre Capricorni

  1. Capricornul este ultimul dintre semnele zodiacale de Pământ. Semnele de pământ reprezintă disciplină, angajament, putere, concentrare și putere. Așa că nu este de mirare că Capricornul este una dintre cele mai muncitoare dintre zodiile stelare.
  2. Simbolul folosit pentru a reprezenta Capricornul este o capră. Dar nu este o capră obișnuită – miticul Capricorn are copite de capră și coadă de pește. Acest lucru este un simbol al capacității lor de a face față terenurilor accidentate, de a călători în adâncurile Pământului și de a rămâne pe pământ.
  3. Potrivit legendei, zeul grec Pan s-a metamorfozat într-o creatură jumătate capră, jumătate pește pentru a scăpa de uriașul Typhon. Cu noul său corp, a putut să sară în râul Nil pentru a scăpa.
  4. Capricorn provine din cuvântul latin „capriconus”, care înseamnă „capră”. Constelația Capricorn a fost enumerată în secolul al II-  lea de către Ptolemeu, un astronom și matematician grec.
  5. Fiecare zodiac are ziua lui norocoasă, pe lângă numerele și literele norocoase ale alfabetului. Sâmbăta este ziua norocoasă a Capricornului și este împărtășită cu vecinul său zodiacal Vărsătorul.

Au Capricornii o intuiție bună?

Este rar să găsești un Capricorn care nu este foarte perceptiv și foarte intuitiv.

Ei pot face adesea o judecată destul de precisă despre o persoană în câteva minute de la întâlnirea cu ea.

Dacă stai cu un Capricorn, nu încerca să-ți ascunzi intențiile reale, pentru că s-ar putea să afle!

Care sunt trăsăturile rele ale Capricornului?

În timp ce Capricornii sunt cunoscuți pentru că sunt muncitori, intuitivi, prietenoși și disciplinați, ei nu pot fi perfecți.

Poate fi greu de crezut, dar Capricornul are și unele trăsături proaste.

Capricornii pot fi incredibil de agitați și le place ca lucrurile să fie făcute într-un anumit fel.

S-ar putea să se lupte cu schimbarea, dar adesea dezvoltă rezistență și putere semnificative prin aceasta.

Capricornii tind să devină puțin capriciți dacă lucrurile nu merg bine, ceea ce duce la iritabilitate și chiar la furie.

Își ascund Capricornii sentimentele?

Încrederea și natura harnică a unui Capricorn pot face dificil pentru acest semn zodiacal să-și arate emoțiile autentice.

Capricornii tind să-și ascundă sentimentele mai degrabă decât să se expună, mai ales dacă sunt triști sau enervați.

Unul dintre principalele motive pentru care se luptă să-și arate adevăratele sentimente este că Capricornilor nu le place să pară slabi sau vulnerabili.

Fapte distractive despre Capricornii faimoși

Michelle Obama s-a născut pe 17 ianuarie și este unul dintre cei mai faimoși Capricorni din lume. Determinarea și natura orientată spre obiective a Capricornilor este, fără îndoială, adevărată pentru Michelle Obama, care a fost prima primă doamnă afro-americană a Statelor Unite.

Profesionist de baschet LeBron James își sărbătorește ziua de naștere pe 30 decembrie . În adevăratul spirit Capricorn, LeBron James crede în importanța de a munci din greu și de a juca din greu.

Fiica lui Beyonce și Jay-Z, Blue Ivy Carter, s-a născut pe 7 ianuarie și a devenit cea mai tânără câștigătoare vreodată a unui premiu BET la vârsta de opt ani.

Născută pe 19 ianuarie , cântăreața Dolly Parton aproape a ajuns în lumea Capricornului. În 1986, a deschis parcul tematic Dollywood – una dintre cele mai mari atracții turistice din Tennessee.

Actorul Timothée Chalamet, născut la doar două zile după Crăciun , este unul dintre cei mai tineri actori nominalizați la Oscar.

Fapte distractive despre Capricornii faimoși

Michelle Obama s-a născut pe 17 ianuarie și este unul dintre cei mai faimoși Capricorni din lume. Determinarea și natura orientată spre obiective a Capricornilor este, fără îndoială, adevărată pentru Michelle Obama, care a fost prima primă doamnă afro-americană a Statelor Unite.

Profesionist de baschet LeBron James își sărbătorește ziua de naștere pe 30 decembrie . În adevăratul spirit Capricorn, LeBron James crede în importanța de a munci din greu și de a juca din greu.

Fiica lui Beyonce și Jay-Z, Blue Ivy Carter, s-a născut pe 7 ianuarie și a devenit cea mai tânără câștigătoare vreodată a unui premiu BET la vârsta de opt ani.

Născută pe 19 ianuarie , cântăreața Dolly Parton aproape a ajuns în lumea Capricornului. În 1986, a deschis parcul tematic Dollywood – una dintre cele mai mari atracții turistice din Tennessee.

Actorul Timothée Chalamet, născut la doar două zile după Crăciun , este unul dintre cei mai tineri actori nominalizați la Oscar.Este clar să vezi că Capricornii sunt unele dintre cele mai de succes, bine rotunjite și concentrate dintre semnele zodiacale.

Reprezentat printr-un simbol de capră, acesta reprezintă încrederea, concentrarea și capacitatea lor de a depăși provocările.

Dacă ești Capricorn, poate ai învățat ceva nou despre tine. Și data viitoare când vei întâlni un Capricorn, vei ști exact la ce să te aștepți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole