Curele simple

Chiar si imbracamintea monotona poate fi apreciata si stilata daca adaugi o curea ”putin” colorata. Prin culoare intelegem ”diversitate” si poate fi o sursa inspirationala ce de multe ori pare banala. Nu este! De fapt, cureaua ca accesoriu tinde sa ne schimbe orice tinuta banala intr-una extrem de chic. Este important sa stim cum sa le adagam tinutelor.

Cureaua iti subliniaza finetea trupului si de multe ori poate fi un accesoriu perfect pentru evidentierea outfitului tau.

Acestea sunt de multiple marimi, culori si forme. Daca esti genul rebel si nonconformist, nu iti va fi frica sa te delectezi cu cele mai colorate si stilate curele!!!

Din diferite motive, persoanele mai putin nonconformiste, sau deloc, au posibilitatea de a alege curele simple si clasice! Dar oricare dintre ele vor avea efect benefic asupra tinutei.

Curele

Cureaua lata

Numita si centura, ”cureaua lata” e un accesoriu util pentru a pune in evidenta talia. Aceasta curea este ”special” proiectata pentru a fi purtata la rochiile sau hainele largute. Se poarta pe zona ingusta a corpului pentru a da impresia de ”trup de viespe”. Daca este purtata in zona soldurilor efectul va fi de latire!

Pentru o tinuta casual, adauga o curea lata in zona subtire a taliei si cu siguranta vei reusi sa iesi in evidenta!

Cureaua lata este de asemeni, un accesoriu pentru hainele de toamna-primavara! Vor da nota de eleganta si stil, daca o astfel de haina va fi accesorizata cu o curea lata.

Cureaua lata

Cureaua lata

pinterest.com

Cureaua subtire

Poate fi purtata atat la pantaloni cat si la rochite. Este ideala pe talie si chiar pe mijlocul acesteia. Fiind mai subtire este mult mai usor sa o accesorizezi oricarui stil si in culori adecvate sau neadecvate.

Ai mana libera sa te joci atat cu culorile cat si cu textura materialelor din care este tinuta. Va fi o adevarata provocare sa implici curelele in tinutele tale, fiind simple sau mai ”complexe”.

Curele subtiri

Curele subtiri

Indiferent daca alegi curele elastice, din piele sau din diferite materiale, acestea iti vor aduce un plus de ”savoare”. Nu au cum sa fie accesorii incomode, doar daca nu esti adepta acestora poti gasi diverse motive.

Alege curelele care iti pun in evidenta caracterul, trasaturile si (sau iti ascund) ”formele”. Totul este posibil, alegand ceea ce ne face sa ne simtim bine!

Ti-a placut articolul? Recomanda-l: