Mother 2Be

Cum se prepara un bebe? Reteta bebelusilor!

reteta bebelusilor

In general, lumea crede ca, aceste magnifice creaturi sunt aduse de berze! Dar oare lumea stie defapt, ca toata plamadeala dintre doi parinti, duc spre un rezultat de turta dulce??? Va prezint urmatoarea reteta delicioasa si gustoasa a bebeilor.

reteta bebelusilor

Reteta bebelusilor!

Ingredientele necesare:

  • Tatii
  • Mamii
  • Dragoste
  • Daruire
  • Pasiune
  • Incredere
  • Timp
  • Rabdare

Mod de preparare:

Se amesteca acei doi parinti intr-un bol cu multa dragoste. Se completeaza cu daruire si pasiune. Se plamadeste compozitia ca un aluat. Devin doi in unul sau unul si acelasi, in concluzie, compozitia trebuie sa fie omogena si rafinata. Daruirea ii va da un gust vanilat si delicios iar pasiunea va fi componenta principala a turtei dulce. Aceasta compozitie se tine la caldurica, atat timp cat este necesar pentru ca ingredientele de mai sus sa se impregneze in intensa placere a plamadirii.

Este foarte important sa stiti ca reteta se tocmeste in timp cu incredere si rabdare.

Dupa ce toate ingredientele au patruns in plamadeala, trebuie sa avem rabdare timp de vreo 9 luni, pentru ca rezultatul sa fie incredibil de bun si suficient de copt. Timpul acordat acestei retete se raporteaza la orientarea ingredientelor primare -mamii si tatii-.

Toata plamadeala se lasa la caldurica in burtica mamicii, aceasta are grija in timpul acestor 9 luni, sa nu-i lipseasca nimic si sa creasca ca un aluat frumos si pufos.

Dupa aceste 9 luni de tocmeala, zile de tot felul si mai bune si mai grele, senzatii de neliniste si nerabdare, se va coace in sfarsit acea plamadeala, care a fost facuta cu dragoste si multa munca si osteneala.

Nu va faceti griji pentru acele 9 luni de asteptare, pentru ca acest rezultat nu are termen de valabilitate, si cu cat sta mai mult la ”dospit” cu atat este mai fraged, mai bun si mai sanatos.

In final, rezultatul mult asteptat, va fi scos din cuptor si privit cu multa dragoste si recunostinta. Reteta bebelui vine la pachet cu sensibilitate, dragoste inmultita, schimbarea cursului vietii si o duzina de responsabilitati.

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *