Cum să îți încurajezi copilul să petreacă mai mult timp afară, în natură

Distribuie

InspirationMother 2BeCum să îți încurajezi copilul să petreacă mai mult timp afară, în...

copii in natura

În zilele noastre, copiii petrec mai mult timp decât oricând în casă, în loc să se bucure de aerul proaspăt.

De la prea mult televizor la jocuri video și utilizarea mult prea mult a dispozitivelor mobile, copiii au mai puține motive să se aventureze din casele lor.

Ca părinte, este important să găsești modalități de a-ți încuraja copiii să petreacă mai mult timp în aer liber și mai puțin timp în fața ecranelor, de dragul sănătății lor fizice și mentale.

Petrecerea timpului mai mult timp în aer liber îi va ajuta pe copii să rămână sănătoși. Reducă riscul de obezitate și le permite să ia mai multă vitamina D.

În plus, angajarea în activități în aer liber poate, de asemenea, să îmbunătățească coordonarea ochi-mână. Să le dezvolte încrederea în sine și să ofere sistemului imunitar un impuls care îi face mai rezistenți la îmbolnăvire.

A-ți încuraja copiii să petreacă mai mult timp în aer liber este mai ușor decât ai putea crede și necesită doar puțină planificare și pregătire din partea părinților.

Să aruncăm o privire la câteva moduri simple prin care le poți oferi copiilor tăi impulsul de care au nevoie pentru a petrece mai mult timp afară.

copii in natura

copii in natura

Jocuri

Dacă vrei ca copiii tăi să petreacă mai mult timp afară, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să le oferi un motiv să se aventureze în aer liber.

Cumpărați un set de tir cu arcul și puneți-l în grădina din spate, construiți un coș de baschet, instalați o trambulină sau de ce să nu ridicați o zonă de joacă pentru copii în curtea dvs.?

Nu numai că copiii tăi se vor distra cu aceste activități și jocuri în aer liber, dar și restul familiei se poate alătura, permițând tuturor să petreacă mai mult timp afară împreună.

Sporturi de echipa

Fie că este vorba despre footie, fotbal, rugby, cricket sau orice alt sport de echipă, înscrierea copiilor la clubul lor local este o modalitate excelentă de a-i scoate în evidență și de a afla mai multe.

Cu sesiunile de antrenament săptămânale adăugate la programul dvs. de gospodărie, copiii dvs. pot aștepta cu nerăbdare să iasă afară mai des.

Sporturile de echipă sunt, de asemenea, o modalitate excelentă pentru copiii tăi de a-și face prieteni. De a învăța valorile asociate cu câștigul și pierderea.

Oferă-le ocazia să încerce diferite sporturi de echipă, astfel încât să poată găsi ceva care le place cu adevărat.

copii in natura

copii in natura

Îmbrățișează natura

Să-ți faci copiii să se intereseze de natură și aer liber încă de la o vârstă fragedă îi poate ajuta să învețe despre lumea în care trăiesc.

De la drumeții în familie, până la strângerea de gândaci în grădină, până la observarea păsărilor , nu există nici un sfârșit. faceți în aer liber cu copiii dvs.

Nu numai că activitățile de acest fel sunt o modalitate excelentă pentru copiii tăi de a se conecta și de a învăța despre natură și mediul în care trăiesc, dar le vor oferi și ocazia de a-și îmbrățișa exploratorul interior.

Timp cu familia în aer liber

Una dintre cele mai bune modalități de a-ți încuraja copiii să petreacă mai mult timp în aer liber este să conduci prin exemplu .

În loc să-i rugați pe copiii dvs. să petreacă mai mult timp afară, încercați să planificați mai mult timp în familie în aer liber.

Faceți o excursie în parcul local, mergeți la plajă, încercați o excursie de camping în curte, mergeți cu bicicleta în familie sau pur și simplu duceți câinele la plimbare.

Dacă plecați cu toții împreună, copiii voștri nu vor avea de ales decât să vi se alăture.

ImportantCa părinte, este important să găsești modalități de a-ți încuraja copiii să petreacă mai mult timp în aer liber și mai puțin timp în fața ecranelor, de dragul sănătății lor fizice și mentale.

Fă tot ce poți pentru a-ți ajuta copiii să petreacă mai mult timp afară

În zilele noastre, este mai tentant ca niciodată să petreci timp stând în casă uitându-te la un ecran. Cu toate acestea, de dragul bunăstării mentale și fizice a copiilor tăi, este esențial să-i încurajezi să petreacă cât mai mult timp în aer liber pentru a merge mai departe.

Urmând sfaturile prezentate mai sus și folosind puțină creativitate, vă puteți asigura că copiii dvs. se aventurează mai des afară, încercând tot timpul lucruri noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole