Cum să eliminați rapid semipermanenta de pe unghii acasă – fără să vă stricați unghiile

Distribuie

LifestyleManicureCum să eliminați rapid semipermanenta de pe unghii acasă - fără să...

Atunci când salonul de unghii nu mai este o opțiune, este important să știți cum să vă îndepărtați acasă manichiura semipermanenta.

Oricât de tentant poate fi, ruperea sau decojirea lacului acstea poate provoca pagube grave pe termen lung în paturile unghiilor, întrucât „nu este doar culoarea pe care o îndepărtați: este foarte probabil să cojiți un strat din placa unghiala naturala. ”

„Rezultatele delaminării sunt [unghiile] slabe, subțiri și uzate.” De asemenea, sunt super sensibile la rupere.

Vestea bună este că puteti să eliminați cu ușurință acea manichiura UV rezistentă cu elemente pe care probabil le aveți deja acasă.

Ghidul nostru simplu de îndepărtare a unghiilor cu gel vă va oferi un început nou, păstrând unghiile sănătoase. Iată cum puteți îndepărta lacurile de unghii cu gel, modul aprobat de un tehnician.

1. Piliți superficial luciul de pe lac.

Știi haina superioară clară și lucioasă pe care o obții la sfârșitul manichiurii cu gel? Este timpul să să dispară.

„Îndepărtarea stratului superior al manichiurii tale va ajuta la accelerarea timpului de îndepărtare”. „În mod esențial, îi dai removerului un început bun și un strat mai puțin pentru a se descompune mai repede în timpul înmuierii”.

Utilizați o pila de unghii pentru a îndepărta stratul de suprafață al manichiurii . Când credeți că v-ați îndepărtat ultimul strat, așezați mâna sub lumină și inspectați-vă unghiile. Orice patch-uri strălucitoare se vor descoperi in lumină si va arăta unde mai aveți nevoie de pilire pentru ready to go.

Nota: Dacă începi să vezi pete de unghii naturale, ai plecat prea departe. „Încă trebuie să vedeți un pic de culoare pe unghii înainte să le înmuiați, pentru a vă asigura că vă protejați integritatea unghiilor dvs. naturale”.

2. Înmuiați bile de bumbac în removerul de unghii.

În timp ce removerul de lacuri de unghii fără acetonă pot funcționa bine pentru o lustruire obișnuită, ar trebui să rămâneți probabil la acele removere puternice atunci când îndepărtați manichiurile cu gel. „ Am recomanda un remover pe bază de acetonă, deoarece va avea timp de actionare pe produs mai repede“.

Umpleți o farfurie mică cu remover pentru lacurile de unghii și înmuiați 10 bile de bumbac (nu paduri de bumbac, pentru ca nu se saturează la fel de bine cu bile de bumbac). Bilele de bumbac sunt, de asemenea, mai mici și se potrivesc mai bine cu unghia, ceea ce înseamnă mai puțină acetonă acetonă asupra cuticulelor tale.

3. Fixați bilele de bumbac pe unghii cu folie de aluminiu.

Plasați o bilă de bumbac îmbibată cu remover deasupra unghiei, apoi înfășurați o bucată mică de folie de aluminiu în jurul unghiei pentru a ține bila de bumbac la locul ei.

Odată ce toate cele zece degete sunt înfășurate, așezați-vă și relaxați-vă timp de 15-20 de minute.

Dupa ce îndepărtați folia, lacul de unghii ar trebui să arate ca și cum ar fi căzut de pe unghii.

4. Îndepărtați ușor polul rămas.

Cu blândețe< este cuvântul cheie aici. Aplica doar un pic de presiune cu stickul de cuticule sau foloseste o perie pentru a îndepărta oja rămasă.

Dacă oja nu alunecă cu o presiune minimă, acesta este un semn că are nevoie de mai multremover: înmuiați o bilă de bumbac proaspătă și înfășurați-o cu folie de aluminiu încă câteva minute pentru a se îndepărta restul de lac.

5. Aplicați ulei de cuticule.

Acetonă elimină, de asemenea, uleiurile naturale și crema hidratantă de pe placa unghiala care vă poate lăsa cu unghii fragile. Păstrați-vă unghiile sănătoase și puternice, aplicând după eliminarea ojei, uleiului de cuticule.

„Mâinile noastre sunt deosebit de uscate chiar acum, cu toate dezinfectarile de mână și igienizatoarele pe care le folosim zilnic. Este util să reîncărcăm o parte din acea umiditate prin aplicarea uleiului de cuticule”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole