Cum să devii un dansator mai bun: 5 sfaturi

Distribuie

InspirationInspiratieCum să devii un dansator mai bun: 5 sfaturi

1. Luați lecții în mod constant

Cum să devii un dansator mai bun: 5 sfaturi
Unii oameni cred că pot face bine fără să ia vreodată vreo lecție de dans…

Aceasta este o greșeală. Gândește-te la tot ce ai învățat vreodată în viața ta, tocmai l-ai depășit? Nu, probabil ai luat lecții ca să devii bun la asta. Același lucru este valabil și cu dansul. Puteți lua lecții personal sau online. Pentru lecțiile în persoană puteți face cursuri de grup sau lecții private. Pentru lecții online puteți învăța din videoclipuri. Vezi aici videoclipurile noastre online cu dansuri de sală .

În plus, este important să îți iei timp pentru a găsi profesorul de dans potrivit pentru obiectivele tale, deoarece unii sunt cu siguranță mai calificați decât alții.

2. Practicați zilnic acasă/studio

Unul dintre cele mai importante obiceiuri pe care trebuie să le adoptați este practica zilnică consecventă. Indiferent cât de bun în mod natural ești, trebuie să exersezi dacă vrei să devii un dansator mai bun . Mulți oameni presupun că doar pentru că iau lecții, nu au nevoie să exerseze. Acest lucru nu poate fi mai departe de adevăr. Tocmai pentru că iei lecții de dans, trebuie să exersezi și mai mult pentru a te asigura că păstrezi tot ce ai învățat.

Cum să devii un dansator mai bun: 5 sfaturi

Pentru a deveni un dansator mai bun necesită memorie musculară. Iar memoria musculară necesită multă repetare prin practică. Așa că nu vă gândiți prea mult – pur și simplu faceți loc în camera de zi, luați o oglindă și exersați lucrurile la care le-ați lucrat la ultima lecție/clasă.

3. Să ai mereu un scop

Una dintre cele mai rapide moduri de a-ți îmbunătăți dansul este pur și simplu să ai un obiectiv spre care să lucrezi. Scopul poate fi o performanță la petrecerea studioului. Poate fi și o competiție de dans. Poate un obiectiv de dans social, cum ar fi „să poți dansa confortabil la petrecerea de luna viitoare”. Fii creativ, deoarece nu există obiective greșite sau corecte. Cel mai important lucru este să ai un scop și pe viitor să știi pentru ce lucrezi. Acest lucru vă va menține motivat cu practica zilnică!

4. Simte-ți corpul

După ce ai învățat mecanica pașilor și a rutinelor, trebuie să te asiguri că-ți lași corpul să „simtă” mișcările, astfel încât toți pașii și stilul să se cufunde cu adevărat în memoria musculară. Nu vrei să fii blocat când exersezi sau iei lecții, trebuie să fii în „formă” pentru a reține mișcările de dans și a progresa mai repede.

După ce l-ai înțeles destul de bine, pune doar muzică și încearcă să simți corpul tău mergând cu muzica… Acest lucru va aduce, de asemenea, plăcere dansului tău.

5. Păstrează-te inspirat

Este esențial să lucrați pentru a rămâne inspirat și motivat pentru a vă îmbunătăți obiectivul de dans . Viața te împiedică, așa că în unele zile vei fi mai inspirat decât în ​​altele… Cheia este să găsești niște factori declanșatori specifici care te pot energiza rapid pentru a reveni în formă, ori de câte ori nu simți nevoia.

De exemplu, să presupunem că nu ai chef să mergi astăzi la antrenamentul tău de dans. Ce poți face este să urmărești câteva videoclipuri cu dansatorii tăi preferați care interpretează coregrafia ta preferată pe youtube!

Asta ar trebui să te readucă rapid pe drumul cel bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole