Manicure

Culorile si forma unghiilor in aceasta toamna

Manichiura de toamna

O manichiura ingrijita va avea intotdeauna un avantaj. Unghiile vor avea o forma estetica, nu se vor deforma si vor arata ”grozav” in orice parte a zilei.

Prin manichiura intelegem: ingrijire, comfort, eleganta si sanatate. Odata curatate unghiile, nu vor fi expuse exfolierii, ingalbenirii si altor probleme ce pot aparea.

Manichiura in nuante reci:

Unghii gri

Investeste cu incredere intr-un lac de unghii gri mat sau metalizat, pentru ca ambele se poarta si se pot asorta lejer atat cu tinute office cat si formale.

Griul mat, care duce usor spre nuantele nude, este o nuanta neutra astfel ca se va asorta indiferent de culorile pieselor vestimentare pe care le vei alege.

Griul metalizat este mai adecvat unei tinute de seara!

Arta pe unghii

Pentru pasionatele de arta, unghiile pot fi adevarate decoratii. Atat timp cat esti adepta unghiilor colorate, nuantele toamnei aramiu, maro si portcaliu, te vor ajuta la crearea anotimpului ”toamna”!

Manichiura de toamna

Pentru persoanele cu inclinatie spre culorile dechise, o culoare ce se poarta este nude-ul peach.

Aceasta culoare merge asortata fiecarei tinute, atat de zi cat si de noapte. Persoanele care opteaza pentru culori deschise, nu vor sa iasa in evidenta.

Culorile deschise nu vor atrage niciodata atentia asupra mainilor si sunt destul de eficiente atunci cand vrei sa le ascunzi.

Unghii nude peach

Manichiura si unghiile rosii

Simbol al senzualitatii, rosul pe unghii va reusi sa feminizeze orice tinuta. Aceasta culoare va ocupa primul loc la inceputul sezonului rece si se va conforma cu hainle mai putin colorate.

Unghii rosii

Nuante de marsala

Nuantele de marsala/ bordeux sau in termeni populari ”visiniu” nu se vor demoda niciodata. Desi a fost in tentinde in anul 2015, continua si acum sa fie pe gustul multor femei.

Este o culoare rece cu tenta de rosu inchis, ce scoate la iveala de multe ori, caracterul femeii care poarta aceasta culoare.

Unghii marsala

Se poarta unghiile scurte

Naturaletea isi spune cuvantul in acest sezon si poti sa respiri usurata daca una dintre unghii s-a rupt: ”se poarta unghiile scurte”. Iar daca tot optezi pentru finete si rafinament, forma patrata va fi ideala, asta in cazul in care se potriveste formei naturale ale unghiei.

Unghii scurte

Manichiura ruffian

Acest tip de manichiura, va pune in evidenta trasaturile artistice. Fie ca reusiti sa va faceti singura aceasta manichiura, sau mergeti la un salon, in aceasta toamna, unghiile tale vor arata senzational. Pot fi combinate culorile dorite de tine si astfel vei obtine o manichiura unicat!

Unghii ruffian

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *